DANK U VOOR 2017 BESTE LEZER

Ik wil dit jaar eindigen met een hele grote pluim voor jullie, trouwe volgers van mijn foodblog. Het was een groot avontuur voor me toen ik begin vorig jaar dacht: waarom zou ik mijn receptjes en mijn culinaire passie niet gewoon dagelijks delen met alle geïnteresseerden op een blog.

Ik ben dolgelukkig dat ik de sprong gewaagd heb. Vele duizenden mensen komen elke week wel eens een kijkje nemen, inspiratie halen, tips vragen, en tips geven op mijn blog. Het is jullie heerlijke en  voortdurende interesse die mij blijft inspireren om hier steeds gepassioneerder te bloggen. Dat ik dan ook nog eens de award kreeg van beste nieuwe foodblog op de Belgian Food Blog Awards was voor mij de kers op de taart voor mij. Of de kaviaar op de zure room op het krieltje van elke dag.

Ook in 2018 probeer ik met evenveel passie door te gaan. Hopelijk blijven jullie de Would Be Chef even geestdriftig volgen. Merci. En het beste voor een passioneel culinair jaar, met een (h)eerlijk evenwicht tussen uitgebreid genieten en gezond door het leven wandelen. Dat wens ik u toe!