Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie
Nieuws

Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie

Misschien heb je ze ook al zien liggen in de supermarkt (in de Carrefour Hyper liggen ze al sinds vorige week in de rekken) de nākd. Chocolish. Ik ben zelf zoals jullie wellicht al weten al enkele jaren fiere ambassadeur van nākd. de lekkere raw bars die enkel bestaan uit fruit en noten en waar geen extra suiker aan toegevoegd wordt. Ik ben dan ook blij om hier aan te mogen kondigen dat er nu met de nākd. Chocolish een nieuw assortiment aan nākd. wordt toegevoegd.

Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie
Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie

Ik kan je al zeggen: de nākd. Chocolish. bars zijn super lekker. Maar ik snap uiteraard dat je je misschien wel wat vragen stelt. Zijn die gezonde raw bars nu plotseling in een bad met chocolade gevallen? Want ja, dat is wel lekker, maar hoe gezond is dat? Ik kan je gerust stellen. Chocolish is vegan chocolade die enkel door echt fruit wordt gezoet, en waar dus geen geraffineerde suikers aan toegevoegd worden. Chocolish bevat dus enkel natuurlijke ingrediënten en bevat ook meer vezels dan chocolade in andere koekjes, snoep of snacks.

Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie
Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie
Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie

Zo weet je dat de raw bar nog steeds gezond blijft maar nu wel ook verkrijgbaar is in een Chocolish jasje met de heerlijke smaak van chocolade. Even romig als chocolade, maar dan zuivelvrij! Even zoet dankzij het fruit, maar dan zonder toegevoegde suikers. Helemaal vegan dus. En ongelofelijk lekker.

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer