Kijk eens binnen in mijn "verbouwde" living
Nieuws

Kijk eens binnen in mijn “verbouwde” living

Vanochtend wil ik u vergezellen bij uw ontbijt, en dat zal ik morgen bij de zondagse brunch ook doen. Terwijl jullie de verse croissants of je kopje havermout naar binnen spelen ga ik radio maken in het weekend. Ik wil in deze rare tijden mijn steentje bijdragen en muziek op verzoek draaien op Joe. Elke voormiddag, tot twaalf uur, zeven dagen op zeven. En omdat we absoluut geen risico willen lopen dat ik ergens onderweg of op het werk toch per ongeluk besmet raak met het corona-virus hebben onze fantastische technici een mobiele studio bij mij thuis gebouwd.

Het is de studio waarmee we nu normaal op pad zouden zijn voor “Sterren Op De Werkvloer” en die we al een paar keer hebben meegenomen naar Disneyland Parijs. Die staat nu in “onze living”. Ik moet eerlijk zeggen: ik ben nogal een Pietje Precies en eigenlijk ligt er bij ons thuis nooit iets overhoop. Het moet er hier altijd uitzien alsof ik mensen voor een etentje kan ontvangen, iets wat we dan ook graag en veel doen. Maar hey, feestjes zijn nu terecht verboden, dus is mijn woonkamer de komende weken efkes helemaal omgebouwd. Alle stoelen en zetels aan de kant, zoals Felice vroeger riep in Het Swingpaleis. En dat is goed zo. Veilig en plezant.

Ik toon jullie efkes hoe het er nu uitziet. De studio is opgebouwd vlak aan onze open keuken. Nog makkelijk. Dan kan ik een theetje halen, of later tegen de middag een wit wijntje in de koelkast. Nee nee, mopje, dat ga ik niet doen natuurlijk. Haha. Ik ga uiteraard nuchter werken! Maar ik kan niet beloven dat ik straks zo tegen de middag al geen potje laat pruttelen op het vuur. Of misschien schil ik de aardappeltjes dan wel, en stoom ze al voor de lunch. Ja, thuiswerken heeft ook zo z’n voordelen.

Je kunt mijn speciale weekenduitzendingen volgen op Joe, via FM, DAB+, de gratis app van Joe, en via onze website www.joe.be Veel plezier. En als ik een plaatje voor je moet draaien, dat kun je aanvragen via de gratis app van Joe, of via sms op 6622 (aan 50 cent per bericht).

Kijk eens binnen in mijn "verbouwde" living
Kijk eens binnen in mijn "verbouwde" living
Kijk eens binnen in mijn "verbouwde" living
Kijk eens binnen in mijn "verbouwde" living

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer