Luc en Bart vieren kerst bij hun mooiste knuffelcontact

Luc en Bart zijn twee schatten van mensen, en twee super goede vrienden van ons. Het is jammer dat we hen het voorbije jaar nauwelijks gezien hebben, maar we leven in hoop. In 2021 maken we dat goed.

Would Be Chef vroeg de heren hoe ze de feestdagen gaan doorbrengen. Dat er sowieso veel warmte en lekker eten aan te pas ging komen hadden we op voorhand kunnen weten. De twee heren zijn levensgenieters met een warm hart.

Hoe gaan jullie kerst vieren?

Thuis bij Ma Gyselinck in Oudenaarde, 87 jaar en nog altijd gezond!
Door corona is er geen andere mogelijkheid, anders gingen we op restaurant, maar thuis maken we het ook gezellig!

Wat zal er op het menu staan dit jaar met kerst?

Bio-kip-billen gebakken met look, gember en curry. Daarbij gebakken appeltjes van onze eigen appelboom, lekkere duchesse kroketjes en daarna gebak. Luc kan geen dag zonder taart!

Hoe hebben jullie 2020 doorgebracht? Speciale dingen gedaan?

 

Wij hebben samen vooral flink gewerkt aan onze nieuwe theatertour 2021. Dit wordt “Luc en Bart een paar apart”. De grote basis staat al op papier.

Wat wensen jullie de mensen toe in 2021?

 

Wij wensen de mensen veel warme vriendschappen toe en een zééér gezond leven zonder corona de komende jaren. En dat we elkaar opnieuw eens goed mogen vastpakken.

Hebben jullie bijzondere plannen voor het nieuwe jaar?

 

Het optreden en de fans hebben we gemist! Daar kijken we weer naar uit. En sowieso komen er ook nieuwe liedjes uit. Voor Luc wordt “De zoete inval” terug als vanouds met een enthousiast publiek,
en daarnaast blijven we te gast in radio -en TV-programma’s.