BOEK MIJ VOOR EEN "CULINAIRE LEZING"
Nieuws

Boek mij voor een “culinaire lezing”

Ik heb fijn nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een gast om bij hun vereniging of (service-)club een lezing te komen brengen over eten, koken, restaurants, en onze goede Vlaamse passie voor “goesting”. Samen met het sprekersbureau “Read My Lips” heb ik namelijk gepland om de komende maanden het land rond te trekken met mijn splinternieuwe lezing: “Het ABC van de goesting“. Op hun site wordt mijn lezing als volgt aangekondigd…

Het ABC van de Goesting

Entertainment, Gezond Leven, Voeding, Inspirerend, Media, Vrije tijd & Lifestyle , Food, Wine, Beer

Zelfverklaard would-be chef Sven Ornelis neemt u mee langs zijn ‘ABC van de Goesting’. Een smakelijke wandeling langs de beste of meest fascinerende restaurants ter wereld. Sven legt uit hoe hij door deze restaurants en hun creatieve chefs zelf steeds opnieuw geïnspireerd raakt. En waar zijn eigen passie voor boeiend, maar vooral lekker eten vandaan komt.
Hij verklapt hoe je van grote chefs slim stelen kunt om zelf ook de beste maaltijden voor te schotelen. Hij vertelt over zijn strafste eetervaring ooit, over de noodzaak van creativiteit in de keuken, over gerechten waar je tranen van in de ogen krijgt, en veel meer.
Deze lezing, met fascinerende beelden en foto’s, grappige anekdotes, leerrijke tips en veel inside-informatie, is het culinaire alfabet van een van onze bekendste radiomakers. De lezing duurt 60 minuten.

Mensen die mij willen boeken kunnen dat doen via deze website:

http://www.readmylips.be/nl/moderator/sven_ornelis

Gerelateerde nieuwsberichten

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer

Mijn Barcelona boek is af!

Vorig jaar al heb ik jullie laten weten dat ik er eindelijk zou aan beginnen, aan mijn Barcelona boek. Sinds we er tien jaar geleden een flatje hebben gekocht zijn we grote fans geworden van de prachtige stad aan de Middellandse zee, de hoofdstad van Catalonië … Lees meer

Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd … Lees meer

Wat zijn de precieze kooktijden voor eieren?

Een eitje bij het ontbijt is altijd lekker. Maar wat zijn de precieze kooktijden? Weet jij het uit je blote hoofd? Een kleine reminder… Zachtgekookt ei: Ongeveer 4-5 minuten … Lees meer

Toast Tomate Crevette met de KitchenAid Toaster #collab

Wereld toast dag, enkele slimme en lekkere recepten

Het is makkelijk en lekker. Het is feestelijk in het weekend. En het is een easy manier om oud brood toch weer lekker te krijgen: de broodrooster helpt je om van elke ontbijt iets lekkers te maken … Lees meer

Hoe ben je zeker dat je chocolade soufflé niet mislukt

28 februari is chocolade soufflé dag. Het maken van een perfecte chocolade soufflé kan een grote uitdaging zijn, maar als je het goed doet is het zo ontzettend lekker … Lees meer