Hopelijk hebben jullie genoten van een prachtige paaszondag. Ik wel hoor. Ik heb veel gewandeld, veel geschreven aan mijn wandelboek, en lekker gegeten met een goed flesje wijn bij. En we kregen leuke filmpjes binnen van onze neefjes en nichtjes die paaseitjes aan het grabbelen waren in de tuin. Volgend jaar kunnen ze hopelijk bij ons in de tuin in Lochristi op paaseitjes-jacht komen.
Maar ik heb vandaag een extra cadeautje voor jou… Ik doe gewoon een ochtendshow op Joe. Het is dan wel paasvakantie, en tweede paasdag, maar ik ben toch gewoon van de partij. Met fijne muziek en met leuke babbels met Sam Bettens, en Tom Dice en Kato, en nog wat andere fijne gasten die speciaal voor jou ook al vroeg uit de veren zijn. En ik geef kwart voor acht frietjes weg in de frituur voor je hele gezin. En ik mag een leuke nieuwe PotCast lanceren met Peppe van La Botte. Van zeven tot tien: paasradio!
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer
Vandaag is het Brotherday, en dus zet ik met plezier mijn lieve broer Arn eens in de bloemetjes. Net als ik is hij een levensgenieter pur sang. Hij schrijft dan wel geen kookboeken (dat laat hij aan mij over), maar koken kan hij ook wel als de beste – samen met zijn lieve vrouw Nathalie … Lees meer
Elk jaar op 15 mei vieren chocoladeliefhebbers in de Verenigde Staten – en steeds vaker ook daarbuiten – National Chocolate Chip Day. Deze dag staat volledig in het teken van misschien wel de populairste toevoeging aan koekjes, muffins, ijs en talloze andere desserts: de chocoladechip … Lees meer
Ik probeer veel te sporten en gezond te leven, maar ik wil ook absoluut niet met honger rondlopen, dus ben ik zoals veel mensen een snacker. Niet per se uit pure goesting, maar als het zoals bij mij druk is en ik snel iets nodig heb dat me energie geeft én me goed laat voelen, dan ben ik zoals jullie weten een echte fan van nākd … Lees meer
Ik zal maar bekennen: garnalen zijn voor mij echte toppers in de keuken. Ze zijn elegant, snel klaar en ze geven meteen een verfijnde toets aan elk gerecht … Lees meer
Eerlijk? Ik kan wel eens genieten van een glaasje Moscato, maar criticasters noemen het de limonade onder de wijnen. Moscato is dan ook een zoete, licht mousserende wijn die wordt gemaakt van de Muscat-druif, een van de oudste druivensoorten ter wereld … Lees meer