Ik heb twee keer stevig gezondigd gisteren...
Nieuws

Ik heb twee keer stevig gezondigd gisteren…

Tijd voor een kleine biecht. Ik was gisterenavond in het Koning Boudewijn Stadion voor de match van onze Rode Duivels tegen San Marino. Eerst had ik nog een DJ-set gedraaid voor een paar duizend kinderen, aan de ingang van het stadion, in het ING Kids Village, en daarna ben ik met mijn broer Arn naar de match gaan kijken. We zijn allebei supporters van Club Brugge, maar als de Rode Duivels spelen, dan zijn we echte Belgen. Het was een echt feestje, met een prachtige score van 9-0 tegen voetbaldwerg San Marino.

En tijdens de helft heb ik gedaan wat ik wellicht al honderd jaar niet meer gedaan heb. Ik heb een pintje gedronken. Een Jupiler. En wat meer is: ik heb zelfs een bakje friet gegeten met een goede kwak mayonaise. Hoe Belgisch kun je zijn? Pas op: ik heb getwijfeld. Ik drink vrijwel nooit bier. En frietjes eet ik ook bijna nooit meer. Maar het paste gewoon in de sfeer. En ik had dan ook een erg drukke week achter de rug, met gelukkig genoeg wandelkilometers op de teller, dus ik kon er wel weer tegen. En het heeft mij echt gesmaakt. Sorry, not sorry.

Kijk, een mens heeft dat soms eens nodig. Je leeft maar één keer. Het is prima om veel te sporten en op je lijn te letten, maar als de boog altijd gespannen staat, dan is de lol er ook snel af. Dus waarom eens niet? Vandaag en dit weekend wordt het prachtig weer, en ga ik dus wellicht weer tientallen kilometers wandelen. Dan zijn die frietjes er wel weer rap afgelopen. En intussen heb ik toch maar mooi genoten van een zalig voetbalavondje met mijn fijne broer. Meer moet dat niet zijn, af en toe.

Ik heb twee keer stevig gezondigd gisteren...

Gerelateerde nieuwsberichten

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer

Mijn Barcelona boek is af!

Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer