2020 beloofde een mooi jaar te worden, en ook een heel druk jaar voor mij. Niet alleen zit mijn wandelboek er nog altijd aan te komen, maar dit jaar ging ik ook starten met mijn wandellezingen. Ik wou graag zoveel mogelijk mensen tijdens mijn lezingen gaan vertellen wat wandelen met mij gedaan heeft en hen overtuigen om net als ik energie uit die dagelijkse wandelingen te halen en een gezondere levensstijl aan te meten. Veel bedrijven, verenigingen, clubs en beurzen hadden al interesse getoond in mijn lezingen, er waren er ook al verschillende gepland, maar jammer genoeg kunnen die door covid allemaal niet doorgaan.
Daarom ben ik zo blij dat volgend weekend, op zaterdag 14 en zondag 15 november mijn wandellezing op de Vitality Days wel mag doorgaan. Niet fysiek jammer genoeg, maar wel online. En iedereen kan erbij zijn. Ik zit trouwens in uitstekend gezelschap, want zowel zaterdag als zondag, tussen 10 en 18u kun je de ene inspirerende spreker na de andere bezig zien. Tijdens de online events kun je praktijkverhalen horen van ‘rolmodellen’. Er zijn ook wetenschappelijke en medische talks rond de effecten van voeding, diëten, bewegen, sporten, … En er zijn ook online doe-sessies voorzien: yoga, core-stability, conditie-opbouw, meditatie, start to, …
Hoe kan jij je leven gezonder maken? Wat zijn jouw valkuilen en aandachtspunten? Hoe kan je je slaappatroon verbeteren? Welk voedingspatroon past het best bij jouw levensstijl? Hoe kan je je tijdsindeling optimaliseren? En zoveel meer … je kunt het een weekend lang achterhalen dankzij Annelies Geneyn , Claudia Van Avermaet, Sandra Bekkari, Delphine Steelandt, Dr. Michaël Sels, Siebe Hannosset, Els Snauwaert, Sandra Lievrouw, Saartje Vandendriessche, Hedwig Van Bree, Annelies Smolders, Ulla Lust, Julie Van Den Kerchove en Maarten Lievens.
Wil je mijn lezing ‘Wandel je fit en gelukkig’ bijwonen? Afspraak op zaterdag 14 november om 12u30 en zondag 15 november om 16u30 via mijn Vitality Days pagina. Tickets kosten € 7 & € 9. Meer informatie over de Vitality Days kun je hier vinden.
Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer
Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer
Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer
Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer
Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer
Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer
28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer