Ik mag vandaag een nieuwe radio zender lanceren!
Nieuws

Ik mag vandaag een nieuwe radio zender lanceren!

Je weet dat ik een groot liefhebber ben van lokaal winkelen. Mijn vlees haal ik bij de slager in de buurt, niks zo fijn als een goede warme bakker om de hoek, en de verse groentjes uit eigen land zijn mijn favorieten. Maar ook online koop ik zoveel mogelijk Belgisch. Omdat de kwaliteit meestal super is, en omdat het fijn is om hardwerkende landgenoten te steunen. Het zullen ook zij zijn die samen met ons de belastingen zullen betalen om de putten van vandaag te vullen, en niet de buitenlandse online shops!

En ook muzikaal doen wij op Joe graag mee aan het steunen van onze lokale artiesten, want ook zij gaan barre tijden tegemoet. En vandaag zetten wij meer dan ooit onze schouders onder het #PlayLocal initiatief. We hebben echt super nieuws. Born, de Belgische zanger en muzikant, en sinds jaar en dag DJ bij Joe heeft net mogen aankondigen dat we om acht uur deze ochtend een splinternieuwe zender mogen lanceren: “Joe – Best of Belgium” met enkel producties en artiesten van eigen bodem. En dat uitgerekend op de zestigste verjaardag van onze koning. De eerste plaat op de nieuwe radiozender wordt trouwens Zanna van Luc Van Acker & Anna Domino.

De eerste dag kent Best Of Belgium al meteen een heleboel fijne Belgische gast-presentatoren.

  • 8u Bart Peeters
  • 9u Kris Wauters
  • 10u Walter Grootaers
  • 11u Jan Leyers
  • 12u Raf Van Brussel
  • 13u Born
  • 14u Guy Swinnen

Je kunt de nieuwe Belgische zender beluisteren via DAB+, via de gratis Joe-app, via het Radioplayer-platform en via deze site Joe.be

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer