Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Nieuws

Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab

Vrienden van Would Be Chef, ik heb bijzonder fijn nieuws aan te kondigen. Voor mezelf, maar zeker ook voor jullie. Want ik ben de nieuwe ambassadeur geworden van KitchenAid. Het komende jaar zal ik jullie dus mogen verwennen met heerlijke recepten in samenwerking met KitchenAid! En ik weet dat velen van jullie er ook van dromen om net als ik één van deze fantastische toestellen in huis te halen, en daarom zullen we elke maand één van de prachtige apparaten van KitchenAid weggeven via onze nieuwsbrief van Would Be Chef. Schrijf je dus nu alvast in voor de Would Be Chef nieuwsbrief!

Ik zal jullie hier ook telkens de primeurs & innovaties voorstellen en ik toon je hoe je met al die toestellen aan de slag gaat. Ik gebruik KitchenAid zelf al jaren en het is dus superfijn dat we deze collab doen!

Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab

Vandaag mag ik trouwens al meteen met het eerste fijne nieuws uitpakken, want ik mag de nieuwe kleur voor 2021 van KitchenAid aan jullie voorstellen. En dat is HONEY geworden. Zoals je kunt zien is HONEY een warme en rijke kleur met een gouden en oranje ondertoon. Na uitgebreid onderzoek bleek dat dit de kleur is waar mensen naar verlangen: ze staat voor warmte, gezelligheid en samenzijn. HONEY is dan ook de kleur die staat voor het samenkomen met vrienden en familie, met de mensen die warmte brengen in je leven. En er is geen plek waar we dat liever doen dan in de keuken.

Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab

Ik heb het de voorbije maanden zelf ook meer dan ooit gevoeld, en ja, ook behoorlijk gemist. Want het zijn echt wel de momenten die ik zelf het zaligste vind: wanneer de mensen die ik graag heb bij mij in de keuken staan als ik lekker comfort food aan het klaarmaken ben. Soms is dat de alledaagse keuken, soms mag dat eens een tikje meer zijn, een beetje specialer. Een heerlijke ovenschotel met ballekes. Of de appeltaart van mijn mama. Of mijn recept van rood fruit met porto en honing. En dan drinken we iets lekkers, ik zet al wat hapjes klaar op het keukeneiland, en we praten over het leven. Hopelijk gaan we dat de komende maanden en jaren weer veel kunnen doen.

Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab

Je weet dat we vorig jaar verhuisd zijn naar ons nieuwe huis in Lochristi, en de prachtige mixer in de warme kleur HONEY van KitchenAid staat intussen al enkele weken in onze nieuwe keuken. Zoals je kunt zien blendt die warme kleur perfect met de dramatiek van ons keukenblad in graniet. In het grijs en zwart, wit en bruin zitten ook prachtige strepen oranje, en die kleur HONEY is gewoon de ideale kleur om daarmee te combineren. Alsof ze bij KitchenAid speciaal voor deze kleur zijn gegaan om bij onze keuken te passen. Maar HONEY is een kleur die zowel in combinatie met steen als met hout, in gezellig warme of strakkere interieurs een toets van luxe brengen zal.

Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab

Ik ben alvast aan de slag gegaan met de 4,8l artisan keukenmixer maar er is ook nog de KitchenAid K400 Blender in de prachtig nieuwe 2021-kleur. Surf nu alvast naar de KitchenAid website en ontdek het volledige assortiment. Hou Would Be Chef in de gaten de komende weken en maanden, want hier maak je elke maand kans op zo’n fantastisch toestel van KitchenAid. #MakeItTogether

Gerelateerde nieuwsberichten

Gevulde inktvis met couscous en kippengehakt

Speciaal weekje, speciaal menu

Deze week is een beetje speciaal. Op 11 november vieren we Wapenstilstand, een vrije dag in België, en veel mensen maken de brug. Ook Anke en ik doen dat, en ik geef het eerlijk toe: ik geniet er met volle teugen van, want ik zit een paar dagen in het heerlijke Barcelona … Lees meer

Azijnpissers niet welkom. Maar deze tip van Peter Goossens vergeet ik nooit.

Ik gebruik graag azijn in mijn keuken. Niet alleen in gerechten die per se een zure toets vragen, maar ook in hartige bereidingen durf ik er af en toe een flinke scheut bij te doen … Lees meer

Paté

🍂 Paté: herfst op je bord

Ik ben een grote liefhebber van paté, zeker van die boerse exemplaren waarin de stukjes vlees nog mooi hapbaar zijn. Het herfstseizoen, met al dat heerlijke wild, is daarvoor echt top … Lees meer

IMG_0208-Hockney-NR

Mag je kat mee-eten aan tafel?

Onze lieve kater Hockney is echt een schatje. Hij krijgt graag en veel aaikes, knuffels, hij racet door de gang en wij gaan er dan achteraan, vindt hij heerlijk, en af en toe mag hij zelfs mee in bed … Lees meer

Zo krijg je orde in je keuken, en rust in het hoofd!

Op donderdag 30 oktober is het officieel Checklist Day. En misschien vraag je je af: wat heeft dat nu te maken met een foodblog? Wel… alles! Boodschappenlijstjes zijn tenslotte ook checklists, en geloof me: zonder lijstjes zou mijn keuken al lang een chaos zijn … Lees meer

Een herfstvakantie vol heerlijke inspiratie

Het is weer herfstvakantie, en dat is goed nieuws. Heel veel kinderen waren er na acht weken school ook echt weer aan toe, en ik moet eerlijk zijn, ik na tien weken ochtendshow ook wel … Lees meer

10 plezante weetjes over Halloween

Halloween heeft zijn wortels niet in Amerika zoals wel meestal denken, maar wel in het oude Keltische festival Samhain, dat meer dan 2000 jaar geleden werd gevierd in Ierland en Schotland … Lees meer

Voor de jojo in mij is dit een lastige periode. Herkenbaar?

Augustus vorig jaar. Midden in de zomer. Toen heb ik een beslissing genomen die ik al vaker in mijn leven had genomen, maar deze keer voelde het anders … Lees meer