Honderdduizend keer dank je wel!!!
Nieuws

Honderdduizend keer dank je wel!!!

Het was een droom van mij, dik twee jaar geleden. Ik wou een blog starten, een foodplatform waarop ik mijn passie voor lekker eten, voor koken, voor restaurants en voor gezond leven kon delen. Nadat ik twee kookboeken had uitgebracht onder de naam Would Be Chef kwam begin mei 2017 deze site online.

Elke dag probeer ik jullie op de hoogte te houden van alle boeiende culinaire nieuwtjes. Ik schrijf columns. Ik maak voortdurend nieuwe recepten. Er zijn voortdurend mooie prijzen te winnen, dankzij onze samenwerking met vele verschillende culinaire merken en horecabedrijven.

Waar ik in mei 2017 begon met nul bezoekers, groeiden we al redelijk snel, onder andere door het winnen van de Foodblog Award voor beste nieuwkomer. Maar ook dankzij de mooie samenwerkingen met onder andere Albert Heijn, WW, het nieuwe Weight Watchers, Philips, Weber, Royal Belgian Caviar, en vele andere fijne partners. Met grote dank daarvoor.

En vandaag, twee jaar en een kleine maand later hebben we fantastisch nieuws aan te kondigen. We hebben de kaap van de honderdduizend unieke bezoekers per maand overschreden en jullie bekeken ook steeds meer verschillende artikels en recepten. We zaten er al een paar keer dicht bij, maar vandaag is het echt zo ver. De voorbije dertig dagen kwamen jullie massaal op bezoek. En vooral: jullie reageerden ook zeer intens op alle verhalen en artikels.

OK, het zijn maar cijfertjes. Dat zegt in principe weinig. Maar ik wil jullie wel ontzettend bedanken, één voor één. Het doet me zoveel deugd om te merken dat zo ontzettend veel mensen het blijkbaar de moeite vinden om hier zo geregeld op bezoek te komen. Het motiveert me ook om elke dag opnieuw mijn verhalen en artikels te schrijven. Dikke merci! Ik ben maar een Would Be Chef, maar jullie zijn heerlijke volgers. Alle honderdduizend… Dank je!

Honderdduizend keer dank je wel!!!

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer