Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab

Vrienden van Would Be Chef, ik heb bijzonder fijn nieuws aan te kondigen. Voor mezelf, maar zeker ook voor jullie. Want ik ben de nieuwe ambassadeur geworden van KitchenAid. Het komende jaar zal ik jullie dus mogen verwennen met heerlijke recepten in samenwerking met KitchenAid! En ik weet dat velen van jullie er ook van dromen om net als ik één van deze fantastische toestellen in huis te halen, en daarom zullen we elke maand één van de prachtige apparaten van KitchenAid weggeven via onze nieuwsbrief van Would Be Chef. Schrijf je dus nu alvast in voor de Would Be Chef nieuwsbrief!

Ik zal jullie hier ook telkens de primeurs & innovaties voorstellen en ik toon je hoe je met al die toestellen aan de slag gaat. Ik gebruik KitchenAid zelf al jaren en het is dus superfijn dat we deze collab doen!

Vandaag mag ik trouwens al meteen met het eerste fijne nieuws uitpakken, want ik mag de nieuwe kleur voor 2021 van KitchenAid aan jullie voorstellen. En dat is HONEY geworden. Zoals je kunt zien is HONEY een warme en rijke kleur met een gouden en oranje ondertoon. Na uitgebreid onderzoek bleek dat dit de kleur is waar mensen naar verlangen: ze staat voor warmte, gezelligheid en samenzijn. HONEY is dan ook de kleur die staat voor het samenkomen met vrienden en familie, met de mensen die warmte brengen in je leven. En er is geen plek waar we dat liever doen dan in de keuken.

Ik heb het de voorbije maanden zelf ook meer dan ooit gevoeld, en ja, ook behoorlijk gemist. Want het zijn echt wel de momenten die ik zelf het zaligste vind: wanneer de mensen die ik graag heb bij mij in de keuken staan als ik lekker comfort food aan het klaarmaken ben. Soms is dat de alledaagse keuken, soms mag dat eens een tikje meer zijn, een beetje specialer. Een heerlijke ovenschotel met ballekes. Of de appeltaart van mijn mama. Of mijn recept van rood fruit met porto en honing. En dan drinken we iets lekkers, ik zet al wat hapjes klaar op het keukeneiland, en we praten over het leven. Hopelijk gaan we dat de komende maanden en jaren weer veel kunnen doen.

Je weet dat we vorig jaar verhuisd zijn naar ons nieuwe huis in Lochristi, en de prachtige mixer in de warme kleur HONEY van KitchenAid staat intussen al enkele weken in onze nieuwe keuken. Zoals je kunt zien blendt die warme kleur perfect met de dramatiek van ons keukenblad in graniet. In het grijs en zwart, wit en bruin zitten ook prachtige strepen oranje, en die kleur HONEY is gewoon de ideale kleur om daarmee te combineren. Alsof ze bij KitchenAid speciaal voor deze kleur zijn gegaan om bij onze keuken te passen. Maar HONEY is een kleur die zowel in combinatie met steen als met hout, in gezellig warme of strakkere interieurs een toets van luxe brengen zal.

Ik ben alvast aan de slag gegaan met de 4,8l artisan keukenmixer maar er is ook nog de KitchenAid K400 Blender in de prachtig nieuwe 2021-kleur. Surf nu alvast naar de KitchenAid website en ontdek het volledige assortiment. Hou Would Be Chef in de gaten de komende weken en maanden, want hier maak je elke maand kans op zo’n fantastisch toestel van KitchenAid. #MakeItTogether