Het droomhotel voor honden liefhebbers?

Nu we dichter bij de grote vakantie komen vind ik het wel fijn om jullie af en toe eens wat leuke reistips te geven. Mooie hotels bijvoorbeeld. Ik zal er de komende weken nog wel een paar aanraden waar ik zelf ook ooit op vakantie was. Maar ik wil ook echt wel enjele specialekes aan jullie voorstellen, gewoon voor de fun. Want er bestaan in de wereld echt wel hotels waart je van denkt: hoe zot is dit?

En in mijn zoektocht naar speciale, originele hotels ben ik Dog Park Bark Inn tegen gekomen. Het is een bijzondere bed & breakfast in Idaho in de Verenigde Staten, die openging in 1997.

Het hotel is gemaakt in de vorm van een beagle. Het is door deze speciale vorm echt wel één van de trekpleisters in deze redelijk afgelegen streek. Ook het interieur van deze bed en beakfast heeft verschillende hondenaccenten, op het hoofdkussen vind je koekjes in de vorm van honden, de decoratie zit helemaal in hondenthema, en op het terrein kun je uit hout gesneden honden kopen, gemaakt door het kunstenaarskoppel dat dit bijzondere hotel uitbaat. Voor een nachtje met twee, plus ontbijt, betaal je zo’n 115 euro.

Dus als je vrienden kent die echte hondenfreaks zijn en die naar Amerika op reis gaan, dan moet je hen dit redelijk geschifte hotel maar eens doorsturen. Voor de vakantiekiekjes lijkt dit me echt wel een geschikte reislocatie. Maar zelf hou ik het voorlopig toch bij Barcelona deze zomer, wij zijn eerder katten dan hondenmensen. Tenzij iemand ergens een hotel in de vorm van een poes weet natuurlijk.

 

Voor de liefhebbers, of de geïnteresseerden, of om cadeau te doen aan vrienden hondenliefhebbers, geef ik je toch even de coördinaten

Dog Bark Park/Inn Bed & Breakfast
2421 Business Loop 95
Cottonwood, ID 83522-5030

Telefoon 001 208 962-3647 (Pacific Time)