Schuif op 6 oktober met de Would Be Chef aan aan de Langste Mosseltafel in Antwerpen
Nieuws

Schuif op 6 oktober met de Would Be Chef aan aan de Langste Mosseltafel in Antwerpen

Ik hou heel veel van Zeeuwse mosselen, dat weten jullie. Ik eet ze graag puur natuur, met wat brood bij, of Belgische frietjes, maar maak er ook graag originele gerechten mee. Het is een gezond en lekker product. En ik heb bijzonder veel sympathie voor de Zeeuwen, die er toch maar mooi voor zorgen dat wij Belgen elk jaar lekker kunnen smullen van hun heerlijke mosseltjes, nog meer dan de Nederlanders dat zelf doen trouwens!

Twee jaar geleden, in 2017, organiseerden de Zeeuwse mosselkwekers al eens een fantastisch event waarbij 500 mosselliefhebbers aan een lange tafel van 150 meter kwamen aanschuiven om mee te smullen van een heerlijke portie Zeeuwse mosselen. En dat gaan ze volgende week nog eens dubbel en dik overdoen: het record moet scherper worden gesteld!

Op zondag 6 oktober kunnen maar liefst 550 personen aanschuiven aan de Langste Mosseltafel van België. De tafel met een lengte van 175 meter staat opgesteld in de shelter van Park Spoor Noord in Antwerpen. Johan Boskamp komt ook mee smullen, en wij van Would Be Chef zetten als grote fan van mosselen ook graag onze schouders onder dit plezante initiatief.

Wil jij hierbij zijn? Voor slechts € 5,- reserveer je een zitje aan de langste mosseltafel van België en krijg je een heerlijke Zeeuwse mosselmaaltijd en twee drankjes. En het mooie is: je steunt ook nog eens het goede doel want je € 5,- gaan integraal naar de Distinguished Gentleman’s Ride Antwerpen, die strijdt tegen prostaatkanker.

Klik hier & schrijf je nu in op de website van de Langste Mosseltafel!

WAAR

Park Spoor Noord
Ellermanstraat
Antwerpen 2060

PROGRAMMA

11:30 tot 12:30 Registratie
13:00 Aanschuiven aan Langste Mosseltafel van België
13:30 Mosselen worden geserveerd
16:00 Einde

Surf naar de website van de Zeeuwse mosselen voor meer informatie!

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer