Ik heb super nieuws, maar enkel voor optimisten…

Laat me maar met de deur in huis vallen. Als je eerder pessimistisch ingesteld bent, lees dit dan maar niet. Als je denkt dat de lockdown nog drie jaar duurt, of erger: “dat alles nooit meer wordt zoals vroeger”, vergeet dit bericht dan maar. Maar als je net als ik durft te dromen dat deze rare periode maar tijdelijk is, en ook weer zal overgaan, lees dan maar verder. Want ik heb goed nieuws. Ik heb namelijk een plannetje.

Later dit jaar komt mijn wandelboek er aan, dat had ik aan aangekondigd. Ik ben volop aan het schrijven, verschillende experts zijn me volop aan het helpen om mijn verhaal wetenschappelijk te ondersteunen. Dus dat komt goed. Maar ik heb nog ander nieuws: ik ga vanaf dit najaar, en als de lockdown voorbij is, het land intrekken om wandellezingen te geven.

Ik wil graag over mijn wandelpassie gaan vertellen bij verenigingen, bij organisaties en bij bedrijven. Ik wil mensen besmetten met mijn super gezonde microbe. Ik wil gaan uitleggen waarom het mij gezond en fit heeft gekregen. Waarom en hoe ik met wandelen bijna 35 kilo afgevallen ben. Ik wil uitleggen hoe je er moet aan beginnen. Hoe je het gezond en slim kunt aanpakken. Hoe het je leven kan en zal veranderen. En als het even kan wil ik dat zelfs gaan doen tijdens een wandelsessie met jouw vereniging, collega’s of werknemers.

Ik weet niet wanneer we weer gaan samen komen, hoe we dat dan gaan moeten doen, en of we in het najaar nog onze social distancing zullen moeten respecteren. Maar als het je zou boeien om me op bezoek te krijgen na de zomer bij je organisatie of bedrijf, stuur dan een mailtje via onderstaande link. En wie weet gaan we zelfs samen wandelen in de herfst. Ik kijk er al naar uit.