MIS DE BOEKENBEURS NIET!
Nieuws

Mis de boekenbeurs niet!

Mis de boekenbeurs niet, inderdaad, die gezellige boekendrukte in Antwerpen Expo. Want ook dit jaar zijn er weer veel toffe collega’s van me die een nieuw kookboek uithebben (Sandra Bekkari, Nathalie Meskens, Pascale Naessens) en ik ben van het principe: kookboeken kun je nooit genoeg in huis hebben. Niet omdat die beter zijn of handiger dan culinaire blogs. Ze zijn gewoon een mooie aanvulling. Het is zo gezellig om in je keuken een heel rijtje kookboekruggen tegen elkaar aan te zien staan leunen. Je kunt er recepten uithalen, maar vooral ook inspiratie. En ik vind het nog steeds fijn om papier in handen te hebben; noem me gerust ouderwets.

Dit jaar heb ik zelf geen boek uit. Maar m’n twee vorige kookboeken zijn nog steeds beschikbaar. Je kunt ze ongetwijfeld vinden op de stand van Borgerhoff en Lamberigts, maar ook hier op mijn site zijn ze nog steeds te koop. Als je ze hier bestelt dat zet ik er persoonlijk een opdracht en handtekening in, en dan stuur ik het boek zelf op. Zodat je m’n receptjes niet enkel op deze blog vinden kan, maar ook mooi verzameld in een prachtig boek voor in je ongetwijfeld grote kookboekenkast. Of als cadeautje voor een Would Be Chef in de familie of de vriendenkring.

Bestellen kun je hier in de online shop op de blog

Gerelateerde nieuwsberichten

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer

Breaking news: dit zijn de (nieuwe) sterren in de Michelin Gids

Daarnet werd in Antwerpen de nieuwe Michelin gids voorgesteld. Altijd een spannend moment voor de chefs die natuurlijk hopen dat ze voor hun restaurants een ster, misschien twee, en wie weet drie sterren kunnen binnenhalen … Lees meer

Mom with her 4 years old daughter are cooking in the kitchen to Mothers day

Een verschrikkelijk lekker weekmenu voor de schrikkelweek

Deze week krijgen we een dagje extra. Eens om de vier jaar komt er in een schrikkeljaar een 29ste februari bij, en dat is deze week dus het geval. Dat is dus een dagje langer werken, ja … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer