Ik geef je alvast 1 tip over mijn nieuwe project...
Nieuws

Ik geef je alvast 1 tip over mijn nieuwe project…

Joepie! Dinsdag 23 november is het dan eindelijk zover. Dan start ik dus met mijn fantastische nieuwe project. Ik zal je iets bekennen: ik droom er stiekem al decennia van. Ik werk er eerlijk gezegd ook al behoorlijk lang aan. Ik heb er veel werk ingestoken, maar echt hard werken was het in feite niet. Integendeel zelfs… het was zalig. Een zalig avontuur waar ik nog heel lang hoop mee door te mogen gaan.

Maar ik moet wel toegeven, ik ben het eigenlijk zelden, maar nu ben ik wel een klein beetje zenuwachtig. Zo’n project dat nog niet bekend mag zijn voor het plaatje helemaal klopt, zeker wanneer je het samen doet met verschillende boeiende partijen uit binnen- en buitenland, is sowieso bijzonder spannend. Maar goed, ik ben erg blij. Alle puzzelstukjes kloppen nu, en dinsdag is dus de grote dag.

Ik kan je wel al één ding verklappen. Het is een kleine hint hoor. Een kleine tip waar je misschien toch iets aan hebt. De slimme verstaander zal wellicht wel al een vermoeden hebben. De tip is: het wordt een bijzonder lekker project!

Meer kan ik nu echt nog niet verklappen Maar één ding is wel zeker: jij als trouwe volger van Would Be Chef zal de komende dagen nog meer tips van mij krijgen. Hopelijk zal je het dinsdag ook echt plezant en boeiend nieuws vinden. Maar ik denk het eigenlijk wel. En het nieuws komt volgens mij net op tijd, zo’n maand voor de feestdagen. Spannend!!!!!

Gerelateerde nieuwsberichten

Thaise kreeft met noedels

De beste hoofdgerechten voor de feestdagen

Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen. Vandaag wil ik een aantal feestelijke hoofdgerechten met jullie delen … Lees meer

Makkelijk hapje milkshake met paling

De lekkerste hapjes voor de feestdagen

Een goed feest begint met lekkere hapjes. Je kunt uiteraard wat blokjes kaas en salami op de salontafel zetten, of een kommetje chips. En er is uiteraard niks verkeerd met wat toastjes … Lees meer

Nobashi garnalen met vitelotte aardappel en truffel mayonaise

De lekkerste voorgerechten voor de feestdagen

Zoek je inspiratie voor lekkere voorgerechten voor de feestdagen? Zoek dan vooral niet verder. Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen … Lees meer

Goed nieuws: Mama's kookboek komt maandag aan!

Bestel Mijn Mama’s Kookboek nu als kerstcadeau voor het te laat is!

Het is fantastisch hoeveel reacties ik elke dag nog krijg op Mijn Mama’s Kookboek. Het is, zo laten veel mensen mij weten, een prachtig boek geworden: een ode aan de keuken van mijn mama en mijn beide oma’s … Lees meer

Dit kerstcadeau mag je echt niet missen

Dit kerstcadeau mag je echt niet missen

Het is werkelijk ontroerend hoeveel mensen intussen Mijn Mama’s Kookboek hebben gekocht met een hele specifieke reden: ze willen de heerlijke gerechten uit onze jeugd overdragen van generatie naar generatie … Lees meer

Zou ik Hockney laten proeven van de gerechten die ik maak?

Zou ik Hockney laten proeven van de gerechten die ik maak?

Intussen woont onze kleine Hockney toch al een maand of twee bij ons en het is werkelijk zalig om zo’n zotte kitten in huis te hebben. Hij is lief en aanhankelijk maar ook een kleine gekkerd met veel onstuimige energie … Lees meer

Regen? Wind? Herfst? Hier is een gezellig weekmenu

Regen? Wind? Herfst? Hier is een gezellig weekmenu

Wat een rotweer he de laatste weken. Het is een herfst vol regen en wind. Niks om vrolijk van te worden. Maar kijk, aan het weer kunnen we niks veranderen … Lees meer

Kun je diabetes vermijden?

Kun je diabetes vermijden?

14 november is Wereld Diabetes Dag. Diabetes is een complexe aandoening die het gevolg is van verschillende factoren. Genetica is er een van, en daar kun je dus weinig aan doen … Lees meer