Mijn tips: Twee manieren om moederdag te vieren
Nieuws

Mijn tips: Twee manieren om moederdag te vieren

Volgende zondag dan is het zover, dan is het Moederdag. Je moeder blijft de belangrijkste vrouw in je leven. Want zij was er als eerste, heeft je negen maanden gedragen en gekoesterd, heeft jou het leven geschonken, en ze heeft je ook opgevoed. Mama mag op die dag dan toch eens extra in de bloemetjes worden gezet. Bloemen zijn nog altijd een prachtig cadeau voor mama’s. Chocolade is dat ook. Maar misschien wil je je moeder dit jaar wel eens op een originele manier verwennen. En dan heb ik twee goede tips.

Ik merk dat heeeeel veel vrouwen mijn wandelboek aan het bestellen zijn. De dames kennen me vaak al tientallen jaren van de radio, en velen onder hen zijn blijkbaar geïnspireerd door mijn wandelverhalen en willen mijn nieuwe boek dolgraag lezen als extra motivatie. Sommige dames lieten me weten: ik heb aan mijn kinderen dit jaar jouw boek “Waarom Wandelen” gevraagd als moederdagcadeau.

Goed nieuws: als je dit weekend bestelt zal het wandelboek voor jouw mama zeker deze week in de bus liggen. Je kunt het speciaal voor haar laten signeren en ik wil er zelfs iets mooi voor haar inschrijven als je bestelt via www.waaromwandelen.be En ik ga volgend weekend ook bij een van de mama’s die het boek krijgen langs en ik neem nog een mooie extra attentie mee om ze te verwennen.

Een tweede en zeker even aantrekkelijke mogelijkheid is om deze week een doosje wijn te bestellen via mijn online winkel www.wijnornelis.be Als je dat doet met de code “moederdag“, die je bij het afrekenen in moet geven, dan krijg je deze week niet enkel de wijn, of de bubbels, thuis bezorgd voor je moeder maar ook twee prachtige wijnglazen, ter waarde van € 18, zomaar gratis, als cadeautje van ons! Ook een mooi geschenk natuurlijk!

Mijn tips: Twee manieren om moederdag te vieren

Gerelateerde nieuwsberichten

Dit zijn de allerbeste taarten!

Vier wereld bakdag

19 mei is blijkbaar de dag van het bakken, een ideale aanleiding om eens een taartje klaar te maken. Ik zal maar met de deur in huis vallen, ik ben geen fanatieke bakker … Lees meer

Een kleine tip om het nu al wat zomers te maken

Er zijn weinig dingen waar je werkelijk niks aan kunt veranderen. Je kunt je geluk een beetje maken, en je succes ook, maar het weer, daar kan geen mens iets aan doen … Lees meer

Sven India Udaipur

Deze reacties kreeg ik op mijn India-reis op Instagram …

Onze reis naar India zit er op. Ik wil meteen met de deur in huis vallen: ik ben erg dankbaar. Dankbaar voor zoveel indrukwekkende impressies, voor zoveel schitterende ervaringen, voor zoveel dingen die ik weer heb bijgeleerd … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Wat is “Oyster Rockefeller” en is het lekker?

Ik vind oesters best lekker, maar in tegenstelling tot de echt fanatieke liefhebbers ga ik er geen dozijn binnenspelen. Geef me er zes rauw op ijs en ik ben al meer dan gelukkig … Lees meer

Wat is glutenvrij eten en is het een aanrader voor iedereen?

8 januari gluten free day. Gluten zijn de paria’s van het hedendaagse dieet. Een tijdje geleden lazen we in de pers zelfs dat onze Belgische koning Filip zoveel mogelijk glutenvrij eet … Lees meer

Wat is tempura, en hoe maak je het?

Tempura is een Japanse kooktechniek waarbij lekkere ingrediënten, meestal zeevruchten of groenten, in een licht beslag worden gedoopt en vervolgens gefrituurd … Lees meer

Belachelijke fout als je zelf slagroom maakt levert wel een topidee op!

Zelf slagroom maken is het makkelijkste wat er is. Ik doe het zelf vaak, omdat ik ook heel graag roomijs maak, en dat natuurlijk heerlijk is wanneer je dat serveert met een warme chocoladesaus en zelf geklopte slagroom … Lees meer