BOEK MIJ VOOR EEN “CULINAIRE LEZING”

Ik heb fijn nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een gast om bij hun vereniging of (service-)club een lezing te komen brengen over eten, koken, restaurants, en onze goede Vlaamse passie voor “goesting”. Samen met het sprekersbureau “Read My Lips” heb ik namelijk gepland om de komende maanden het land rond te trekken met mijn splinternieuwe lezing: “Het ABC van de goesting“. Op hun site wordt mijn lezing als volgt aangekondigd…

Het ABC van de Goesting

Entertainment, Gezond Leven, Voeding, Inspirerend, Media, Vrije tijd & Lifestyle , Food, Wine, Beer

Zelfverklaard would-be chef Sven Ornelis neemt u mee langs zijn ‘ABC van de Goesting’. Een smakelijke wandeling langs de beste of meest fascinerende restaurants ter wereld. Sven legt uit hoe hij door deze restaurants en hun creatieve chefs zelf steeds opnieuw geïnspireerd raakt. En waar zijn eigen passie voor boeiend, maar vooral lekker eten vandaan komt.
Hij verklapt hoe je van grote chefs slim stelen kunt om zelf ook de beste maaltijden voor te schotelen. Hij vertelt over zijn strafste eetervaring ooit, over de noodzaak van creativiteit in de keuken, over gerechten waar je tranen van in de ogen krijgt, en veel meer.
Deze lezing, met fascinerende beelden en foto’s, grappige anekdotes, leerrijke tips en veel inside-informatie, is het culinaire alfabet van een van onze bekendste radiomakers. De lezing duurt 60 minuten.

Mensen die mij willen boeken kunnen dat doen via deze website:

http://www.readmylips.be/nl/moderator/sven_ornelis