Misschien heb je ze ook al zien liggen in de supermarkt (in de Carrefour Hyper liggen ze al sinds vorige week in de rekken) de nākd. Chocolish. Ik ben zelf zoals jullie wellicht al weten al enkele jaren fiere ambassadeur van nākd. de lekkere raw bars die enkel bestaan uit fruit en noten en waar geen extra suiker aan toegevoegd wordt. Ik ben dan ook blij om hier aan te mogen kondigen dat er nu met de nākd. Chocolish een nieuw assortiment aan nākd. wordt toegevoegd.
Ik kan je al zeggen: de nākd. Chocolish. bars zijn super lekker. Maar ik snap uiteraard dat je je misschien wel wat vragen stelt. Zijn die gezonde raw bars nu plotseling in een bad met chocolade gevallen? Want ja, dat is wel lekker, maar hoe gezond is dat? Ik kan je gerust stellen. Chocolish is vegan chocolade die enkel door echt fruit wordt gezoet, en waar dus geen geraffineerde suikers aan toegevoegd worden. Chocolish bevat dus enkel natuurlijke ingrediënten en bevat ook meer vezels dan chocolade in andere koekjes, snoep of snacks.
Zo weet je dat de raw bar nog steeds gezond blijft maar nu wel ook verkrijgbaar is in een Chocolish jasje met de heerlijke smaak van chocolade. Even romig als chocolade, maar dan zuivelvrij! Even zoet dankzij het fruit, maar dan zonder toegevoegde suikers. Helemaal vegan dus. En ongelofelijk lekker.
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer
De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer
Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer
Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer
December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer