Schuif op 6 oktober met de Would Be Chef aan aan de Langste Mosseltafel in Antwerpen

Ik hou heel veel van Zeeuwse mosselen, dat weten jullie. Ik eet ze graag puur natuur, met wat brood bij, of Belgische frietjes, maar maak er ook graag originele gerechten mee. Het is een gezond en lekker product. En ik heb bijzonder veel sympathie voor de Zeeuwen, die er toch maar mooi voor zorgen dat wij Belgen elk jaar lekker kunnen smullen van hun heerlijke mosseltjes, nog meer dan de Nederlanders dat zelf doen trouwens!

Twee jaar geleden, in 2017, organiseerden de Zeeuwse mosselkwekers al eens een fantastisch event waarbij 500 mosselliefhebbers aan een lange tafel van 150 meter kwamen aanschuiven om mee te smullen van een heerlijke portie Zeeuwse mosselen. En dat gaan ze volgende week nog eens dubbel en dik overdoen: het record moet scherper worden gesteld!

Op zondag 6 oktober kunnen maar liefst 550 personen aanschuiven aan de Langste Mosseltafel van België. De tafel met een lengte van 175 meter staat opgesteld in de shelter van Park Spoor Noord in Antwerpen. Johan Boskamp komt ook mee smullen, en wij van Would Be Chef zetten als grote fan van mosselen ook graag onze schouders onder dit plezante initiatief.

Wil jij hierbij zijn? Voor slechts € 5,- reserveer je een zitje aan de langste mosseltafel van België en krijg je een heerlijke Zeeuwse mosselmaaltijd en twee drankjes. En het mooie is: je steunt ook nog eens het goede doel want je € 5,- gaan integraal naar de Distinguished Gentleman’s Ride Antwerpen, die strijdt tegen prostaatkanker.

Klik hier & schrijf je nu in op de website van de Langste Mosseltafel!

WAAR

Park Spoor Noord
Ellermanstraat
Antwerpen 2060

PROGRAMMA

11:30 tot 12:30 Registratie
13:00 Aanschuiven aan Langste Mosseltafel van België
13:30 Mosselen worden geserveerd
16:00 Einde

Surf naar de website van de Zeeuwse mosselen voor meer informatie!