Honderdduizend keer dank je wel!!!
Nieuws

Honderdduizend keer dank je wel!!!

Het was een droom van mij, dik twee jaar geleden. Ik wou een blog starten, een foodplatform waarop ik mijn passie voor lekker eten, voor koken, voor restaurants en voor gezond leven kon delen. Nadat ik twee kookboeken had uitgebracht onder de naam Would Be Chef kwam begin mei 2017 deze site online.

Elke dag probeer ik jullie op de hoogte te houden van alle boeiende culinaire nieuwtjes. Ik schrijf columns. Ik maak voortdurend nieuwe recepten. Er zijn voortdurend mooie prijzen te winnen, dankzij onze samenwerking met vele verschillende culinaire merken en horecabedrijven.

Waar ik in mei 2017 begon met nul bezoekers, groeiden we al redelijk snel, onder andere door het winnen van de Foodblog Award voor beste nieuwkomer. Maar ook dankzij de mooie samenwerkingen met onder andere Albert Heijn, WW, het nieuwe Weight Watchers, Philips, Weber, Royal Belgian Caviar, en vele andere fijne partners. Met grote dank daarvoor.

En vandaag, twee jaar en een kleine maand later hebben we fantastisch nieuws aan te kondigen. We hebben de kaap van de honderdduizend unieke bezoekers per maand overschreden en jullie bekeken ook steeds meer verschillende artikels en recepten. We zaten er al een paar keer dicht bij, maar vandaag is het echt zo ver. De voorbije dertig dagen kwamen jullie massaal op bezoek. En vooral: jullie reageerden ook zeer intens op alle verhalen en artikels.

OK, het zijn maar cijfertjes. Dat zegt in principe weinig. Maar ik wil jullie wel ontzettend bedanken, één voor één. Het doet me zoveel deugd om te merken dat zo ontzettend veel mensen het blijkbaar de moeite vinden om hier zo geregeld op bezoek te komen. Het motiveert me ook om elke dag opnieuw mijn verhalen en artikels te schrijven. Dikke merci! Ik ben maar een Would Be Chef, maar jullie zijn heerlijke volgers. Alle honderdduizend… Dank je!

Honderdduizend keer dank je wel!!!

Gerelateerde nieuwsberichten

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer

www.truffel.be

De beste truffels koop ik hier online #advertentie

Met de feestdagen en op speciale momenten mag er al eens wat exclusiever gekookt worden. En dan vind ik het altijd fijn om eens met verse truffel te werken … Lees meer

Heerlijk diner voor Hoogstraten met Roger van Damme #advertentie

De lekkerste recepten met de producten van Coöperatie Hoogstraten #advertentie

Begin dit jaar mocht ik een fijne aankondiging doen. Ik werd de nieuwe groentenambassadeur van Coöperatie Hoogstraten. Ik kende Coöperatie Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten … Lees meer

Zalige semifreddo

De beste desserts voor de feestdagen

Op kerst mag het allemaal net iets feestelijker toch? Maar misschien zoek je nog wat last minute inspiratie voor een heerlijk dessert. Ik zet speciaal voor jullie een aantal feestelijke toppers op een rij … Lees meer

Blini met gerookte zalm en Royal Belgian Caviar #advertentie

Proef het zwarte goud: Royal Belgian Caviar #advertentie

Kaviaar staat synoniem voor grote luxe en absolute verfijning. Door de eeuwen heen heeft kaviaar de smaakpapillen van de meest kritische fijnproevers veroverd … Lees meer

Gegrilde zalm met Hollandaise saus en gestoomde groentjes

De lekkerste visgerechten voor de feestdagen

Ik eet graag een stukje vlees, maar vindt het helemaal geen straf om te koken voor mensen die geen vlees eten maar bijvoorbeeld wel vis. Het is gezond, en je kunt er echt feestelijke gerechten mee maken … Lees meer

AI0A6065

Deze gasten kwamen naar mijn Comté kerst-diner #advertentie

Jullie weten het wellicht al lang, sinds jaar en dag ben ik een groot liefhebber en fier ambassadeur van Comté. En daarom was ik zo blij dat ik enkele weken geleden een hele avond mocht koken voor een tafel heerlijke gasten met dit zalige ingrediënt … Lees meer