Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Nieuws

Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab

Vrienden van Would Be Chef, ik heb bijzonder fijn nieuws aan te kondigen. Voor mezelf, maar zeker ook voor jullie. Want ik ben de nieuwe ambassadeur geworden van KitchenAid. Het komende jaar zal ik jullie dus mogen verwennen met heerlijke recepten in samenwerking met KitchenAid! En ik weet dat velen van jullie er ook van dromen om net als ik één van deze fantastische toestellen in huis te halen, en daarom zullen we elke maand één van de prachtige apparaten van KitchenAid weggeven via onze nieuwsbrief van Would Be Chef. Schrijf je dus nu alvast in voor de Would Be Chef nieuwsbrief!

Ik zal jullie hier ook telkens de primeurs & innovaties voorstellen en ik toon je hoe je met al die toestellen aan de slag gaat. Ik gebruik KitchenAid zelf al jaren en het is dus superfijn dat we deze collab doen!

Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab

Vandaag mag ik trouwens al meteen met het eerste fijne nieuws uitpakken, want ik mag de nieuwe kleur voor 2021 van KitchenAid aan jullie voorstellen. En dat is HONEY geworden. Zoals je kunt zien is HONEY een warme en rijke kleur met een gouden en oranje ondertoon. Na uitgebreid onderzoek bleek dat dit de kleur is waar mensen naar verlangen: ze staat voor warmte, gezelligheid en samenzijn. HONEY is dan ook de kleur die staat voor het samenkomen met vrienden en familie, met de mensen die warmte brengen in je leven. En er is geen plek waar we dat liever doen dan in de keuken.

Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab

Ik heb het de voorbije maanden zelf ook meer dan ooit gevoeld, en ja, ook behoorlijk gemist. Want het zijn echt wel de momenten die ik zelf het zaligste vind: wanneer de mensen die ik graag heb bij mij in de keuken staan als ik lekker comfort food aan het klaarmaken ben. Soms is dat de alledaagse keuken, soms mag dat eens een tikje meer zijn, een beetje specialer. Een heerlijke ovenschotel met ballekes. Of de appeltaart van mijn mama. Of mijn recept van rood fruit met porto en honing. En dan drinken we iets lekkers, ik zet al wat hapjes klaar op het keukeneiland, en we praten over het leven. Hopelijk gaan we dat de komende maanden en jaren weer veel kunnen doen.

Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab

Je weet dat we vorig jaar verhuisd zijn naar ons nieuwe huis in Lochristi, en de prachtige mixer in de warme kleur HONEY van KitchenAid staat intussen al enkele weken in onze nieuwe keuken. Zoals je kunt zien blendt die warme kleur perfect met de dramatiek van ons keukenblad in graniet. In het grijs en zwart, wit en bruin zitten ook prachtige strepen oranje, en die kleur HONEY is gewoon de ideale kleur om daarmee te combineren. Alsof ze bij KitchenAid speciaal voor deze kleur zijn gegaan om bij onze keuken te passen. Maar HONEY is een kleur die zowel in combinatie met steen als met hout, in gezellig warme of strakkere interieurs een toets van luxe brengen zal.

Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab
Ik ben de nieuwe ambassadeur van KitchenAid #collab

Ik ben alvast aan de slag gegaan met de 4,8l artisan keukenmixer maar er is ook nog de KitchenAid K400 Blender in de prachtig nieuwe 2021-kleur. Surf nu alvast naar de KitchenAid website en ontdek het volledige assortiment. Hou Would Be Chef in de gaten de komende weken en maanden, want hier maak je elke maand kans op zo’n fantastisch toestel van KitchenAid. #MakeItTogether

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer