Luc en Bart vieren kerst bij hun mooiste knuffelcontact
Nieuws

Luc en Bart vieren kerst bij hun mooiste knuffelcontact

Luc en Bart zijn twee schatten van mensen, en twee super goede vrienden van ons. Het is jammer dat we hen het voorbije jaar nauwelijks gezien hebben, maar we leven in hoop. In 2021 maken we dat goed.

Would Be Chef vroeg de heren hoe ze de feestdagen gaan doorbrengen. Dat er sowieso veel warmte en lekker eten aan te pas ging komen hadden we op voorhand kunnen weten. De twee heren zijn levensgenieters met een warm hart.

Hoe gaan jullie kerst vieren?

Thuis bij Ma Gyselinck in Oudenaarde, 87 jaar en nog altijd gezond!
Door corona is er geen andere mogelijkheid, anders gingen we op restaurant, maar thuis maken we het ook gezellig!

Wat zal er op het menu staan dit jaar met kerst?

Bio-kip-billen gebakken met look, gember en curry. Daarbij gebakken appeltjes van onze eigen appelboom, lekkere duchesse kroketjes en daarna gebak. Luc kan geen dag zonder taart!

Hoe hebben jullie 2020 doorgebracht? Speciale dingen gedaan?

Wij hebben samen vooral flink gewerkt aan onze nieuwe theatertour 2021. Dit wordt “Luc en Bart een paar apart”. De grote basis staat al op papier.

Wat wensen jullie de mensen toe in 2021?

Wij wensen de mensen veel warme vriendschappen toe en een zééér gezond leven zonder corona de komende jaren. En dat we elkaar opnieuw eens goed mogen vastpakken.

Hebben jullie bijzondere plannen voor het nieuwe jaar?

Het optreden en de fans hebben we gemist! Daar kijken we weer naar uit. En sowieso komen er ook nieuwe liedjes uit. Voor Luc wordt “De zoete inval” terug als vanouds met een enthousiast publiek,
en daarnaast blijven we te gast in radio -en TV-programma’s.

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer