Mijn tips: Twee manieren om moederdag te vieren
Nieuws

Mijn tips: Twee manieren om moederdag te vieren

Volgende zondag dan is het zover, dan is het Moederdag. Je moeder blijft de belangrijkste vrouw in je leven. Want zij was er als eerste, heeft je negen maanden gedragen en gekoesterd, heeft jou het leven geschonken, en ze heeft je ook opgevoed. Mama mag op die dag dan toch eens extra in de bloemetjes worden gezet. Bloemen zijn nog altijd een prachtig cadeau voor mama’s. Chocolade is dat ook. Maar misschien wil je je moeder dit jaar wel eens op een originele manier verwennen. En dan heb ik twee goede tips.

Ik merk dat heeeeel veel vrouwen mijn wandelboek aan het bestellen zijn. De dames kennen me vaak al tientallen jaren van de radio, en velen onder hen zijn blijkbaar geïnspireerd door mijn wandelverhalen en willen mijn nieuwe boek dolgraag lezen als extra motivatie. Sommige dames lieten me weten: ik heb aan mijn kinderen dit jaar jouw boek “Waarom Wandelen” gevraagd als moederdagcadeau.

Goed nieuws: als je dit weekend bestelt zal het wandelboek voor jouw mama zeker deze week in de bus liggen. Je kunt het speciaal voor haar laten signeren en ik wil er zelfs iets mooi voor haar inschrijven als je bestelt via www.waaromwandelen.be En ik ga volgend weekend ook bij een van de mama’s die het boek krijgen langs en ik neem nog een mooie extra attentie mee om ze te verwennen.

Een tweede en zeker even aantrekkelijke mogelijkheid is om deze week een doosje wijn te bestellen via mijn online winkel www.wijnornelis.be Als je dat doet met de code “moederdag“, die je bij het afrekenen in moet geven, dan krijg je deze week niet enkel de wijn, of de bubbels, thuis bezorgd voor je moeder maar ook twee prachtige wijnglazen, ter waarde van € 18, zomaar gratis, als cadeautje van ons! Ook een mooi geschenk natuurlijk!

Mijn tips: Twee manieren om moederdag te vieren

Gerelateerde nieuwsberichten

Niks blijft lang hetzelfde in Barcelona

Zoals jullie weten ben ik heel vaak in Barcelona. Ik heb er ook mijn reisgids Mijn Barcelona over geschreven, die nog steeds te koop is op www.mijnbarcelona … Lees meer

Een beetje stout is plezant

Ik geef het toe: af en toe een beetje stout zijn kan geen kwaad. Maar vandaag heb ik het niet over ondeugend gedrag, wel over het bier. Stout is een donkere biersoort met een volle, geroosterde smaak die doet denken aan koffie, cacao en pure chocolade … Lees meer

Dit mag mijn laatste avondmaal zijn

Ik krijg af en toe de vraag van een journalist: wat zou jij eten als het je laatste avondmaal zou zijn?Ik vind dat eigenlijk een bijzondere gedachte, want ik hoop zo ontzettend hard dat ik op een dag gewoon rustig mag vertrekken in mijn slaap … Lees meer

Candy Day

4 november is officieel “Candy Day”, of gewoon: snoepjesdag. Het idee is dat zoetigheden die dag eens goed gevierd mogen worden. Snoep bestaat al waanzinnig lang … Lees meer

Mensen verklaren me gek dat ik zo vroeg opsta op vakantie

Ik krijg er vaak opmerkingen over, soms plagerig, soms verbaasd. Mensen die op sociale media zien dat ik op vakantie in Barcelona al om zes uur in de gym sta te sporten, vragen me geregeld of ik niet helemaal gestoord ben … Lees meer

Steeds meer warme bakkers zijn vrouw. Waarom?

Vandaag las ik in de krant dat steeds meer warme bakkers vrouw zijn. En eerlijk, dat vond ik een heerlijk bericht. Een beetje onverwacht misschien, maar tegelijk ook heel logisch als je erover nadenkt … Lees meer

Ik heb lichte paniek veroorzaakt bij onze bloemist

Vorige week ben ik weer eens langsgeweest bij Kris en Sabine, het lieve koppel dat al jaren de mooiste bloemenwinkel van Lochristi en omstreken uitbaat, Bloembinderij Naudts-Boone op het dorpsplein … Lees meer

Gin Tonic? Ik hou meer van deze variant…

Er was een tijd dat je op geen enkel terras kon zitten zonder dat iemand naast je een glas gin-tonic met een halve botanische tuin erin liet neerdalen … Lees meer