Ik ga dan eens eten bij "de vijand" ...
Nieuws

Ik ga dan eens eten bij “de vijand” …

Ik vertelde vanochtend op Joe, net toen ik 7 Nation Army had gedraaid, dat ik vanavond ga eten bij de “vijand”. Ik zei dat met een big smile. Hopelijk hadden de luisteraars dat door. Want ik heb geen vijanden, voor zover ik weet, en ik gun iedereen het licht in de ogen.

Maar ik vind het wel speciaal, als overtuigd Club Supporter, sinds jaar en dag, om te gaan dineren bij Horseele in Gent. Pas op, Danny Horseele is natuurlijk een enorm gewaardeerde sterrenchef waar ik al bijzonder veel goed heb over gehoord, maar zijn restaurant bevindt zich wel op een zeer speciale locatie: in de Ghelamco Arena, het stadion van KAA Gent.

Er zullen niet veel Brugge-supporters spontaan gaan dineren in dat stadion, denk ik. Maar sinds ik in Lochristi woon heb ik er al een hele tijd veel goesting in om er eens heen te gaan. Het is eigenlijk vlakbij, het stadion is, laat ons wel wezen, het mooiste van België op dit moment, en ik ga voor het ongetwijfeld lekkere eten, niet om naar voetbal te kijken. En dan nog… een spannende match kan ik altijd waarderen.

Overigens heb ik nogal wat vrienden die Buffalo-supporter zijn, logisch hier in het Gentse, en dat zijn ook gewoon fijne mensen. Ik kan met hen wel eens van mening verschillen over voetbal, maar dat hoort er gewoon bij. Dus ik ga echt met volle goesting, en zelfs hoge verwachtingen naar hun stadion vanavond. Ik ben bijna zeker dat het er heerlijk zal zijn, met prachtig uitzicht over het veld. En hopelijk word ik niet vergiftigd… (mopje!)

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer