Vrienden van Would Be Chef, ik heb bijzonder fijn nieuws aan te kondigen. Voor mezelf, maar zeker ook voor jullie. Want ik ben de nieuwe ambassadeur geworden van KitchenAid. Het komende jaar zal ik jullie dus mogen verwennen met heerlijke recepten in samenwerking met KitchenAid! En ik weet dat velen van jullie er ook van dromen om net als ik één van deze fantastische toestellen in huis te halen, en daarom zullen we elke maand één van de prachtige apparaten van KitchenAid weggeven via onze nieuwsbrief van Would Be Chef. Schrijf je dus nu alvast in voor de Would Be Chef nieuwsbrief!
Ik zal jullie hier ook telkens de primeurs & innovaties voorstellen en ik toon je hoe je met al die toestellen aan de slag gaat. Ik gebruik KitchenAid zelf al jaren en het is dus superfijn dat we deze collab doen!
Vandaag mag ik trouwens al meteen met het eerste fijne nieuws uitpakken, want ik mag de nieuwe kleur voor 2021 van KitchenAid aan jullie voorstellen. En dat is HONEY geworden. Zoals je kunt zien is HONEY een warme en rijke kleur met een gouden en oranje ondertoon. Na uitgebreid onderzoek bleek dat dit de kleur is waar mensen naar verlangen: ze staat voor warmte, gezelligheid en samenzijn. HONEY is dan ook de kleur die staat voor het samenkomen met vrienden en familie, met de mensen die warmte brengen in je leven. En er is geen plek waar we dat liever doen dan in de keuken.
Ik heb het de voorbije maanden zelf ook meer dan ooit gevoeld, en ja, ook behoorlijk gemist. Want het zijn echt wel de momenten die ik zelf het zaligste vind: wanneer de mensen die ik graag heb bij mij in de keuken staan als ik lekker comfort food aan het klaarmaken ben. Soms is dat de alledaagse keuken, soms mag dat eens een tikje meer zijn, een beetje specialer. Een heerlijke ovenschotel met ballekes. Of de appeltaart van mijn mama. Of mijn recept van rood fruit met porto en honing. En dan drinken we iets lekkers, ik zet al wat hapjes klaar op het keukeneiland, en we praten over het leven. Hopelijk gaan we dat de komende maanden en jaren weer veel kunnen doen.
Je weet dat we vorig jaar verhuisd zijn naar ons nieuwe huis in Lochristi, en de prachtige mixer in de warme kleur HONEY van KitchenAid staat intussen al enkele weken in onze nieuwe keuken. Zoals je kunt zien blendt die warme kleur perfect met de dramatiek van ons keukenblad in graniet. In het grijs en zwart, wit en bruin zitten ook prachtige strepen oranje, en die kleur HONEY is gewoon de ideale kleur om daarmee te combineren. Alsof ze bij KitchenAid speciaal voor deze kleur zijn gegaan om bij onze keuken te passen. Maar HONEY is een kleur die zowel in combinatie met steen als met hout, in gezellig warme of strakkere interieurs een toets van luxe brengen zal.
Ik ben alvast aan de slag gegaan met de 4,8l artisan keukenmixer maar er is ook nog de KitchenAid K400 Blender in de prachtig nieuwe 2021-kleur. Surf nu alvast naar de KitchenAid website en ontdek het volledige assortiment. Hou Would Be Chef in de gaten de komende weken en maanden, want hier maak je elke maand kans op zo’n fantastisch toestel van KitchenAid. #MakeItTogether
Zoals jullie misschien al hebben gezien op mijn blog of socials, ben ik sinds dit voorjaar ambassadeur van Big Green Egg voor Vlaanderen. En daar ben ik oprecht fier op … Lees meer
Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer
Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer