Ik heb super nieuws, maar enkel voor optimisten...
Nieuws

Ik heb super nieuws, maar enkel voor optimisten…

Laat me maar met de deur in huis vallen. Als je eerder pessimistisch ingesteld bent, lees dit dan maar niet. Als je denkt dat de lockdown nog drie jaar duurt, of erger: “dat alles nooit meer wordt zoals vroeger”, vergeet dit bericht dan maar. Maar als je net als ik durft te dromen dat deze rare periode maar tijdelijk is, en ook weer zal overgaan, lees dan maar verder. Want ik heb goed nieuws. Ik heb namelijk een plannetje.

Later dit jaar komt mijn wandelboek er aan, dat had ik aan aangekondigd. Ik ben volop aan het schrijven, verschillende experts zijn me volop aan het helpen om mijn verhaal wetenschappelijk te ondersteunen. Dus dat komt goed. Maar ik heb nog ander nieuws: ik ga vanaf dit najaar, en als de lockdown voorbij is, het land intrekken om wandellezingen te geven.

Ik wil graag over mijn wandelpassie gaan vertellen bij verenigingen, bij organisaties en bij bedrijven. Ik wil mensen besmetten met mijn super gezonde microbe. Ik wil gaan uitleggen waarom het mij gezond en fit heeft gekregen. Waarom en hoe ik met wandelen bijna 35 kilo afgevallen ben. Ik wil uitleggen hoe je er moet aan beginnen. Hoe je het gezond en slim kunt aanpakken. Hoe het je leven kan en zal veranderen. En als het even kan wil ik dat zelfs gaan doen tijdens een wandelsessie met jouw vereniging, collega’s of werknemers.

Ik weet niet wanneer we weer gaan samen komen, hoe we dat dan gaan moeten doen, en of we in het najaar nog onze social distancing zullen moeten respecteren. Maar als het je zou boeien om me op bezoek te krijgen na de zomer bij je organisatie of bedrijf, stuur dan een mailtje via onderstaande link. En wie weet gaan we zelfs samen wandelen in de herfst. Ik kijk er al naar uit.

Pagina

Contact

  Would Be Chef is het online culinair platform waarop Sven Ornelis mensen wil inspireren om lekker te koken en te eten. Sven staat open voor samenwerkingen. Hij kan recepten voor jouw producten ontwikkelen of jouw restaurant uitproberen. Heb jij net een nieuw product uit, een boek, of een ander culinair concept dat je aan de bezoekers van de Would Be Chef wil voorstellen … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

AI0A2942

Publiciteit: Win een citytrip naar Barcelona met Caractère

Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer

Four Seasons Bangkok Would Be Chef Sven Ornelis Thailand28

Four Seasons Bangkok, op 14 in de lijst met beste hotels ter wereld

Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer

Dit wist je nog niet over popcorn. Wedden?

15 dingen die je nog niet wist over popcorn. Wedden?

De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer

Daarom smaakt koriander (voor sommigen) naar zeep

Daarom smaakt koriander (voor sommige mensen) naar zeep

Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer

Opgelet: laatste dagen solden voor mijn boeken!!!

Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer