Vorige week was bij Joe de TOP 1000 van de 80ies te horen. En daar wil ik uiteraard graag op klinken! Niet met champagne of cava, niet met een biertje of wijn. Maar met mijn enige echte verslaving naast wandelen. Want laat die verslaving nu net geboren zijn in het begin van de jaren 80: Cola Light.
De frisdrank die ik tot op vandaag met sloten drink zag het levenslicht in 1982 in de Verenigde Staten. Diet Coke werd het daar genoemd. Het was toen één van de eerste light producten die gelanceerd werden, en het werd één van de meest succesvolle aller tijden. In 1983 werd het ook bij ons geïntroduceerd. Mensen die een beetje op hun gewicht letten verkozen het al snel boven de real thing.
Weet je nog wat de slogan was in die begin periode? “Just For The Taste of It”. Omdat ze niet enkel wilden spelen op het feit dat de cola light zo licht was, bijna geen calorieën bevatte, maar ook op het feit dat het gewoon lekker is. En daar ben ik het helemaal mee eens.
Veel later, in 2005 kwam de Cola Zero op de markt, maar ik ben altijd een Cola Light drinker geweest. Ik vind het verfrissend en lekker, en er start geen ochtendshow of ik heb mijn eerste blikje al open.
Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer
Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer
Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer
Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer
Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer
Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer
28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer