Mijn excuses en merci voor uw geduld en begrip.
Nieuws

Mijn excuses en merci voor uw geduld en begrip.

Vrienden, ik moet jullie iets bekennen. Ik krijg van jullie, volgers van deze foodblog, altijd ontzettend veel reacties. Mailtjes, berichten op Twitter en Facebook, DM’s via Instagram. Soms vragen jullie restauranttips, soms tips voor gerechten, soms geven jullie raad of opmerkingen. Het is heerlijk om zoveel feedback te krijgen. Merci daarvoor.

Maar ik moet jullie iets eerlijks bekennen. Ik probeer altijd zoveel mogelijk te antwoorden. Maar soms kan ik het allemaal moeilijk bijhouden. En ik heb deze week ontdekt dat vooral de DM’s op Instagram een probleem zijn. Die berichten van mensen die ik niet volg (en ik zit aan m’n maximum aantal mensen dat ik volgen kan) komen in een aparte map terecht en ik zie die niet meteen verschijnen. Ik moet die blijkbaar altijd goedkeuren voor ik ze lezen kan. Op de koop toe raken oudere berichten meteen ondergesneeuwd onder berichten die ik wel beantwoordde…

Daardoor zit ik soms met een enorme achterstand zonder het goed te beseffen. En daardoor lijkt het wel alsof ik jullie vragen negeer. En dat is natuurlijk heel stom, en uiteraard niet mijn bedoeling. Mijn excuses daarvoor. Ik zal m’n best doen om al die mappen goed in de gaten te houden. Hoe dan ook: mailtjes krijgen in principe altijd een antwoord.

Hopelijk begrijpen jullie waarom het soms een tijdje duurt. In elk geval: dank je om Would Be Chef zo trouw te volgen, en bestook me gerust met je vragen. Ik doe m’n best om te antwoorden! Laat het sowieso een goed voornemen van me zijn voor “next year”. Beloofd.

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer