DANK U VOOR 2017 BESTE LEZER
Nieuws

Dank u voor 2017 beste lezer

Ik wil dit jaar eindigen met een hele grote pluim voor jullie, trouwe volgers van mijn foodblog. Het was een groot avontuur voor me toen ik begin vorig jaar dacht: waarom zou ik mijn receptjes en mijn culinaire passie niet gewoon dagelijks delen met alle geïnteresseerden op een blog.

Ik ben dolgelukkig dat ik de sprong gewaagd heb. Vele duizenden mensen komen elke week wel eens een kijkje nemen, inspiratie halen, tips vragen, en tips geven op mijn blog. Het is jullie heerlijke en  voortdurende interesse die mij blijft inspireren om hier steeds gepassioneerder te bloggen. Dat ik dan ook nog eens de award kreeg van beste nieuwe foodblog op de Belgian Food Blog Awards was voor mij de kers op de taart voor mij. Of de kaviaar op de zure room op het krieltje van elke dag.

Ook in 2018 probeer ik met evenveel passie door te gaan. Hopelijk blijven jullie de Would Be Chef even geestdriftig volgen. Merci. En het beste voor een passioneel culinair jaar, met een (h)eerlijk evenwicht tussen uitgebreid genieten en gezond door het leven wandelen. Dat wens ik u toe!

Gerelateerde nieuwsberichten

AI0A2942

Publiciteit: Win een citytrip naar Barcelona met Caractère

Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer

Four Seasons Bangkok Would Be Chef Sven Ornelis Thailand28

Four Seasons Bangkok, op 14 in de lijst met beste hotels ter wereld

Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer

Dit wist je nog niet over popcorn. Wedden?

15 dingen die je nog niet wist over popcorn. Wedden?

De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer

Daarom smaakt koriander (voor sommigen) naar zeep

Daarom smaakt koriander (voor sommige mensen) naar zeep

Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer

Opgelet: laatste dagen solden voor mijn boeken!!!

Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer