NIEUW: CURCUFEN FORTE #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag overtuigd ambassadeur van het voedingssupplement CURCUFEN. Als gevolg van ouder worden, intensief sporten (in mijn geval het vele wandelen) of andere repetitieve fysieke activiteiten kunnen gewrichten en spieren hun soepelheid beginnen verliezen en daardoor kan bewegen moeilijker zijn. De meest gevoelige plaatsen zijn de knieën, heupen, rug, ellebogen en kleine handgewrichten.

Veel mensen zijn daarom op zoek naar ondersteuning om hun gewrichten en spieren soepel te houden, want bewegen, dat is leven! Sinds jaar en dag ben ik gebaat bij het dagelijkse gebruik van CURCUFEN. En er is nu goed nieuws te melden. Want vandaag kun je bij je apotheker het voedingssupplement CURCUFEN Forte krijgen.

CURCUFEN Forte is de vernieuwde formule: 3x hoger gedoseerd*! Wat blijft is sowieso de krachtige combinatie van Curcuma longa en Boswellia serrata in vloeibare vorm, voor een optimale opname in het lichaam. Studies tonen niet enkel de doeltreffendheid maar ook de veiligheid aan, van zowel het Curcuma extract als het Boswellia serrata extract.

Waarom is CURCUFEN Forte anders?

CURCUFEN Forte combineert Curcuma longa en Boswellia serrata-extracten voor een synergetische werking: Curcuma longa, extract uit de Kurkuma-wortelstok, is een krachtig antioxidant dat de gewrichten ondersteunt. Extract van Boswellia serrata helpt om de gewrichten soepel te houden.
Vitamine D3 – de krachtigste vorm van vitamine D – draagt onder meer bij tot het behoud van de goede werking van de spieren.

CURCUFEN Forte maakt gebruik van een innovatieve technologie: De NovaSol technologie zorgt ervoor dat de actieve stoffen uit Curcuma longa & Boswellia serrata-extracten ingekapseld worden door micellen, waardoor ze veel beter opgenomen worden in de bloedbaan.

Met CURCUFEN Forte kan je kiezen uit een intensieve of onderhoudskuur. Voor een intensieve inname ga je voor 2 licaps per dag in 1 keer/inname. Voor een onderhoudskuur kies je voor 1 licap per dag. Voor volwassenen met een lichaamsgewicht minder dan 60kg, is een posologie van 1 licap per dag aangeraden.

Check ook zeker de gloednieuwe tv-spot ‘Bewegen, dat is leven!’ hieronder.

 

Klik hier voor meer informatie over CURCUFEN FORTE.

CURCUFEN Forte is een voedingssupplement. *CURCUFEN Forte bevat 3x meer curcuminoïden dan de oorspronkelijke CURCUFEN formule. 1. Curcuma longa helpt het behoud van soepele gewrichten. Boswellia serrata ondersteunt soepele gewrichten 2. Vitamine D ondersteunt het behoud van een normale spierfunctie.