Ik geef je alvast 1 tip over mijn nieuwe project…

Joepie! Dinsdag 23 november is het dan eindelijk zover. Dan start ik dus met mijn fantastische nieuwe project. Ik zal je iets bekennen: ik droom er stiekem al decennia van. Ik werk er eerlijk gezegd ook al behoorlijk lang aan. Ik heb er veel werk ingestoken, maar echt hard werken was het in feite niet. Integendeel zelfs… het was zalig. Een zalig avontuur waar ik nog heel lang hoop mee door te mogen gaan.

Maar ik moet wel toegeven, ik ben het eigenlijk zelden, maar nu ben ik wel een klein beetje zenuwachtig. Zo’n project dat nog niet bekend mag zijn voor het plaatje helemaal klopt, zeker wanneer je het samen doet met verschillende boeiende partijen uit binnen- en buitenland, is sowieso bijzonder spannend. Maar goed, ik ben erg blij. Alle puzzelstukjes kloppen nu, en dinsdag is dus de grote dag.

Ik kan je wel al één ding verklappen. Het is een kleine hint hoor. Een kleine tip waar je misschien toch iets aan hebt. De slimme verstaander zal wellicht wel al een vermoeden hebben. De tip is: het wordt een bijzonder lekker project!

Meer kan ik nu echt nog niet verklappen Maar één ding is wel zeker: jij als trouwe volger van Would Be Chef zal de komende dagen nog meer tips van mij krijgen. Hopelijk zal je het dinsdag ook echt plezant en boeiend nieuws vinden. Maar ik denk het eigenlijk wel. En het nieuws komt volgens mij net op tijd, zo’n maand voor de feestdagen. Spannend!!!!!