Mijn excuses en merci voor uw geduld en begrip.
Nieuws

Mijn excuses en merci voor uw geduld en begrip.

Vrienden, ik moet jullie iets bekennen. Ik krijg van jullie, volgers van deze foodblog, altijd ontzettend veel reacties. Mailtjes, berichten op Twitter en Facebook, DM’s via Instagram. Soms vragen jullie restauranttips, soms tips voor gerechten, soms geven jullie raad of opmerkingen. Het is heerlijk om zoveel feedback te krijgen. Merci daarvoor.

Maar ik moet jullie iets eerlijks bekennen. Ik probeer altijd zoveel mogelijk te antwoorden. Maar soms kan ik het allemaal moeilijk bijhouden. En ik heb deze week ontdekt dat vooral de DM’s op Instagram een probleem zijn. Die berichten van mensen die ik niet volg (en ik zit aan m’n maximum aantal mensen dat ik volgen kan) komen in een aparte map terecht en ik zie die niet meteen verschijnen. Ik moet die blijkbaar altijd goedkeuren voor ik ze lezen kan. Op de koop toe raken oudere berichten meteen ondergesneeuwd onder berichten die ik wel beantwoordde…

Daardoor zit ik soms met een enorme achterstand zonder het goed te beseffen. En daardoor lijkt het wel alsof ik jullie vragen negeer. En dat is natuurlijk heel stom, en uiteraard niet mijn bedoeling. Mijn excuses daarvoor. Ik zal m’n best doen om al die mappen goed in de gaten te houden. Hoe dan ook: mailtjes krijgen in principe altijd een antwoord.

Hopelijk begrijpen jullie waarom het soms een tijdje duurt. In elk geval: dank je om Would Be Chef zo trouw te volgen, en bestook me gerust met je vragen. Ik doe m’n best om te antwoorden! Laat het sowieso een goed voornemen van me zijn voor “next year”. Beloofd.

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel1_Nakd_Lotus-33

Wat een zalige wandeltocht met nākd. #advertentie

Een goede twee weken geleden, op zondag 29 september, een prachtige zondagvoormiddag, maakte ik een heerlijke boswandeling met meer dan 100 winnaars van een wedstrijd die ik als fiere ambassadeur georganiseerd had samen met nākd … Lees meer

COVER

Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”

Wat ben ik gelukkig! Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”. Ik ben er super trots op. Het is een boek dat ik met heel veel liefde geschreven heb … Lees meer

El Bulli 1846 Foundation Cala Montjoi Spanje Would Be Chef Sven Ornelis14

Het mooiste culinaire museum ooit: de El Bulli 1846 Foundation

De elBulli Foundation is een non-profitorganisatie opgericht door de wereldberoemde chef-kok Ferran Adrià na de sluiting van zijn legendarische restaurant elBulli in 2011 … Lees meer

Ideaal extraatje in je gerechten: pompoenzaden

Misschien heb je het al gezien op mijn sociale media. Ik ben lichter aan het koken, met veel gezonde ingrediënten, en met veel groenten. Slaatjes, maar ook heerlijke gewokte of gestoomde groenten, of ik rooster ze in mijn oven … Lees meer

WBC-152123

Verras je huisgenoten met mijn weekmenu

Lekker eten willen we toch allemaal? Nu de dagen toch weer flink aan het korten zijn, en we zelfs bijna aan oktober zitten, wil ik jullie op deze maandag weer inspireren met een aantal lekkere gerechten … Lees meer

Wat is een quesadilla en hoe maak je het zelf?

Een quesadilla is een heerlijk traditioneel Mexicaans gerecht dat bestaat uit een tortilla (meestal gemaakt van maïs of tarwe) die dan wordt gevuld met kaas en soms andere ingrediënten zoals vlees, groenten of bonen … Lees meer

Hoeveel calorieën bevat een glas bier? En is dat meer of minder dan wijn?

Ik ben veel aan het sporten, probeer gezond te eten, en niet teveel alcohol te drinken. Omdat ik echt wat gezonder wou worden en wat kilo’s verliezen. Ik verkoop zelf wijn, en ik geniet van een lekker glas, maar toch denk ik toch ook goed na tegenwoordig wat ik drink en hoeveel … Lees meer

Geniale tip om je warme choco nog lekkerder te maken

Geniale tip om je warme choco nog lekkerder te maken

Vandaag is de dag van de chocolademelk!  Ik ken een kleine maar geniale truc om je warme choco nog lekkerder te maken. Een beetje grof zeezout toevoegen is altijd lekker bij chocolade, dat weet iedereen, en zeker als het donkere chocolade is … Lees meer