Ik ga een droomweekend beleven!!!!
Nieuws

Ik ga een droomweekend beleven!!!!

Morgen is het eindelijk weer zo ver. Ik mag na de ochtendshow vertrekken naar de luchthaven om samen met mijn papa André naar Barcelona te vertrekken. Het is een klein cadeautje voor de man die zoveel voor mij gedaan heeft, me samen met mijn liefste mama opgevoed heeft, en mij ook de belangrijke waarden in het leven heeft bijgebracht. Het liefste zou ik ons mama ook meenemen, maar jammer genoeg durft ze niet meer te vliegen. Zonde.

Exact een jaar geleden heb ik papa ook meegevraagd naar mijn lievelingsstad, en dat was zalig. De zon scheen enthousiast over de stad, we hebben veel gewandeld, lekker gegeten, mooie flessen geopend, en veel gepraat. Morgen gaan we dat over doen. En de kaarten liggen goed. De weerkaarten al zeker. Het wordt zestien, zeventien graden, en volle bak zon. Ideaal. En ik heb kaarten voor de Sagrada Familia en voor de Messiah van Händel. En we gaan ook naar twee van mijn lievelingsrestaurants: Via Veneto en Tickets. Ik kijk er echt enorm naar uit.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer