Kijk eens binnen in mijn "verbouwde" living
Nieuws

Kijk eens binnen in mijn “verbouwde” living

Vanochtend wil ik u vergezellen bij uw ontbijt, en dat zal ik morgen bij de zondagse brunch ook doen. Terwijl jullie de verse croissants of je kopje havermout naar binnen spelen ga ik radio maken in het weekend. Ik wil in deze rare tijden mijn steentje bijdragen en muziek op verzoek draaien op Joe. Elke voormiddag, tot twaalf uur, zeven dagen op zeven. En omdat we absoluut geen risico willen lopen dat ik ergens onderweg of op het werk toch per ongeluk besmet raak met het corona-virus hebben onze fantastische technici een mobiele studio bij mij thuis gebouwd.

Het is de studio waarmee we nu normaal op pad zouden zijn voor “Sterren Op De Werkvloer” en die we al een paar keer hebben meegenomen naar Disneyland Parijs. Die staat nu in “onze living”. Ik moet eerlijk zeggen: ik ben nogal een Pietje Precies en eigenlijk ligt er bij ons thuis nooit iets overhoop. Het moet er hier altijd uitzien alsof ik mensen voor een etentje kan ontvangen, iets wat we dan ook graag en veel doen. Maar hey, feestjes zijn nu terecht verboden, dus is mijn woonkamer de komende weken efkes helemaal omgebouwd. Alle stoelen en zetels aan de kant, zoals Felice vroeger riep in Het Swingpaleis. En dat is goed zo. Veilig en plezant.

Ik toon jullie efkes hoe het er nu uitziet. De studio is opgebouwd vlak aan onze open keuken. Nog makkelijk. Dan kan ik een theetje halen, of later tegen de middag een wit wijntje in de koelkast. Nee nee, mopje, dat ga ik niet doen natuurlijk. Haha. Ik ga uiteraard nuchter werken! Maar ik kan niet beloven dat ik straks zo tegen de middag al geen potje laat pruttelen op het vuur. Of misschien schil ik de aardappeltjes dan wel, en stoom ze al voor de lunch. Ja, thuiswerken heeft ook zo z’n voordelen.

Je kunt mijn speciale weekenduitzendingen volgen op Joe, via FM, DAB+, de gratis app van Joe, en via onze website www.joe.be Veel plezier. En als ik een plaatje voor je moet draaien, dat kun je aanvragen via de gratis app van Joe, of via sms op 6622 (aan 50 cent per bericht).

Kijk eens binnen in mijn "verbouwde" living
Kijk eens binnen in mijn "verbouwde" living
Kijk eens binnen in mijn "verbouwde" living
Kijk eens binnen in mijn "verbouwde" living

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer