Mijn excuses en merci voor uw geduld en begrip.

Vrienden, ik moet jullie iets bekennen. Ik krijg van jullie, volgers van deze foodblog, altijd ontzettend veel reacties. Mailtjes, berichten op Twitter en Facebook, DM’s via Instagram. Soms vragen jullie restauranttips, soms tips voor gerechten, soms geven jullie raad of opmerkingen. Het is heerlijk om zoveel feedback te krijgen. Merci daarvoor.

Maar ik moet jullie iets eerlijks bekennen. Ik probeer altijd zoveel mogelijk te antwoorden. Maar soms kan ik het allemaal moeilijk bijhouden. En ik heb deze week ontdekt dat vooral de DM’s op Instagram een probleem zijn. Die berichten van mensen die ik niet volg (en ik zit aan m’n maximum aantal mensen dat ik volgen kan) komen in een aparte map terecht en ik zie die niet meteen verschijnen. Ik moet die blijkbaar altijd goedkeuren voor ik ze lezen kan. Op de koop toe raken oudere berichten meteen ondergesneeuwd onder berichten die ik wel beantwoordde…

Daardoor zit ik soms met een enorme achterstand zonder het goed te beseffen. En daardoor lijkt het wel alsof ik jullie vragen negeer. En dat is natuurlijk heel stom, en uiteraard niet mijn bedoeling. Mijn excuses daarvoor. Ik zal m’n best doen om al die mappen goed in de gaten te houden. Hoe dan ook: mailtjes krijgen in principe altijd een antwoord.

Hopelijk begrijpen jullie waarom het soms een tijdje duurt. In elk geval: dank je om Would Be Chef zo trouw te volgen, en bestook me gerust met je vragen. Ik doe m’n best om te antwoorden! Laat het sowieso een goed voornemen van me zijn voor “next year”. Beloofd.