Jaja, goed gezien, de kilo’s moeten er weer af!

Voilà, vanmorgen is het nieuwe radioseizoen eindelijk weer gestart. Het is zo fijn om jullie weet elke dag vrolijk wakker te maken. We zijn goed uitgerust en zitten vol energie. Anke en ik hadden ons allebei trouwens voorgenomen om er in de vakantie weer wat kilootjes af te sporten. Het slechte nieuws is: dat is ons dus niet echt gelukt. Het goede nieuws is: uitstel is geen afstel. Ikzelf schiet in elk geval weer in gang.

Ik heb best veel gewandeld de voorbije weken. Maar covid had me jammer genoeg een aantal extra kilo’s opgeleverd, omdat we onze relatieve opsluiting in eigen kot zo aangenaam mogelijk hebben proberen door te brengen, dus elke dag lekker gegeten hebben en extra flesjes open getrokken. Het is niet anders. En ja, vakantieperiodes zijn toch ook niet het ideale moment om veel af te vallen. Je geniet van het leven, met lekker eten en goede drankjes, en je laat de teugels wat los.

Maar…. hier ben ik weer. Vanaf vandaag moet het weer wat soberder en wat gezonder. Ik heb het plan gemaakt om weer heel veel te stappen, veel water te drinken, alcohol te minderen, en elke dag lekker maar gezond te eten. Voor de zoveelste keer ga ik de strijd met de overtollige kilo’s aan. The story of my life.