Honderdduizend keer dank je wel!!!
Nieuws

Honderdduizend keer dank je wel!!!

Het was een droom van mij, dik twee jaar geleden. Ik wou een blog starten, een foodplatform waarop ik mijn passie voor lekker eten, voor koken, voor restaurants en voor gezond leven kon delen. Nadat ik twee kookboeken had uitgebracht onder de naam Would Be Chef kwam begin mei 2017 deze site online.

Elke dag probeer ik jullie op de hoogte te houden van alle boeiende culinaire nieuwtjes. Ik schrijf columns. Ik maak voortdurend nieuwe recepten. Er zijn voortdurend mooie prijzen te winnen, dankzij onze samenwerking met vele verschillende culinaire merken en horecabedrijven.

Waar ik in mei 2017 begon met nul bezoekers, groeiden we al redelijk snel, onder andere door het winnen van de Foodblog Award voor beste nieuwkomer. Maar ook dankzij de mooie samenwerkingen met onder andere Albert Heijn, WW, het nieuwe Weight Watchers, Philips, Weber, Royal Belgian Caviar, en vele andere fijne partners. Met grote dank daarvoor.

En vandaag, twee jaar en een kleine maand later hebben we fantastisch nieuws aan te kondigen. We hebben de kaap van de honderdduizend unieke bezoekers per maand overschreden en jullie bekeken ook steeds meer verschillende artikels en recepten. We zaten er al een paar keer dicht bij, maar vandaag is het echt zo ver. De voorbije dertig dagen kwamen jullie massaal op bezoek. En vooral: jullie reageerden ook zeer intens op alle verhalen en artikels.

OK, het zijn maar cijfertjes. Dat zegt in principe weinig. Maar ik wil jullie wel ontzettend bedanken, één voor één. Het doet me zoveel deugd om te merken dat zo ontzettend veel mensen het blijkbaar de moeite vinden om hier zo geregeld op bezoek te komen. Het motiveert me ook om elke dag opnieuw mijn verhalen en artikels te schrijven. Dikke merci! Ik ben maar een Would Be Chef, maar jullie zijn heerlijke volgers. Alle honderdduizend… Dank je!

Honderdduizend keer dank je wel!!!

Gerelateerde nieuwsberichten

Via Veneto

Waarom ik steeds vaker afhaak bij tasting menu’s

Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer

VAKANTIE EN NIKS BIJKOMEN: 3 SLIMME TRUCS!

Vakantie en niks bijkomen: 3 slimme trucs!

Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer

Eat Your Beans Day – waarom bonen je nieuwe beste vriend in de keuken zijn

Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer

Zalige verjaardagsplannen vandaag

Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer

Mosselambassadeur Sven Ornelis

De eerste Zeeuwse mosselen van 2025: een smakelijk begin van de zomer #advertentie

Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer

Groot nieuws: ik ben ambassadeur voor Big Green Egg Vlaanderen! 🔥 #advertentie Would Be Chef Sven Ornelis6

Groot nieuws: ik ben ambassadeur voor Big Green Egg Vlaanderen! 🔥 #advertentie

Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer

ben-libby-WjW97Z5BpVA-unsplash

Aardappelen: gezond, lokaal en ten onrechte onderschat

Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer

Scherm­afbeelding 2025-05-10 om 12.24.19

Mis niets & schrijf je in voor de Would Be Chef nieuwsbrief!

Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer