Bijna nieuwjaar… maar er liggen nog een pak kerstcadeautjes onder mijn boom. Ik wil ze graag uitdelen! Misschien weet je het, of misschien ook niet, maar sinds het begin van Would Be Chef, nu anderhalf jaar geleden heb ik al honderden cadeautjes mogen weggeven. Etentjes in restaurants, leuke keukenapparaten, lekkere flessen, kaviaar, heerlijke kaasassortimenten, maar ook reisjes en bijzondere culinaire ervaringen.
En ook voor 2019 staan er bijzondere samenwerkingen op het programma. En nu onder onze kerstboom ligt het ook bomvol prachtige cadeautjes. Etentjes, lekkere wijn van Albert Heijn, schitterende boeketten voor op de feesttafel van Olor Verde, heel veel kookboeken, lekkere likeur, niet-alcoholische dranken, en dat is maar een greep uit de vele cadeautjes. Hier onder krijg je een volledig overzicht van alle cadeautjes die we nu weggeven.
Vergeet niet deel te nemen aan de wedstrijden, zodat de postbode je heel binnenkort ook kan verrassen met een prachtig cadeau…
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-een-boeket-bloemen-van-olor-verde-concept/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-het-boek-goed-plan-van-rani-de-coninck/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-het-boek-de-keuken-van-catalonie/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-een-pakket-feestwijnen-van-albert-heijn/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-een-fles-seedlip-grove-42/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-het-kookboek-easyhome-van-ilse-dhooge/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-bubbels-van-freixenet/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-een-millecroquettes-krokettenmachine/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-een-cheesin-kaasbox/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-een-etentje-voor-2-bij-mister-spaghetti/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-het-boek-gezellige-gezonde-goesting-van-steffi-vertriest/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-een-fles-licor-43/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-een-unieke-jeans-keuken-en-badlinnenset-t-w-v-e-250/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-een-or-tea-warmth-theebox/
https://wouldbechef.be/wedstrijd/win-een-set-gordons-non-alcoholic-gin-tonic/
Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer
Zout, wanneer je het met mate gebruikt, is een heerlijke smaakmaker voor je gerechten. Niks zo lekker als wat zout op je aardappelen, wat peper en zout met wat olijfolie of boter op je broodje en in vele gerechten, zelfs in zoete desserts, is een snuf zout echt de ultieme punch … Lees meer
Op een vrijdag de 13de durven mensen wel eens extra last te hebben van bijgeloof. Zo’n dag zou mensen immers ongeluk brengen. Ze lopen daarom niet onder ladders door, en zijn bang voor zwarte katten en zo … Lees meer
Ik ben weer vertrokken uit Barcelona om in België na een deugddoende vakantie weer aan het werk te gaan, lekker radio maken met Anke, elke dag tussen zes en tien op Joe … Lees meer
15 augustus is moederdag in Antwerpen, en wij vieren dat ook, ondanks het feit dat mama in Knesselare en wij in Lochristi wonen. Maar ik ben daar principieel in: je kunt je moeder niet genoeg vieren … Lees meer
Het is vrijdag. En dat is voor veel mensen frietjes-dag. Maar misschien heb je zin om morgen of overmorgen eens iets echt lekkers te koken, en weet je nog niet zo goed welk recept je deze keer zou maken … Lees meer
Neen! Witte chocolade wordt net als fondant en melkchocolade ook “chocolade” genoemd, maar eigenlijk klopt dat technisch gezien niet, want witte chocolade heeft een compleet andere samenstelling … Lees meer
Het is niet fijn wanneer je groenten en fruit onrijp zijn, dan zijn ze niet lekker en kun je ze beter niet gebruiken in je gerechten. Maar verspilling is al helemaal erg … Lees meer