Ik geef je alvast 1 tip over mijn nieuwe project...
Nieuws

Ik geef je alvast 1 tip over mijn nieuwe project…

Joepie! Dinsdag 23 november is het dan eindelijk zover. Dan start ik dus met mijn fantastische nieuwe project. Ik zal je iets bekennen: ik droom er stiekem al decennia van. Ik werk er eerlijk gezegd ook al behoorlijk lang aan. Ik heb er veel werk ingestoken, maar echt hard werken was het in feite niet. Integendeel zelfs… het was zalig. Een zalig avontuur waar ik nog heel lang hoop mee door te mogen gaan.

Maar ik moet wel toegeven, ik ben het eigenlijk zelden, maar nu ben ik wel een klein beetje zenuwachtig. Zo’n project dat nog niet bekend mag zijn voor het plaatje helemaal klopt, zeker wanneer je het samen doet met verschillende boeiende partijen uit binnen- en buitenland, is sowieso bijzonder spannend. Maar goed, ik ben erg blij. Alle puzzelstukjes kloppen nu, en dinsdag is dus de grote dag.

Ik kan je wel al één ding verklappen. Het is een kleine hint hoor. Een kleine tip waar je misschien toch iets aan hebt. De slimme verstaander zal wellicht wel al een vermoeden hebben. De tip is: het wordt een bijzonder lekker project!

Meer kan ik nu echt nog niet verklappen Maar één ding is wel zeker: jij als trouwe volger van Would Be Chef zal de komende dagen nog meer tips van mij krijgen. Hopelijk zal je het dinsdag ook echt plezant en boeiend nieuws vinden. Maar ik denk het eigenlijk wel. En het nieuws komt volgens mij net op tijd, zo’n maand voor de feestdagen. Spannend!!!!!

Gerelateerde nieuwsberichten

3-palacio-arrriluce-hotel-lujo-bilbao-getxo-fachada.jpg

Weg uit Barcelona. We gaan een droomreisje maken! #advertentie

De zomer is voor ons nu al meer dan tien jaar: genieten in Barcelona. Het is heerlijk om een eigen flat te hebben in deze prachtige stad. Als je eigen kleren in de kast hangen, je glazen staan te blinken om gevuld te worden, en je kunt slapen in je eigen bed, dan voel je je de koning te rijk … Lees meer

Word je van tequila sneller dronken? En waarom?

Ik heb van een van mijn beste vrienden in Barcelona een mooie fles top-tequila gekregen in de vorm van een cactus. Een fles in terracotta die er prachtig uitziet … Lees meer

10 ingrediënten die je nooit in de diepvriezer mag bewaren!

Het is uiteraard een goed idee om veel lekkers in de diepvriezer te bewaren. Ik heb voor noodgevallen altijd allerlei fijne producten klaarzitten waarmee je mooie gerechten maken kunt wanneer er onverwacht vrienden komen binnenvallen … Lees meer

Weet jij wat kardemom is en waar je het voor gebruikt?

Soms zie je in een recept kruiden of specerijen staat die je helemaal niet kent. Kardemom is er misschien eentje van. Het wordt bij ons niet zo vaak gebruikt maar in veel keukens is het een essentieel ingrediënt … Lees meer

De 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Dit zijn de 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Fruit eten is erg gezond, dus je moet minstens twee stukken fruit eten per dag, hoor je experts al heel je leven zeggen. Dat klopt, want fruit zit vol vezels en vitaminen … Lees meer

Zo gaan slimme obers om met lastige klanten

Ik ken nogal wat mensen die in de horeca erken, en ik hoor van hen wel eens verhalen van lastige klanten. Mensen zijn vandaag veel mondiger dan ooit en kunnen soms echt vervelend doen … Lees meer

Kun je dik worden van tandpasta? En kun je een overdosis nemen?

Ik vond het hilarisch: iemand zei me een tijdje geleden dat je echt wel moet uitkijken met teveel tandenpoetsen als je niet dik wil worden, omdat er in tandpasta best veel calorieën kunnen zitten … Lees meer

Waterkan

Pure verwennerij in de zomer: maak zelf fruitwater

In België was het weer nog niet zo goed de voorbije week. Maar in Barcelona was het heerlijk: lekker veel zon en al bij al aangename temperaturen, heel zomers, maar in tegenstelling tot de voorbije twee jaar voorlopig nog niet bloedheet … Lees meer