Max, zoontje van Anke Buckinx heeft zelfde hobby's als mama
Nieuws

Max, zoontje van Anke Buckinx heeft zelfde hobby’s als mama

Super goed nieuws: Anke, mijn lieve collega van de ochtendshow op Joe is deze ochtend bevallen van een heerlijke zoon. Iets over acht vertelde ze live aan de telefoon dat haar kleine Lou grote zus was geworden van kersvers broertje Max. Om 6u35 deze ochtend is de kleine kerel geboren. 54 cm groot en 3 kg 600 zwaar is hij. Moeder en zoon, maar ook zus en papa Tom zijn gezond en gelukkig.

En dat de kleine spruit op zijn lieve mama lijkt, blijkt al uit de eerste verhalen op Anke haar Instagram (waar je trouwens ook een heerlijk filmpje van Max kunt zien). Want wat zijn blijkbaar de hobby’s van Max? Net dezelfde als die van Anke blijkbaar. Slapen en… eten.

Max, zoontje van Anke Buckinx heeft zelfde hobby's als mama
Max, zoontje van Anke Buckinx heeft zelfde hobby's als mama

En dat is alvast veelbelovend. Gaan we nog goede babbels over hebben op Joe. Want op een zotte manier is dat wel de grootste gelijkenis en meteen ook het grootste verschil tussen Anke en mezelf. We houden allebei van eten. Maar op een lichtjes andere manier, dat wel…

Je kunt Anke geen groot plezier doen met ingewikkelde gastronomie. Hoe gewoner de kost, hoe contenter ze is. De kleine Max zal binnenkort dus wel de geur van vrijdagse frietjes uit de frituur leren kennen… Laar voorlopig staat hij op een dieet van moedermelk, en Anke zelf? Jaa…. Die heeft vanmiddag ook al iets lekkers naar binnen gespeeld…

Max, zoontje van Anke Buckinx heeft zelfde hobby's als mama

Nogmaals dikke proficiat Anke, Tom en Lou met de geboorte van Max. Geniet nu maar uitgebreid van jullie grote geluk, en tot heel binnenkort, dan kom ik op bezoek, en dan drinken we een glas bubbels, want dat mag weer!

En tot na je zwangerschapsverlof Anke. Want ik mis je in de ochtend. De geur van opgewarmde spaghetti om 5 uur ‘s ochtends in de studio, die mis ik wat minder… maar soit. Luvvvv you!!!!!!

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer