Het droomhotel voor honden liefhebbers?
Nieuws

Het droomhotel voor honden liefhebbers?

Nu we dichter bij de grote vakantie komen vind ik het wel fijn om jullie af en toe eens wat leuke reistips te geven. Mooie hotels bijvoorbeeld. Ik zal er de komende weken nog wel een paar aanraden waar ik zelf ook ooit op vakantie was. Maar ik wil ook echt wel enjele specialekes aan jullie voorstellen, gewoon voor de fun. Want er bestaan in de wereld echt wel hotels waart je van denkt: hoe zot is dit?

En in mijn zoektocht naar speciale, originele hotels ben ik Dog Park Bark Inn tegen gekomen. Het is een bijzondere bed & breakfast in Idaho in de Verenigde Staten, die openging in 1997.

Het droomhotel voor honden liefhebbers?
Het droomhotel voor honden liefhebbers?

Het hotel is gemaakt in de vorm van een beagle. Het is door deze speciale vorm echt wel één van de trekpleisters in deze redelijk afgelegen streek. Ook het interieur van deze bed en beakfast heeft verschillende hondenaccenten, op het hoofdkussen vind je koekjes in de vorm van honden, de decoratie zit helemaal in hondenthema, en op het terrein kun je uit hout gesneden honden kopen, gemaakt door het kunstenaarskoppel dat dit bijzondere hotel uitbaat. Voor een nachtje met twee, plus ontbijt, betaal je zo’n 115 euro.

Dus als je vrienden kent die echte hondenfreaks zijn en die naar Amerika op reis gaan, dan moet je hen dit redelijk geschifte hotel maar eens doorsturen. Voor de vakantiekiekjes lijkt dit me echt wel een geschikte reislocatie. Maar zelf hou ik het voorlopig toch bij Barcelona deze zomer, wij zijn eerder katten dan hondenmensen. Tenzij iemand ergens een hotel in de vorm van een poes weet natuurlijk.

Voor de liefhebbers, of de geïnteresseerden, of om cadeau te doen aan vrienden hondenliefhebbers, geef ik je toch even de coördinaten

Dog Bark Park/Inn Bed & Breakfast
2421 Business Loop 95
Cottonwood, ID 83522-5030

Telefoon 001 208 962-3647 (Pacific Time)

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer