Ik ga elke avond een extra programma maken op Joe

Speciale tijden vragen speciale maatregelen en inspanningen. Daarom ga ik vanaf deze avond elke dag een uurtje extra radio maken. In “Samen Tegen Corona”  ga ik muziek draaien die kan helpen, kan troosten, rust kan brengen of energie. Ik ga luisteren naar de verhalen en liedjes op verzoek draaien voor mensen die er nood aan hebben.

Wil je even bekomen na een spannende en rare werkdag. Wil je een verpleegster, een dokter, een bejaardenhelpster of iemand anders in de zorg een hart onder de riem steken? Willen je kinderen de groeten doen aan oma en opa die ze niet meer mogen bezoeken? Wil je een boodschap geven aan een singel vriend of vriendin die het moeilijk heeft met al dat alleen zijn? Of wil je gewoon alle corona-ellende eens heel even van je af zingen? Doe dat dan met muziek.

Laat me via de gratis app van Joe, of per sms op 6025 weten welke plaat ik straks tussen zes en zeven, na de avondspits, of één van de komende dagen, moet draaien voor wie? Ik luister graag naar jullie verhalen, en ik draai graag de juiste liedjes. Want enkel door heel voorzichtig met elkaar om te gaan, door positief te zijn, en door goed voor onszelf en voor elkaar te zorgen, krijgen we dit virus klein!!!

Samen tegen Corona, elke dag van 18 tot 19u op Joe