Ik geef je alvast 1 tip over mijn nieuwe project...
Nieuws

Ik geef je alvast 1 tip over mijn nieuwe project…

Joepie! Dinsdag 23 november is het dan eindelijk zover. Dan start ik dus met mijn fantastische nieuwe project. Ik zal je iets bekennen: ik droom er stiekem al decennia van. Ik werk er eerlijk gezegd ook al behoorlijk lang aan. Ik heb er veel werk ingestoken, maar echt hard werken was het in feite niet. Integendeel zelfs… het was zalig. Een zalig avontuur waar ik nog heel lang hoop mee door te mogen gaan.

Maar ik moet wel toegeven, ik ben het eigenlijk zelden, maar nu ben ik wel een klein beetje zenuwachtig. Zo’n project dat nog niet bekend mag zijn voor het plaatje helemaal klopt, zeker wanneer je het samen doet met verschillende boeiende partijen uit binnen- en buitenland, is sowieso bijzonder spannend. Maar goed, ik ben erg blij. Alle puzzelstukjes kloppen nu, en dinsdag is dus de grote dag.

Ik kan je wel al één ding verklappen. Het is een kleine hint hoor. Een kleine tip waar je misschien toch iets aan hebt. De slimme verstaander zal wellicht wel al een vermoeden hebben. De tip is: het wordt een bijzonder lekker project!

Meer kan ik nu echt nog niet verklappen Maar één ding is wel zeker: jij als trouwe volger van Would Be Chef zal de komende dagen nog meer tips van mij krijgen. Hopelijk zal je het dinsdag ook echt plezant en boeiend nieuws vinden. Maar ik denk het eigenlijk wel. En het nieuws komt volgens mij net op tijd, zo’n maand voor de feestdagen. Spannend!!!!!

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer