Mijn tips: Twee manieren om moederdag te vieren

Volgende zondag dan is het zover, dan is het Moederdag. Je moeder blijft de belangrijkste vrouw in je leven. Want zij was er als eerste, heeft je negen maanden gedragen en gekoesterd, heeft jou het leven geschonken, en ze heeft je ook opgevoed. Mama mag op die dag dan toch eens extra in de bloemetjes worden gezet. Bloemen zijn nog altijd een prachtig cadeau voor mama’s. Chocolade is dat ook. Maar misschien wil je je moeder dit jaar wel eens op een originele manier verwennen. En dan heb ik twee goede tips.

Ik merk dat heeeeel veel vrouwen mijn wandelboek aan het bestellen zijn. De dames kennen me vaak al tientallen jaren van de radio, en velen onder hen zijn blijkbaar geïnspireerd door mijn wandelverhalen en willen mijn nieuwe boek dolgraag lezen als extra motivatie. Sommige dames lieten me weten: ik heb aan mijn kinderen dit jaar jouw boek “Waarom Wandelen” gevraagd als moederdagcadeau.

Goed nieuws: als je dit weekend bestelt zal het wandelboek voor jouw mama zeker deze week in de bus liggen. Je kunt het speciaal voor haar laten signeren en ik wil er zelfs iets mooi voor haar inschrijven als je bestelt via www.waaromwandelen.be En ik ga volgend weekend ook bij een van de mama’s die het boek krijgen langs en ik neem nog een mooie extra attentie mee om ze te verwennen.

Een tweede en zeker even aantrekkelijke mogelijkheid is om deze week een doosje wijn te bestellen via mijn online winkel www.wijnornelis.be Als je dat doet met de code “moederdag“, die je bij het afrekenen in moet geven, dan krijg je deze week niet enkel de wijn, of de bubbels, thuis bezorgd voor je moeder maar ook twee prachtige wijnglazen, ter waarde van € 18, zomaar gratis, als cadeautje van ons! Ook een mooi geschenk natuurlijk!