BOEK MIJ VOOR EEN "CULINAIRE LEZING"
Nieuws

Boek mij voor een “culinaire lezing”

Ik heb fijn nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een gast om bij hun vereniging of (service-)club een lezing te komen brengen over eten, koken, restaurants, en onze goede Vlaamse passie voor “goesting”. Samen met het sprekersbureau “Read My Lips” heb ik namelijk gepland om de komende maanden het land rond te trekken met mijn splinternieuwe lezing: “Het ABC van de goesting“. Op hun site wordt mijn lezing als volgt aangekondigd…

Het ABC van de Goesting

Entertainment, Gezond Leven, Voeding, Inspirerend, Media, Vrije tijd & Lifestyle , Food, Wine, Beer

Zelfverklaard would-be chef Sven Ornelis neemt u mee langs zijn ‘ABC van de Goesting’. Een smakelijke wandeling langs de beste of meest fascinerende restaurants ter wereld. Sven legt uit hoe hij door deze restaurants en hun creatieve chefs zelf steeds opnieuw geïnspireerd raakt. En waar zijn eigen passie voor boeiend, maar vooral lekker eten vandaan komt.
Hij verklapt hoe je van grote chefs slim stelen kunt om zelf ook de beste maaltijden voor te schotelen. Hij vertelt over zijn strafste eetervaring ooit, over de noodzaak van creativiteit in de keuken, over gerechten waar je tranen van in de ogen krijgt, en veel meer.
Deze lezing, met fascinerende beelden en foto’s, grappige anekdotes, leerrijke tips en veel inside-informatie, is het culinaire alfabet van een van onze bekendste radiomakers. De lezing duurt 60 minuten.

Mensen die mij willen boeken kunnen dat doen via deze website:

http://www.readmylips.be/nl/moderator/sven_ornelis

Gerelateerde nieuwsberichten

Groot nieuws: ik ben ambassadeur voor Big Green Egg Vlaanderen! 🔥 #advertentie Would Be Chef Sven Ornelis6

Groot nieuws: ik ben ambassadeur voor Big Green Egg Vlaanderen! 🔥 #advertentie

Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer

ben-libby-WjW97Z5BpVA-unsplash

Aardappelen: gezond, lokaal en ten onrechte onderschat

Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer

Scherm­afbeelding 2025-05-10 om 12.24.19

Mis niets & schrijf je in voor de Would Be Chef nieuwsbrief!

Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen … Lees meer

AI0A2732

Brotherday – voor mijn broer Arn

Vandaag is het Brotherday, en dus zet ik met plezier mijn lieve broer Arn eens in de bloemetjes. Net als ik is hij een levensgenieter pur sang. Hij schrijft dan wel geen kookboeken (dat laat hij aan mij over), maar koken kan hij ook wel als de beste – samen met zijn lieve vrouw Nathalie … Lees meer

National Chocolate Chip Day: een ode aan een geliefde lekkernij

Elk jaar op 15 mei vieren chocoladeliefhebbers in de Verenigde Staten – en steeds vaker ook daarbuiten – National Chocolate Chip Day. Deze dag staat volledig in het teken van misschien wel de populairste toevoeging aan koekjes, muffins, ijs en talloze andere desserts: de chocoladechip … Lees meer

Nakd_Lifestyle image_Fruit & Fibre bars_Apple & Strawberry_SP (1)

Verantwoord snacken was nog nooit zo lekker: ontdek de nieuwe nākd. Fruit & Fibre Bars #advertentie

Ik probeer veel te sporten en gezond te leven, maar ik wil ook absoluut niet met honger rondlopen, dus ben ik zoals veel mensen een snacker. Niet per se uit pure goesting, maar als het zoals bij mij druk is en ik snel iets nodig heb dat me energie geeft én me goed laat voelen, dan ben ik zoals jullie weten een echte fan van nākd … Lees meer

Zin in iets lichts, feestelijks en boordevol smaak? 7x recepten met garnalen

Ik zal maar bekennen: garnalen zijn voor mij echte toppers in de keuken. Ze zijn elegant, snel klaar en ze geven meteen een verfijnde toets aan elk gerecht … Lees meer

Wat is moscato wijn en is het echt lekker of niet?

Eerlijk? Ik kan wel eens genieten van een glaasje Moscato, maar criticasters noemen het de limonade onder de wijnen. Moscato is dan ook een zoete, licht mousserende wijn die wordt gemaakt van de Muscat-druif, een van de oudste druivensoorten ter wereld … Lees meer