Kun je blijven "snoepen" als je op je lijn let? #collab
Nieuws

Kun je blijven “snoepen” als je op je lijn let? #collab

Ik probeer zoveel mogelijk op m’n gezondheid te letten. Ik wandel veel, ik drink veel water en iets minder alcohol dan vroeger en vooral: ik let op mijn eten. Een gezond en evenwichtig eetpatroon is essentieel om een beetje op gewicht te blijven of, zoals in mijn geval soms wel eens nodig is, wat kilo’s kwijt te spelen. Je mag af en toe eens zondigen en een uitzondering maken, natuurlijk, anders kun je het niet volhouden, maar echt veel snoepen is dan natuurlijk niet slim.

De vraag is natuurlijk wat je precies onder snoepen verstaat? Alles waar teveel toegevoegde suikers inzitten moet je uiteraard zoveel mogelijk vermijden. Maar een stuk fruit eten tussendoor is helemaal niet fout, integendeel. Dat is zelfs gezond. Een handvol noten is ook geen slecht idee. Want ook die zijn gezond, ook al bevatten ze wel wat calorieën.

Maar fruit en noten zijn gezond en lekker. Daarom ben ik ook zo’n grote fan en trotse ambassadeur van nākd. want deze repen bestaan enkel uit fruit en noten, en zonder toegevoegde suikers. Ze zijn voor mij daarom het ideale tussendoortje.

Ik sta belachelijk vroeg op en na een paar uur radio maken vind ik een nākd. een ideale snack. Zoveel gezonder dan de klassieke repen met suiker, en minstens even lekker. En ook wanneer ik een verre wandeling maak heb ik altijd een nākd. op zak, want je wil geen appelflauwte krijgen als je lang aan het sporten bent.

Kun je blijven "snoepen" als je op je lijn let? #collab

HOEVEEL SUIKER ZIT ER EIGENLIJK IN?

De nākd. repen zijn 100% natuurlijk. De suikers in de repen zijn allemaal van nature aanwezig in het fruit. Er worden geen toegevoegde suikers gebruikt. Het suikergehalte en de voedingswaarde wordt voor elk product duidelijk weergegeven op de verpakking. Hier even een korte samenvatting: 35 gr raw bar = 12 – 18.2 gr suiker/raw bar.

ZIJN DE RAW BARS ECHT GEZOND?

Alle repen zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Fruit & noten, dat is alles. Er is een brede waaier aan smaken beschikbaar in het assortiment doordat allerlei soorten fruit & noten gecombineerd worden. Er hoeven geen zoete siropen of mysterieuze ingrediënten toegevoegd worden om ze lekker te laten smaken, de combinatie van lekker fruit & heerlijke noten maken dat elke nākd. raw bar uniek smaakt. nākd. raw bars zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien bevatten ze geen gluten, tarwe en melk.

KAN EEN RAW BAR EEN MAALTIJD VERVANGEN?

Het is belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. De raw bars worden dus niet aanbevolen als maaltijdvervanger maar ze zijn wel perfect als gezond tussendoortje. nākd. raw bars bevatten 100% natuurlijke ingrediënten: lekker fruit en heerlijke noten, dat is alles. nākd. repen hebben geen toegevoegde suikers en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

WELKE NĀKD. RAW BAR HEEFT HET LAAGSTE AANTAL CALORIEËN?

De nākd. raw bars zijn 100% natuurlijk. Fruit & noten, dat is alles. Het aantal calorieën en de voedingswaarde wordt voor elk van de producten duidelijk weergegeven op de verpakking. Maar alle repen zitten tussen 124 kcal – 156 kcal per raw bar. De Salted Caramel repen bevatten 124 kcal per reep.

IS DIT NU ECHT GEEN CALORIEBOM, NOTEN HEBBEN DIE REPUTATIE …

Een tussendoortje moet eerst en vooral lekker zijn. nākd. raw bars bevatten tussen de 124 tot 156 kcal wat het een verantwoord tussendoortje maakt. De nākd. raw bars zijn 100% natuurlijk. Fruit & noten samengeperst in een raw bar. Er is een brede waaier aan smaken beschikbaar in het nākd. assortiment doordat er allerlei soorten fruit & noten gecombineerd worden. Er worden nooit suikers toegevoegd. nākd. raw bars zijn daarom geschikt als onderdeel van een gezond en gevarieerd voedingspatroon.

VOLDOENDE VOEDZAAM ALS ONTBIJT OF EERDER ALS TUSSENDOOR?

Het is belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Ik zou de nākd. raw fruit en nut bars niet aanbevelen als maaltijdvervanger maar ze kunnen perfect geconsumeerd worden als gezond tussendoortje. nākd. repen bevatten 100% natuurlijke ingrediënten: lekker fruit en heerlijke noten, samengeperst in een raw bar. Dat is alles. Je kan dus af en toe 1 van je tussendoortjes vervangen door een handige nākd. raw bar. Ze bevatten nooit toegevoegde suikers. Door het fruit en de noten bevatten de nākd. bars een hoog vezelgehalte, alsook vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Dit zijn de allerbeste taarten!

Vier wereld bakdag

19 mei is blijkbaar de dag van het bakken, een ideale aanleiding om eens een taartje klaar te maken. Ik zal maar met de deur in huis vallen, ik ben geen fanatieke bakker … Lees meer

Een kleine tip om het nu al wat zomers te maken

Er zijn weinig dingen waar je werkelijk niks aan kunt veranderen. Je kunt je geluk een beetje maken, en je succes ook, maar het weer, daar kan geen mens iets aan doen … Lees meer

Sven India Udaipur

Deze reacties kreeg ik op mijn India-reis op Instagram …

Onze reis naar India zit er op. Ik wil meteen met de deur in huis vallen: ik ben erg dankbaar. Dankbaar voor zoveel indrukwekkende impressies, voor zoveel schitterende ervaringen, voor zoveel dingen die ik weer heb bijgeleerd … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Wat is “Oyster Rockefeller” en is het lekker?

Ik vind oesters best lekker, maar in tegenstelling tot de echt fanatieke liefhebbers ga ik er geen dozijn binnenspelen. Geef me er zes rauw op ijs en ik ben al meer dan gelukkig … Lees meer

Wat is glutenvrij eten en is het een aanrader voor iedereen?

8 januari gluten free day. Gluten zijn de paria’s van het hedendaagse dieet. Een tijdje geleden lazen we in de pers zelfs dat onze Belgische koning Filip zoveel mogelijk glutenvrij eet … Lees meer

Wat is tempura, en hoe maak je het?

Tempura is een Japanse kooktechniek waarbij lekkere ingrediënten, meestal zeevruchten of groenten, in een licht beslag worden gedoopt en vervolgens gefrituurd … Lees meer

Belachelijke fout als je zelf slagroom maakt levert wel een topidee op!

Zelf slagroom maken is het makkelijkste wat er is. Ik doe het zelf vaak, omdat ik ook heel graag roomijs maak, en dat natuurlijk heerlijk is wanneer je dat serveert met een warme chocoladesaus en zelf geklopte slagroom … Lees meer