Vandaag lanceer ik een nieuwe uitgeverij in Vlaanderen: Silenro Publishers. Omdat ik een passie heb voor boeiende boeken, met mooie verhalen die tot de verbeelding spreken en die mensen kunnen inspireren. En omdat ik nog altijd bijzonder veel hou van de geur van papier.
Het eerste boek dat er binnenkort aankomt is “Waarom Wandelen”, mijn al lang aangekondigde naslagwerk over de mooiste en meest natuurlijke sport die er bestaat: wandelen. Ik ga daarin uitvoerig uitleggen hoe ik door te wandelen 40 kilo vermagerd ben, maar ook veel gezonder en gelukkiger ben geworden. Ik deel al mijn tips, routes en valkuilen.
Later dit jaar volgen een exclusief kookboek van Would Be Chef en een handige gids met de mooiste plekjes van Barcelona. Wil jij als eerste op de hoogte blijven van deze en andere publicaties, schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief van Silenro.
Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer
Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer