Jullie maken me triest en echt kwaad. Volg de regels! Nu!
Nieuws

Jullie maken me triest en echt kwaad. Volg de regels! Nu!

Dikke proficiat aan alle vrolijke vrienden die gisteren nog een lockdown-party zijn gaan vieren in een overvol café. Ontzettende pluim ook aan die geweldig creatieve cafébazen die gisteren zo’n originele party hebben georganiseerd. Gezellig zeker? Met een hele bende andere roekelozen klinken op het leven? Geen kater vandaag?

Mijn complimenten ook aan al die levensgenieters die het slim vonden om vandaag gezellig te gaan lunchen en shoppen in Nederland. Want daar was alles nog gewoon open. Jullie zijn geweldige durvers! Living on the edge, zoiets? Applaus op alle banken voor zoveel moed en creativiteit. Het corona-virus krijgt jullie niet klein. Jullie leven alsof niks jullie kan overkomen. Top!

En nu maar hopen dat jullie oma en opa, jullie ouders, jullie zieke buren en jullie vrienden met een zwak immuunsysteem niet door jullie dommigheid besmet raken en zwaar gaan afzien en misschien wel sterven door jullie roekeloosheid. Om eerlijk te zijn: jullie maken me triest en kwaad. Schaam u diep. En hou u godverdomme aan de regels vanaf nu! Niet voor jezelf, stoere durvers, wel voor alle andere mensen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer