Ik klink dan maar op m’n eentje op onze verjaardag…

Het was een prachtig feestje vorig jaar. We vierden in sterrenrestaurant het Gebaar bij mijn goede vriend Roger van Damme de tweede verjaardag van de Would Be Chef. Alle tafeltjes zaten vol met mensen die van onze kookkunsten wilden genieten en een mooie bijdrage leverden voor het goede doel. We hebben toen een paar duizend euro opgehaald om een keuken te helpen installeren in het kinderziekenhuis van de UZ Gent. Een avond om nooit te vergeten.

Vandaag is Would Be Chef weer jarig. Al drie jaar bestaat deze blog. Sinds 2017 proberen we hier elke dag nieuwe recepten, culinaire nieuwtjes, en restaurantbesprekingen te delen met jullie. En intussen wordt de site elke maand door meer dan 150 000 mensen bekeken. Sommige maanden zelfs meer dan 200 000 unieke bezoekers. Dat is geweldig veel volk.

We wilden uiteraard ook dit jaar de verjaardag van Would Be Chef vieren met opnieuw een mooie quatre mains. Gert De Mangeleer had ons vorig jaar zelf al gezegd dat hij er ook wel eens zin in had. Maar dat gaat dus uiteraard niet door dit jaar. De reden kennen jullie wel. Jammer, maar helaas. Nu, we gaan er gewoon thuis een goed glas op drinken.

En eens de lockdown voorbij is gaan we er samen weer eens een goede lap op geven. Ik wil hoe dan ook graag zeggen: happy birthday beste volgers van deze blog, dankzij jullie hebben we al drie prachtige culinaire jaren mogen beleven. En we gaan lekker blijven doorgaan, beloofd!