Ik heb super nieuws, maar enkel voor optimisten...
Nieuws

Ik heb super nieuws, maar enkel voor optimisten…

Laat me maar met de deur in huis vallen. Als je eerder pessimistisch ingesteld bent, lees dit dan maar niet. Als je denkt dat de lockdown nog drie jaar duurt, of erger: “dat alles nooit meer wordt zoals vroeger”, vergeet dit bericht dan maar. Maar als je net als ik durft te dromen dat deze rare periode maar tijdelijk is, en ook weer zal overgaan, lees dan maar verder. Want ik heb goed nieuws. Ik heb namelijk een plannetje.

Later dit jaar komt mijn wandelboek er aan, dat had ik aan aangekondigd. Ik ben volop aan het schrijven, verschillende experts zijn me volop aan het helpen om mijn verhaal wetenschappelijk te ondersteunen. Dus dat komt goed. Maar ik heb nog ander nieuws: ik ga vanaf dit najaar, en als de lockdown voorbij is, het land intrekken om wandellezingen te geven.

Ik wil graag over mijn wandelpassie gaan vertellen bij verenigingen, bij organisaties en bij bedrijven. Ik wil mensen besmetten met mijn super gezonde microbe. Ik wil gaan uitleggen waarom het mij gezond en fit heeft gekregen. Waarom en hoe ik met wandelen bijna 35 kilo afgevallen ben. Ik wil uitleggen hoe je er moet aan beginnen. Hoe je het gezond en slim kunt aanpakken. Hoe het je leven kan en zal veranderen. En als het even kan wil ik dat zelfs gaan doen tijdens een wandelsessie met jouw vereniging, collega’s of werknemers.

Ik weet niet wanneer we weer gaan samen komen, hoe we dat dan gaan moeten doen, en of we in het najaar nog onze social distancing zullen moeten respecteren. Maar als het je zou boeien om me op bezoek te krijgen na de zomer bij je organisatie of bedrijf, stuur dan een mailtje via onderstaande link. En wie weet gaan we zelfs samen wandelen in de herfst. Ik kijk er al naar uit.

Pagina

Contact

  Would Be Chef is het online culinair platform waarop Sven Ornelis mensen wil inspireren om lekker te koken en te eten. Sven staat open voor samenwerkingen. Hij kan recepten voor jouw producten ontwikkelen of jouw restaurant uitproberen. Heb jij net een nieuw product uit, een boek, of een ander culinair concept dat je aan de bezoekers van de Would Be Chef wil voorstellen … Lees meer

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer