Jullie weten dat ik de ambassadeur ben van Nakd, de gezonde repen die enkel bestaan uit fruit en noten. De repen bevatten geen toegevoegde suikers en zijn 100% natuurlijk. Maar, en dat is het belangrijkste, ze zijn ook gewoon lekker. En het toffe is dat er steeds meer smaken zijn om eens uit te proberen. Ik zelf neem vaak een Nakd als snel ontbijt, maar ik vind het ook het ideale tussendoortje voor wanneer ik een lange wandeling maak of niet al teveel tijd heb. Ik heb altijd wel repen in de kast liggen, ook op het werk, en ook in de auto.
Intussen zijn al veel mensen fan geworden van de repen, en het opvallende is wel: iedereen heeft zo’n beetje zijn favoriete smaken. Zelf ben ik van in het begin fan van de Blueberry Muffin, maar ook de Salted Caramel en de Berry Delight staan in m’n favoriete top. Maar eigenlijk zijn alle smaken lekker. Zo is er ook de Lemon Cake, de Cocoa Coconut, de Carrot Cake, de Peanut Delight, de Cashew Cookie en de Cocoa Delight.
En nu is er ook een heerlijke nieuwe smaak op de markt: de Banoffee Pie. Dit is zonder twijfel dé droom van iedere dessertliefhebber: Nakd met banaan en toffee … It will drive you bananas! Vegan, glutenvrij en natuurlijk alleen maar pure ingrediënten. Deze reep bestaat uit niets meer dan dadels, amandelen, cashewnoten, bananen, rozijnen, pecannoten en een beetje zeezout. Fruit en noten, dat is alles. Simpel, gezond én vooral héél erg lekker!
Je kunt alle smaken van Nakd terugvinden op de site www.nakd.be
Ik hou van lekker eten. Dat weten jullie. Er zijn weinig dingen waar ik zoveel plezier aan beleef als een verrassend diner in een goed restaurant. Ik ben ook de laatste om een creatieve chef tegen te spreken … Lees meer
Juli is voor veel mensen vakantietijd. En of je nu toch nog naar het buitenland op reis gaat, of gezellig in eigen land blijft, je leeft toch een beetje op een ander ritme, en het is niet altijd evident om dan ook nog eens op de lijn te letten … Lees meer
Wist je dat het op 3 juli Eat Your Beans Day is? Een dag die in de Verenigde Staten in het leven is geroepen om bonen eens ecxtra in de schijnwerpers te zetten … Lees meer
Het is zover. 7 juni. Vandaag ben ik jarig. Yes, 52 lentes jong. En wat een zaligheid: het is zaterdag, het zonnetje schijnt vol geestdrift, en ik zit – hoe heerlijk is dat – in mijn lievelingsstad Barcelona … Lees meer
Afgelopen dinsdag was het weer zover. Elk jaar opnieuw kijk ik er reikhalzend naar uit: het moment waarop ik als ambassadeur van de Zeeuwse mosselen de allereerste exemplaren van het nieuwe seizoen mag proeven — rauw, recht uit de zee, zoals het hoort … Lees meer
Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer
Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer
Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer