Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv
Nieuws

Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv

Jullie weten dat ik de ambassadeur ben van Nakd, de gezonde repen die enkel bestaan uit fruit en noten. De repen bevatten geen toegevoegde suikers en zijn 100% natuurlijk. Maar, en dat is het belangrijkste, ze zijn ook gewoon lekker. En het toffe is dat er steeds meer smaken zijn om eens uit te proberen. Ik zelf neem vaak een Nakd als snel ontbijt, maar ik vind het ook het ideale tussendoortje voor wanneer ik een lange wandeling maak of niet al teveel tijd heb. Ik heb altijd wel repen in de kast liggen, ook op het werk, en ook in de auto.

Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv
Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv
Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv

Intussen zijn al veel mensen fan geworden van de repen, en het opvallende is wel: iedereen heeft zo’n beetje zijn favoriete smaken. Zelf ben ik van in het begin fan van de Blueberry Muffin, maar ook de Salted Caramel en de Berry Delight staan in m’n favoriete top. Maar eigenlijk zijn alle smaken lekker. Zo is er ook de Lemon Cake, de Cocoa Coconut, de Carrot Cake, de Peanut Delight, de Cashew Cookie en de Cocoa Delight.

Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv
Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv

En nu is er ook een heerlijke nieuwe smaak op de markt: de Banoffee Pie. Dit is zonder twijfel dé droom van iedere dessertliefhebber: Nakd met banaan en toffee … It will drive you bananas! Vegan, glutenvrij en natuurlijk alleen maar pure ingrediënten. Deze reep bestaat uit niets meer dan dadels, amandelen, cashewnoten, bananen, rozijnen, pecannoten en een beetje zeezout. Fruit en noten, dat is alles. Simpel, gezond én vooral héél erg lekker!

Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv

Je kunt alle smaken van Nakd terugvinden op de site www.nakd.be

Gerelateerde nieuwsberichten

Vier jij wereld hoagie day?

Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer

Klopt de slechte reputatie van zout wel?

Zout, wanneer je het met mate gebruikt, is een heerlijke smaakmaker voor je gerechten. Niks zo lekker als wat zout op je aardappelen, wat peper en zout met wat olijfolie of boter op je broodje en in vele gerechten, zelfs in zoete desserts, is een snuf zout echt de ultieme punch … Lees meer

Opgelet! Dit zou ongeluk brengen in de keuken…

Op een vrijdag de 13de durven mensen wel eens extra last te hebben van bijgeloof. Zo’n dag zou mensen immers ongeluk brengen. Ze lopen daarom niet onder ladders door, en zijn bang voor zwarte katten en zo … Lees meer

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Ik ben weer vertrokken uit Barcelona om in België na een deugddoende vakantie weer aan het werk te gaan, lekker radio maken met Anke, elke dag tussen zes en tien op Joe … Lees meer

Bram Laebens

Leve moederdag!

15 augustus is moederdag in Antwerpen, en wij vieren dat ook, ondanks het feit dat mama in Knesselare en wij in Lochristi wonen. Maar ik ben daar principieel in: je kunt je moeder niet genoeg vieren … Lees meer

5 heerlijke pasta’s voor het weekend!

Het is vrijdag. En dat is voor veel mensen frietjes-dag. Maar misschien heb je zin om morgen of overmorgen eens iets echt lekkers te koken, en weet je nog niet zo goed welk recept je deze keer zou maken … Lees meer

Is witte chocolade chocolade? Probeer mijn recepten!

Neen! Witte chocolade wordt net als fondant en melkchocolade ook “chocolade” genoemd, maar eigenlijk klopt dat technisch gezien niet, want witte chocolade heeft een compleet andere samenstelling … Lees meer

12 Slimme tips om groenten en fruit langer te bewaren

Het is niet fijn wanneer je groenten en fruit onrijp zijn, dan zijn ze niet lekker en kun je ze beter niet gebruiken in je gerechten. Maar verspilling is al helemaal erg … Lees meer