Tip: Gert De Mangeleer z’n restaurant gaat open, en je kunt al reserveren!

Het was een schokgolf die door culinair Vlaanderen ging, toen Gert De Mangeleer en z’n compagnon Joachim Boudens vorig jaar aankondigden dat ze zouden stoppen met Hertog Jan. Niet dat ze de eerste toprestaurateurs waren die er mee stopten op hun hoogtepunt, maar de fans waren toch verrast en ontgoocheld. Het duo sprak echter meteen nieuwe ambities uit. Ze wilden de komende jaren nieuwe culinaire verhalen gaan uitrollen, en daarmee misschien nog dichter aansluiten op de tijdsgeest van vandaag.

Eén van die projecten is L.E.S.S. hun culinaire bistroconcept dat al jaren meegaat, maar nu verhuist naar de Brugse binnenstad. En er is goed nieuws. Want L.E.S.S. is op de vorige locatie gesloten maar gaat heel binnenkort open op de nieuwe locatie. Ik ken Gert en Joachim goed, en ik wil absoluut geen druk op hun schouders leggen, en ik weet dat zo’n relocatie van een restaurant geen makkelijke opdracht is maar…. ik heb daarnet dus iets ontdekt.

Blijkbaar staan de reservaties op hun site open, en kun je nu al een tafeltje boeken in de nieuwe L.E.S.S. vanaf maandag 11 maart. Ik heb voor alle zekerheid een berichtje naar Gert gestuurd, en hij kon het enkel bevestigen. Dus als je één van de eerste wil zijn die in het vernieuwde concept van Gert en Joachim wil gaan eten, dan kun je nu al reserveren, en dat kun je doen via deze link.

Laat eens weten hoe lekker het was, want eerlijk: het staat bij mij ook snel op de agenda. En ik ben reuzebenieuwd hoe die kanjers het nu weer gaan aanpakken. Ja, gasten, de verwachtingen zijn hooggespannen!