Max, zoontje van Anke Buckinx heeft zelfde hobby’s als mama

Super goed nieuws: Anke, mijn lieve collega van de ochtendshow op Joe is deze ochtend bevallen van een heerlijke zoon. Iets over acht vertelde ze live aan de telefoon dat haar kleine Lou grote zus was geworden van kersvers broertje Max. Om 6u35 deze ochtend is de kleine kerel geboren. 54 cm groot en 3 kg 600 zwaar is hij. Moeder en zoon, maar ook zus en papa Tom zijn gezond en gelukkig.

En dat de kleine spruit op zijn lieve mama lijkt, blijkt al uit de eerste verhalen op Anke haar Instagram (waar je trouwens ook een heerlijk filmpje van Max kunt zien). Want wat zijn blijkbaar de hobby’s van Max? Net dezelfde als die van Anke blijkbaar. Slapen en… eten.

En dat is alvast veelbelovend. Gaan we nog goede babbels over hebben op Joe. Want op een zotte manier is dat wel de grootste gelijkenis en meteen ook het grootste verschil tussen Anke en mezelf. We houden allebei van eten. Maar op een lichtjes andere manier, dat wel…

Je kunt Anke geen groot plezier doen met ingewikkelde gastronomie. Hoe gewoner de kost, hoe contenter ze is. De kleine Max zal binnenkort dus wel de geur van vrijdagse frietjes uit de frituur leren kennen… Laar voorlopig staat hij op een dieet van moedermelk, en Anke zelf? Jaa…. Die heeft vanmiddag ook al iets lekkers naar binnen gespeeld…

Nogmaals dikke proficiat Anke, Tom en Lou met de geboorte van Max. Geniet nu maar uitgebreid van jullie grote geluk, en tot heel binnenkort, dan kom ik op bezoek, en dan drinken we een glas bubbels, want dat mag weer!

En tot na je zwangerschapsverlof Anke. Want ik mis je in de ochtend. De geur van opgewarmde spaghetti om 5 uur ’s ochtends in de studio, die mis ik wat minder… maar soit. Luvvvv you!!!!!!