Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv
Nieuws

Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv

Jullie weten dat ik de ambassadeur ben van Nakd, de gezonde repen die enkel bestaan uit fruit en noten. De repen bevatten geen toegevoegde suikers en zijn 100% natuurlijk. Maar, en dat is het belangrijkste, ze zijn ook gewoon lekker. En het toffe is dat er steeds meer smaken zijn om eens uit te proberen. Ik zelf neem vaak een Nakd als snel ontbijt, maar ik vind het ook het ideale tussendoortje voor wanneer ik een lange wandeling maak of niet al teveel tijd heb. Ik heb altijd wel repen in de kast liggen, ook op het werk, en ook in de auto.

Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv
Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv
Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv

Intussen zijn al veel mensen fan geworden van de repen, en het opvallende is wel: iedereen heeft zo’n beetje zijn favoriete smaken. Zelf ben ik van in het begin fan van de Blueberry Muffin, maar ook de Salted Caramel en de Berry Delight staan in m’n favoriete top. Maar eigenlijk zijn alle smaken lekker. Zo is er ook de Lemon Cake, de Cocoa Coconut, de Carrot Cake, de Peanut Delight, de Cashew Cookie en de Cocoa Delight.

Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv
Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv

En nu is er ook een heerlijke nieuwe smaak op de markt: de Banoffee Pie. Dit is zonder twijfel dé droom van iedere dessertliefhebber: Nakd met banaan en toffee … It will drive you bananas! Vegan, glutenvrij en natuurlijk alleen maar pure ingrediënten. Deze reep bestaat uit niets meer dan dadels, amandelen, cashewnoten, bananen, rozijnen, pecannoten en een beetje zeezout. Fruit en noten, dat is alles. Simpel, gezond én vooral héél erg lekker!

Nakd: een heel reeks lekkere smaken, en een nieuwe lekkere topper! #adv

Je kunt alle smaken van Nakd terugvinden op de site www.nakd.be

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer