Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv

Jullie weten dat ik de ambassadeur ben van Nakd, de gezonde repen die enkel bestaan uit fruit en noten. De repen bevatten geen toegevoegde suikers en zijn 100% natuurlijk. Maar, en dat is het belangrijkste, ze zijn ook gewoon lekker. En het toffe is dat er steeds meer smaken zijn om eens uit te proberen. Ik zelf neem vaak een Nakd als snel ontbijt, maar ik vind het ook het ideale tussendoortje voor wanneer ik een lange wandeling maak of niet al teveel tijd heb. Ik heb altijd wel repen in de kast liggen, ook op het werk, en ook in de auto.

Intussen zijn al veel mensen fan geworden van de repen, en het opvallende is wel: iedereen heeft zo’n beetje zijn favoriete smaken. Zelf ben ik van in het begin fan van de Blueberry Muffin, maar ook de Salted Caramel en de Berry Delight staan in m’n favoriete top. Maar eigenlijk zijn alle smaken lekker. Zo is er ook de Lemon Cake, de Cocoa Coconut, de Carrot Cake, de Peanut Delight, de Cashew Cookie en de Cocoa Delight.

En nu is er ook een heerlijke nieuwe smaak op de markt: de Banoffee Pie. Dit is zonder twijfel dé droom van iedere dessertliefhebber: Nakd met banaan en toffee … It will drive you bananas! Vegan, glutenvrij en natuurlijk alleen maar pure ingrediënten. Deze reep bestaat uit niets meer dan dadels, amandelen, cashewnoten, bananen, rozijnen, pecannoten en een beetje zeezout. Fruit en noten, dat is alles. Simpel, gezond én vooral héél erg lekker!

Je kunt alle smaken van Nakd terugvinden op de site www.nakd.be