Mijn tips: Twee manieren om moederdag te vieren
Nieuws

Mijn tips: Twee manieren om moederdag te vieren

Volgende zondag dan is het zover, dan is het Moederdag. Je moeder blijft de belangrijkste vrouw in je leven. Want zij was er als eerste, heeft je negen maanden gedragen en gekoesterd, heeft jou het leven geschonken, en ze heeft je ook opgevoed. Mama mag op die dag dan toch eens extra in de bloemetjes worden gezet. Bloemen zijn nog altijd een prachtig cadeau voor mama’s. Chocolade is dat ook. Maar misschien wil je je moeder dit jaar wel eens op een originele manier verwennen. En dan heb ik twee goede tips.

Ik merk dat heeeeel veel vrouwen mijn wandelboek aan het bestellen zijn. De dames kennen me vaak al tientallen jaren van de radio, en velen onder hen zijn blijkbaar geïnspireerd door mijn wandelverhalen en willen mijn nieuwe boek dolgraag lezen als extra motivatie. Sommige dames lieten me weten: ik heb aan mijn kinderen dit jaar jouw boek “Waarom Wandelen” gevraagd als moederdagcadeau.

Goed nieuws: als je dit weekend bestelt zal het wandelboek voor jouw mama zeker deze week in de bus liggen. Je kunt het speciaal voor haar laten signeren en ik wil er zelfs iets mooi voor haar inschrijven als je bestelt via www.waaromwandelen.be En ik ga volgend weekend ook bij een van de mama’s die het boek krijgen langs en ik neem nog een mooie extra attentie mee om ze te verwennen.

Een tweede en zeker even aantrekkelijke mogelijkheid is om deze week een doosje wijn te bestellen via mijn online winkel www.wijnornelis.be Als je dat doet met de code “moederdag“, die je bij het afrekenen in moet geven, dan krijg je deze week niet enkel de wijn, of de bubbels, thuis bezorgd voor je moeder maar ook twee prachtige wijnglazen, ter waarde van € 18, zomaar gratis, als cadeautje van ons! Ook een mooi geschenk natuurlijk!

Mijn tips: Twee manieren om moederdag te vieren

Gerelateerde nieuwsberichten

Leven als God in Frankrijk

Vandaag is het 14 juli, de nationale feestdag van Frankrijk. Een dag die in heel het land groots gevierd wordt met spectaculaire vuurwerken, en ook vanavond zal dat ongetwijfeld weer gebeuren … Lees meer

AI0A2882

Catalonië is wereldhoofdstad van de gastronomie, en ik ben fiere ambassadeur! #advertentie

Wie me al langer volgt weet het natuurlijk wel: ik heb al bijna vijftien jaar een flat in het prachtige Barcelona, een stad waar mijn hart ligt, waar ik vrijwel al mijn vakanties doorbreng en waar ik telkens opnieuw inspiratie vind … Lees meer

iction

Ik heb nooit gerookt. Behalve … lang geleden …

Op 31 is het world no tobacco day. Ik ben een mens die niet van verbieden houdt, dus iedereen rookt zoveel hij of zij wil. Ik heb zelf nooit echt gerookt … Lees meer

Druiven in de keuken: meer dan een snack

Druiven eet je meestal gewoon zo, als frisse snack. Met of zonder pitjes, rood of groen, koel uit de koelkast – altijd lekker. Maar wist je dat druiven ook prachtig kunnen schitteren in gerechten … Lees meer

on street food in Thailand

Al eens geprobeerd: krokodil op je bord?

Twintig jaar geleden vond je het gewoon in de supermarkt: krokodillenvlees, naast struisvogel en kangoeroe in het vriesvak of vacuüm verpakt in de versafdeling … Lees meer

AI0A2732

Brotherday – voor mijn broer Arn

Vandaag is het Brotherday, en dus zet ik met plezier mijn lieve broer Arn eens in de bloemetjes. Net als ik is hij een levensgenieter pur sang. Hij schrijft dan wel geen kookboeken (dat laat hij aan mij over), maar koken kan hij ook wel als de beste – samen met zijn lieve vrouw Nathalie … Lees meer

Wandelen: mijn dagelijkse yoga

Op Wereld Yoga Dag wil ik graag iets bekennen: ik ben niet zo goed in yoga. Op een matje liggen, diep ademhalen en in stilte naar de wolken staren – het klinkt mooi, maar het is gewoon mijn ding niet … Lees meer

De lekkerste recepten? Die van mijn mama Anny

Op deze bijzondere dag, 11 mei, moederdag, denk ik met veel liefde en warmte aan mijn zalige mama Anny. Ze is eind zeventig, ik ben 51, en geen dag gaat voorbij zonder dat we even bellen … Lees meer