Luc en Bart vieren kerst bij hun mooiste knuffelcontact
Nieuws

Luc en Bart vieren kerst bij hun mooiste knuffelcontact

Luc en Bart zijn twee schatten van mensen, en twee super goede vrienden van ons. Het is jammer dat we hen het voorbije jaar nauwelijks gezien hebben, maar we leven in hoop. In 2021 maken we dat goed.

Would Be Chef vroeg de heren hoe ze de feestdagen gaan doorbrengen. Dat er sowieso veel warmte en lekker eten aan te pas ging komen hadden we op voorhand kunnen weten. De twee heren zijn levensgenieters met een warm hart.

Hoe gaan jullie kerst vieren?

Thuis bij Ma Gyselinck in Oudenaarde, 87 jaar en nog altijd gezond!
Door corona is er geen andere mogelijkheid, anders gingen we op restaurant, maar thuis maken we het ook gezellig!

Wat zal er op het menu staan dit jaar met kerst?

Bio-kip-billen gebakken met look, gember en curry. Daarbij gebakken appeltjes van onze eigen appelboom, lekkere duchesse kroketjes en daarna gebak. Luc kan geen dag zonder taart!

Hoe hebben jullie 2020 doorgebracht? Speciale dingen gedaan?

Wij hebben samen vooral flink gewerkt aan onze nieuwe theatertour 2021. Dit wordt “Luc en Bart een paar apart”. De grote basis staat al op papier.

Wat wensen jullie de mensen toe in 2021?

Wij wensen de mensen veel warme vriendschappen toe en een zééér gezond leven zonder corona de komende jaren. En dat we elkaar opnieuw eens goed mogen vastpakken.

Hebben jullie bijzondere plannen voor het nieuwe jaar?

Het optreden en de fans hebben we gemist! Daar kijken we weer naar uit. En sowieso komen er ook nieuwe liedjes uit. Voor Luc wordt “De zoete inval” terug als vanouds met een enthousiast publiek,
en daarnaast blijven we te gast in radio -en TV-programma’s.

Gerelateerde nieuwsberichten

3-palacio-arrriluce-hotel-lujo-bilbao-getxo-fachada.jpg

Weg uit Barcelona. We gaan een droomreisje maken! #advertentie

De zomer is voor ons nu al meer dan tien jaar: genieten in Barcelona. Het is heerlijk om een eigen flat te hebben in deze prachtige stad. Als je eigen kleren in de kast hangen, je glazen staan te blinken om gevuld te worden, en je kunt slapen in je eigen bed, dan voel je je de koning te rijk … Lees meer

Word je van tequila sneller dronken? En waarom?

Ik heb van een van mijn beste vrienden in Barcelona een mooie fles top-tequila gekregen in de vorm van een cactus. Een fles in terracotta die er prachtig uitziet … Lees meer

10 ingrediënten die je nooit in de diepvriezer mag bewaren!

Het is uiteraard een goed idee om veel lekkers in de diepvriezer te bewaren. Ik heb voor noodgevallen altijd allerlei fijne producten klaarzitten waarmee je mooie gerechten maken kunt wanneer er onverwacht vrienden komen binnenvallen … Lees meer

Weet jij wat kardemom is en waar je het voor gebruikt?

Soms zie je in een recept kruiden of specerijen staat die je helemaal niet kent. Kardemom is er misschien eentje van. Het wordt bij ons niet zo vaak gebruikt maar in veel keukens is het een essentieel ingrediënt … Lees meer

De 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Dit zijn de 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Fruit eten is erg gezond, dus je moet minstens twee stukken fruit eten per dag, hoor je experts al heel je leven zeggen. Dat klopt, want fruit zit vol vezels en vitaminen … Lees meer

Zo gaan slimme obers om met lastige klanten

Ik ken nogal wat mensen die in de horeca erken, en ik hoor van hen wel eens verhalen van lastige klanten. Mensen zijn vandaag veel mondiger dan ooit en kunnen soms echt vervelend doen … Lees meer

Kun je dik worden van tandpasta? En kun je een overdosis nemen?

Ik vond het hilarisch: iemand zei me een tijdje geleden dat je echt wel moet uitkijken met teveel tandenpoetsen als je niet dik wil worden, omdat er in tandpasta best veel calorieën kunnen zitten … Lees meer

Waterkan

Pure verwennerij in de zomer: maak zelf fruitwater

In België was het weer nog niet zo goed de voorbije week. Maar in Barcelona was het heerlijk: lekker veel zon en al bij al aangename temperaturen, heel zomers, maar in tegenstelling tot de voorbije twee jaar voorlopig nog niet bloedheet … Lees meer