Max, zoontje van Anke Buckinx heeft zelfde hobby's als mama
Nieuws

Max, zoontje van Anke Buckinx heeft zelfde hobby’s als mama

Super goed nieuws: Anke, mijn lieve collega van de ochtendshow op Joe is deze ochtend bevallen van een heerlijke zoon. Iets over acht vertelde ze live aan de telefoon dat haar kleine Lou grote zus was geworden van kersvers broertje Max. Om 6u35 deze ochtend is de kleine kerel geboren. 54 cm groot en 3 kg 600 zwaar is hij. Moeder en zoon, maar ook zus en papa Tom zijn gezond en gelukkig.

En dat de kleine spruit op zijn lieve mama lijkt, blijkt al uit de eerste verhalen op Anke haar Instagram (waar je trouwens ook een heerlijk filmpje van Max kunt zien). Want wat zijn blijkbaar de hobby’s van Max? Net dezelfde als die van Anke blijkbaar. Slapen en… eten.

Max, zoontje van Anke Buckinx heeft zelfde hobby's als mama
Max, zoontje van Anke Buckinx heeft zelfde hobby's als mama

En dat is alvast veelbelovend. Gaan we nog goede babbels over hebben op Joe. Want op een zotte manier is dat wel de grootste gelijkenis en meteen ook het grootste verschil tussen Anke en mezelf. We houden allebei van eten. Maar op een lichtjes andere manier, dat wel…

Je kunt Anke geen groot plezier doen met ingewikkelde gastronomie. Hoe gewoner de kost, hoe contenter ze is. De kleine Max zal binnenkort dus wel de geur van vrijdagse frietjes uit de frituur leren kennen… Laar voorlopig staat hij op een dieet van moedermelk, en Anke zelf? Jaa…. Die heeft vanmiddag ook al iets lekkers naar binnen gespeeld…

Max, zoontje van Anke Buckinx heeft zelfde hobby's als mama

Nogmaals dikke proficiat Anke, Tom en Lou met de geboorte van Max. Geniet nu maar uitgebreid van jullie grote geluk, en tot heel binnenkort, dan kom ik op bezoek, en dan drinken we een glas bubbels, want dat mag weer!

En tot na je zwangerschapsverlof Anke. Want ik mis je in de ochtend. De geur van opgewarmde spaghetti om 5 uur ’s ochtends in de studio, die mis ik wat minder… maar soit. Luvvvv you!!!!!!

Gerelateerde nieuwsberichten

Opgelet: laatste dagen solden voor mijn boeken!!!

Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer