Jullie weten dat ik de ambassadeur ben van Nakd, de gezonde repen die enkel bestaan uit fruit en noten. De repen bevatten geen toegevoegde suikers en zijn 100% natuurlijk. Maar, en dat is het belangrijkste, ze zijn ook gewoon lekker. En het toffe is dat er steeds meer smaken zijn om eens uit te proberen. Ik zelf neem vaak een Nakd als snel ontbijt, maar ik vind het ook het ideale tussendoortje voor wanneer ik een lange wandeling maak of niet al teveel tijd heb. Ik heb altijd wel repen in de kast liggen, ook op het werk, en ook in de auto.
Intussen zijn al veel mensen fan geworden van de repen, en het opvallende is wel: iedereen heeft zo’n beetje zijn favoriete smaken. Zelf ben ik van in het begin fan van de Blueberry Muffin, maar ook de Salted Caramel en de Berry Delight staan in m’n favoriete top. Maar eigenlijk zijn alle smaken lekker. Zo is er ook de Lemon Cake, de Cocoa Coconut, de Carrot Cake, de Peanut Delight, de Cashew Cookie en de Cocoa Delight.
En nu is er ook een heerlijke nieuwe smaak op de markt: de Banoffee Pie. Dit is zonder twijfel dé droom van iedere dessertliefhebber: Nakd met banaan en toffee … It will drive you bananas! Vegan, glutenvrij en natuurlijk alleen maar pure ingrediënten. Deze reep bestaat uit niets meer dan dadels, amandelen, cashewnoten, bananen, rozijnen, pecannoten en een beetje zeezout. Fruit en noten, dat is alles. Simpel, gezond én vooral héél erg lekker!
Je kunt alle smaken van Nakd terugvinden op de site www.nakd.be
Ik gebruik graag azijn in mijn keuken. Niet alleen in gerechten die per se een zure toets vragen, maar ook in hartige bereidingen durf ik er af en toe een flinke scheut bij te doen … Lees meer
Ik ben een grote liefhebber van paté, zeker van die boerse exemplaren waarin de stukjes vlees nog mooi hapbaar zijn. Het herfstseizoen, met al dat heerlijke wild, is daarvoor echt top … Lees meer
Onze lieve kater Hockney is echt een schatje. Hij krijgt graag en veel aaikes, knuffels, hij racet door de gang en wij gaan er dan achteraan, vindt hij heerlijk, en af en toe mag hij zelfs mee in bed … Lees meer
Op donderdag 30 oktober is het officieel Checklist Day. En misschien vraag je je af: wat heeft dat nu te maken met een foodblog? Wel… alles! Boodschappenlijstjes zijn tenslotte ook checklists, en geloof me: zonder lijstjes zou mijn keuken al lang een chaos zijn … Lees meer
Het is weer herfstvakantie, en dat is goed nieuws. Heel veel kinderen waren er na acht weken school ook echt weer aan toe, en ik moet eerlijk zijn, ik na tien weken ochtendshow ook wel … Lees meer
Halloween heeft zijn wortels niet in Amerika zoals wel meestal denken, maar wel in het oude Keltische festival Samhain, dat meer dan 2000 jaar geleden werd gevierd in Ierland en Schotland … Lees meer
Augustus vorig jaar. Midden in de zomer. Toen heb ik een beslissing genomen die ik al vaker in mijn leven had genomen, maar deze keer voelde het anders … Lees meer
Wow, wat vliegt de tijd zeg. Net was het nog zomer, net was het nog half augustus. Vandaag is het alweer bij herfstvakantie. Erger nog: volgende zaterdag schakelen we over naar het winteruur, en dan gaan de avonden echt heel kort worden … Lees meer