Luc en Bart zijn twee schatten van mensen, en twee super goede vrienden van ons. Het is jammer dat we hen het voorbije jaar nauwelijks gezien hebben, maar we leven in hoop. In 2021 maken we dat goed.
Would Be Chef vroeg de heren hoe ze de feestdagen gaan doorbrengen. Dat er sowieso veel warmte en lekker eten aan te pas ging komen hadden we op voorhand kunnen weten. De twee heren zijn levensgenieters met een warm hart.
Thuis bij Ma Gyselinck in Oudenaarde, 87 jaar en nog altijd gezond!
Door corona is er geen andere mogelijkheid, anders gingen we op restaurant, maar thuis maken we het ook gezellig!
Bio-kip-billen gebakken met look, gember en curry. Daarbij gebakken appeltjes van onze eigen appelboom, lekkere duchesse kroketjes en daarna gebak. Luc kan geen dag zonder taart!
Wij hebben samen vooral flink gewerkt aan onze nieuwe theatertour 2021. Dit wordt “Luc en Bart een paar apart”. De grote basis staat al op papier.
Wij wensen de mensen veel warme vriendschappen toe en een zééér gezond leven zonder corona de komende jaren. En dat we elkaar opnieuw eens goed mogen vastpakken.
Het optreden en de fans hebben we gemist! Daar kijken we weer naar uit. En sowieso komen er ook nieuwe liedjes uit. Voor Luc wordt “De zoete inval” terug als vanouds met een enthousiast publiek,
en daarnaast blijven we te gast in radio -en TV-programma’s.
Een goede twee weken geleden, op zondag 29 september, een prachtige zondagvoormiddag, maakte ik een heerlijke boswandeling met meer dan 100 winnaars van een wedstrijd die ik als fiere ambassadeur georganiseerd had samen met nākd … Lees meer
Wat ben ik gelukkig! Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”. Ik ben er super trots op. Het is een boek dat ik met heel veel liefde geschreven heb … Lees meer
De elBulli Foundation is een non-profitorganisatie opgericht door de wereldberoemde chef-kok Ferran Adrià na de sluiting van zijn legendarische restaurant elBulli in 2011 … Lees meer
Misschien heb je het al gezien op mijn sociale media. Ik ben lichter aan het koken, met veel gezonde ingrediënten, en met veel groenten. Slaatjes, maar ook heerlijke gewokte of gestoomde groenten, of ik rooster ze in mijn oven … Lees meer
Lekker eten willen we toch allemaal? Nu de dagen toch weer flink aan het korten zijn, en we zelfs bijna aan oktober zitten, wil ik jullie op deze maandag weer inspireren met een aantal lekkere gerechten … Lees meer
Een quesadilla is een heerlijk traditioneel Mexicaans gerecht dat bestaat uit een tortilla (meestal gemaakt van maïs of tarwe) die dan wordt gevuld met kaas en soms andere ingrediënten zoals vlees, groenten of bonen … Lees meer
Ik ben veel aan het sporten, probeer gezond te eten, en niet teveel alcohol te drinken. Omdat ik echt wat gezonder wou worden en wat kilo’s verliezen. Ik verkoop zelf wijn, en ik geniet van een lekker glas, maar toch denk ik toch ook goed na tegenwoordig wat ik drink en hoeveel … Lees meer
Vandaag is de dag van de chocolademelk! Ik ken een kleine maar geniale truc om je warme choco nog lekkerder te maken. Een beetje grof zeezout toevoegen is altijd lekker bij chocolade, dat weet iedereen, en zeker als het donkere chocolade is … Lees meer