Ik maak een video met moederdagwensen voor jouw mama!

Volgende week zondag, 8 mei, is het moederdag. Misschien ben je nog aan het piekeren wat je haar dit jaar nu weer cadeau zal doen. Bloemen zijn altijd leuk, en misschien is je mama een echte zoetebek, dan kun je ook heerlijke pralines cadeau doen. Allemaal prima. Uiteindelijk gaat het om de attentie, en de liefde die je haar geeft.

Maar dit jaar heb ik een super origineel idee. Doe je mama misschien eens een doosje lekkere wijn cadeau van Wijn Ornelis. Je kunt voor haar lievelingswijn gaan, wit, rood, of misschien bubbels, want ik heb ook heerlijke cava in de aanbieding. De wijn kan geleverd worden bij jou thuis, zodat je zelf het doosje af kunt geven. Maar je kunt ze ook rechtstreeks bij je mama laten leveren.

En ik ga dit jaar iets heel speciaals doen. Als je voor donderdag een screenshot van je nieuwe bestelling stuurt via de Instagram-pagina van Wijn Ornelis, en duidelijk jouw naam en die van je mama vermeldt, dan ga ik een persoonlijk filmpje naar je sturen dat jij volgende zondag, op moederdag aan je mama (of schoonmoeder) kunt bezorgen. Hoe tof is dat? Een persoonlijke video voor de liefste mama van de wereld!

Opgelet: enkel via Wijn Ornelis, met zo duidelijk mogelijke informatie en screenshot van je recente bestelling! Leve de mama’s, die verdienen al die aandacht volle bak.