Honderdduizend keer dank je wel!!!

Het was een droom van mij, dik twee jaar geleden. Ik wou een blog starten, een foodplatform waarop ik mijn passie voor lekker eten, voor koken, voor restaurants en voor gezond leven kon delen. Nadat ik twee kookboeken had uitgebracht onder de naam Would Be Chef kwam begin mei 2017 deze site online.

Elke dag probeer ik jullie op de hoogte te houden van alle boeiende culinaire nieuwtjes. Ik schrijf columns. Ik maak voortdurend nieuwe recepten. Er zijn voortdurend mooie prijzen te winnen, dankzij onze samenwerking met vele verschillende culinaire merken en horecabedrijven.

Waar ik in mei 2017 begon met nul bezoekers, groeiden we al redelijk snel, onder andere door het winnen van de Foodblog Award voor beste nieuwkomer. Maar ook dankzij de mooie samenwerkingen met onder andere Albert Heijn, WW, het nieuwe Weight Watchers, Philips, Weber, Royal Belgian Caviar, en vele andere fijne partners. Met grote dank daarvoor.

En vandaag, twee jaar en een kleine maand later hebben we fantastisch nieuws aan te kondigen. We hebben de kaap van de honderdduizend unieke bezoekers per maand overschreden en jullie bekeken ook steeds meer verschillende artikels en recepten. We zaten er al een paar keer dicht bij, maar vandaag is het echt zo ver. De voorbije dertig dagen kwamen jullie massaal op bezoek. En vooral: jullie reageerden ook zeer intens op alle verhalen en artikels.

OK, het zijn maar cijfertjes. Dat zegt in principe weinig. Maar ik wil jullie wel ontzettend bedanken, één voor één. Het doet me zoveel deugd om te merken dat zo ontzettend veel mensen het blijkbaar de moeite vinden om hier zo geregeld op bezoek te komen. Het motiveert me ook om elke dag opnieuw mijn verhalen en artikels te schrijven. Dikke merci! Ik ben maar een Would Be Chef, maar jullie zijn heerlijke volgers. Alle honderdduizend… Dank je!