Jarige Lionel Richie is een echte oude snoeper!

Vandaag is één van de bekendste artiesten van de voorbije decennia jarig. Lionel Richie wordt 70. Ik ben een grote fan van de zanger, vind dat hij vele mooie songs gemaakt heeft, en heb hem ook al live aan het werk gezien. Het is natuurlijk allemaal smooth wat hij maakt, maar daar hou ik wel van. Er mag al eens een randje zitten aan muziek, maar dat hoeft voor mij niet altijd.

Wat weinigen misschien weten is dat de zanger, die reeds in de jaren 70 met z’n band The Commodores wereldwijd hits scoort een echte foodie is. In een interview met het magazine bonne appétit in 2016 vertelde hij dat hij zelf geen grote kok is, maar er wel ontzettend van houdt om bij hobbykoks in zijn vriendenkring te gaan dineren. Maar dan moet je geen krab, geen octopus en zeker geen mosselen maken, want die vindt hij vies. Een lekkere geroosterde kip met aardappeltjes, dat vindt hij dan wel weer lekker.

Maar Richie is vooral een echte (oude) snoeper. Waar hij ook komt, hij heeft altijd zijn zakje M&M’s bij, hij is werkelijk verslaafd aan de gekleurde snoepjes en wil ze altijd in de buurt. En van chips zal hij ook wel houden, want in 2010 maakte hij een reclamespot voor Walkers Extra Crunchy…