Luc en Bart zijn twee schatten van mensen, en twee super goede vrienden van ons. Het is jammer dat we hen het voorbije jaar nauwelijks gezien hebben, maar we leven in hoop. In 2021 maken we dat goed.
Would Be Chef vroeg de heren hoe ze de feestdagen gaan doorbrengen. Dat er sowieso veel warmte en lekker eten aan te pas ging komen hadden we op voorhand kunnen weten. De twee heren zijn levensgenieters met een warm hart.
Thuis bij Ma Gyselinck in Oudenaarde, 87 jaar en nog altijd gezond!
Door corona is er geen andere mogelijkheid, anders gingen we op restaurant, maar thuis maken we het ook gezellig!
Bio-kip-billen gebakken met look, gember en curry. Daarbij gebakken appeltjes van onze eigen appelboom, lekkere duchesse kroketjes en daarna gebak. Luc kan geen dag zonder taart!
Wij hebben samen vooral flink gewerkt aan onze nieuwe theatertour 2021. Dit wordt “Luc en Bart een paar apart”. De grote basis staat al op papier.
Wij wensen de mensen veel warme vriendschappen toe en een zééér gezond leven zonder corona de komende jaren. En dat we elkaar opnieuw eens goed mogen vastpakken.
Het optreden en de fans hebben we gemist! Daar kijken we weer naar uit. En sowieso komen er ook nieuwe liedjes uit. Voor Luc wordt “De zoete inval” terug als vanouds met een enthousiast publiek,
en daarnaast blijven we te gast in radio -en TV-programma’s.
Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen. Vandaag wil ik een aantal feestelijke hoofdgerechten met jullie delen … Lees meer
Een goed feest begint met lekkere hapjes. Je kunt uiteraard wat blokjes kaas en salami op de salontafel zetten, of een kommetje chips. En er is uiteraard niks verkeerd met wat toastjes … Lees meer
Zoek je inspiratie voor lekkere voorgerechten voor de feestdagen? Zoek dan vooral niet verder. Elk jaar opnieuw deel ik met jullie hier op Would Be Chef recepten voor de feestdagen … Lees meer
Het is fantastisch hoeveel reacties ik elke dag nog krijg op Mijn Mama’s Kookboek. Het is, zo laten veel mensen mij weten, een prachtig boek geworden: een ode aan de keuken van mijn mama en mijn beide oma’s … Lees meer
Het is werkelijk ontroerend hoeveel mensen intussen Mijn Mama’s Kookboek hebben gekocht met een hele specifieke reden: ze willen de heerlijke gerechten uit onze jeugd overdragen van generatie naar generatie … Lees meer
Intussen woont onze kleine Hockney toch al een maand of twee bij ons en het is werkelijk zalig om zo’n zotte kitten in huis te hebben. Hij is lief en aanhankelijk maar ook een kleine gekkerd met veel onstuimige energie … Lees meer
Wat een rotweer he de laatste weken. Het is een herfst vol regen en wind. Niks om vrolijk van te worden. Maar kijk, aan het weer kunnen we niks veranderen … Lees meer
14 november is Wereld Diabetes Dag. Diabetes is een complexe aandoening die het gevolg is van verschillende factoren. Genetica is er een van, en daar kun je dus weinig aan doen … Lees meer