Jullie maken me triest en echt kwaad. Volg de regels! Nu!
Nieuws

Jullie maken me triest en echt kwaad. Volg de regels! Nu!

Dikke proficiat aan alle vrolijke vrienden die gisteren nog een lockdown-party zijn gaan vieren in een overvol café. Ontzettende pluim ook aan die geweldig creatieve cafébazen die gisteren zo’n originele party hebben georganiseerd. Gezellig zeker? Met een hele bende andere roekelozen klinken op het leven? Geen kater vandaag?

Mijn complimenten ook aan al die levensgenieters die het slim vonden om vandaag gezellig te gaan lunchen en shoppen in Nederland. Want daar was alles nog gewoon open. Jullie zijn geweldige durvers! Living on the edge, zoiets? Applaus op alle banken voor zoveel moed en creativiteit. Het corona-virus krijgt jullie niet klein. Jullie leven alsof niks jullie kan overkomen. Top!

En nu maar hopen dat jullie oma en opa, jullie ouders, jullie zieke buren en jullie vrienden met een zwak immuunsysteem niet door jullie dommigheid besmet raken en zwaar gaan afzien en misschien wel sterven door jullie roekeloosheid. Om eerlijk te zijn: jullie maken me triest en kwaad. Schaam u diep. En hou u godverdomme aan de regels vanaf nu! Niet voor jezelf, stoere durvers, wel voor alle andere mensen.

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer