Ik heb gisteren de beste investering gedaan!

Het is gebeurd, we hebben de beste investering van 2020 gedaan. Geen toiletpapier, ook al is dat sinds het virus het nieuwe goud geworden. Maar daar hebben we altijd voldoende van in huis. Ook geen aandelen, ook al weet ik dat veel mensen, ondanks de crisis, daar dit op verdiend hebben de voorbije maanden. Maar we hebben, eindelijk, een terrasverwarmer gekocht. Een paar dagen geleden besteld, gisteren thuis geleverd.

Voorlopig mag je nog geen gasten ontvangen, maar de komende weken of maanden zal dat er voorzichtig toch van komen, wanneer de covidcijfers verder gaan dalen. En dan zal toch nog altijd gevraagd worden om vooral buiten met mensen af te spreken. Maar we staan natuurlijk voor de korte en vooral koude wintermaanden, en dan is buiten afspreken niet super evident.

Dus we hebben een terrasverwarmer gekocht. Een elektrische die er ook nog eens mooi uitziet en redelijk betaalbaar is. Echt een zalig ding. We hebben het gisterenavond al uitgetest, op ons overdekt terras hebben we buiten een aperitiefje genomen en een ovenschotel gegeten. Het was super gezellig, om eerlijk te zijn.

Zo gezellig dat we zelfs overwegen om er een tweede bij te kopen. Wanneer we langs twee kanten lekkere warmte op onze gasten los zullen laten zal het nog eens zo gezellig, en warm in alle mogelijke betekenissen worden. Kortom: wij zijn klaar voor mooie winterdagen, aperitiefjes en voorzichtige etentjes, van zodra het mag, veilig buiten. Nog even op de tanden bijten, maar er komen mooie winterse momenten aan.