Hoe straf is deze chef met z'n keukenmes? Dit moet je zien!!!
Nieuws

Hoe straf is deze chef met z’n keukenmes? Dit moet je zien!!!

Ik wil even een superster van Instagram aanbevelen. Chef Takehiro Kishimoto uit Kobe is een echte kunstenaar met z’n keukenmes. Dat zijn de meeste Japanse chefs hoor, maar wat deze kerel doet is echt straf. Als Japanner weet hij hoe hij vis, groenten en fruit snijden moet, mikimono noemen ze die kunst in Japan. Maar sinds een tijdje beoefent de chef ook de Thaïse snijkunst en is hij zich ook aan het verdiepen in de Chinese manier van snijden. Het klinkt allemaal hetzelfde, maar het zijn echt allemaal verschillende disciplines met eigen skills.

De chef maakt echte kunstwerken, die hij overigens ook altijd fotografeert voor Instagram, en nadien altijd ook opeet. Meestal in de vorm van tempura. En z’n kunstwerken zijn intussen zeer populair geworden want de chef heeft bijna 300000 volgers.

Volg hier Takehiro Kishimoto, de chef met de strafste snijtechniek

Hoe straf is deze chef met z'n keukenmes? Dit moet je zien!!!
Hoe straf is deze chef met z'n keukenmes? Dit moet je zien!!!
Hoe straf is deze chef met z'n keukenmes? Dit moet je zien!!!
Hoe straf is deze chef met z'n keukenmes? Dit moet je zien!!!

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer