Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie
Nieuws

Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie

Misschien heb je ze ook al zien liggen in de supermarkt (in de Carrefour Hyper liggen ze al sinds vorige week in de rekken) de nākd. Chocolish. Ik ben zelf zoals jullie wellicht al weten al enkele jaren fiere ambassadeur van nākd. de lekkere raw bars die enkel bestaan uit fruit en noten en waar geen extra suiker aan toegevoegd wordt. Ik ben dan ook blij om hier aan te mogen kondigen dat er nu met de nākd. Chocolish een nieuw assortiment aan nākd. wordt toegevoegd.

Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie
Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie

Ik kan je al zeggen: de nākd. Chocolish. bars zijn super lekker. Maar ik snap uiteraard dat je je misschien wel wat vragen stelt. Zijn die gezonde raw bars nu plotseling in een bad met chocolade gevallen? Want ja, dat is wel lekker, maar hoe gezond is dat? Ik kan je gerust stellen. Chocolish is vegan chocolade die enkel door echt fruit wordt gezoet, en waar dus geen geraffineerde suikers aan toegevoegd worden. Chocolish bevat dus enkel natuurlijke ingrediënten en bevat ook meer vezels dan chocolade in andere koekjes, snoep of snacks.

Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie
Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie
Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie

Zo weet je dat de raw bar nog steeds gezond blijft maar nu wel ook verkrijgbaar is in een Chocolish jasje met de heerlijke smaak van chocolade. Even romig als chocolade, maar dan zuivelvrij! Even zoet dankzij het fruit, maar dan zonder toegevoegde suikers. Helemaal vegan dus. En ongelofelijk lekker.

Gerelateerde nieuwsberichten

Mosselrecept Sven Ornelis’ mama

De mosselen zijn er! #advertentie

Vorige week woensdag was ik er als jarenlange ambassadeur van de mosselen weer van harte bij in Zeeuws-Vlaanderen want toen werden de eerste touwen met de 2024 oogst van de Zeeuwse hangcultuurmosselen in het noordelijke deel van de Oosterschelde boven water gehaald … Lees meer

MIJN BARCELONA 04

Hou je brievenbus in de gaten. Mijn Barcelona is onderweg

Het is er eindelijk. Lang aan gewerkt, maar het resultaat mag er zijn. Mijn Barcelona is een handig stevig boek geworden met meer dan 180 pagina’s vol tips en verhalen uit het mooie Barcelona … Lees meer

Bram Laebens

De mooie levenslessen van mijn mama

Zondag is moederdag. Leve alle moeders, en oma’s. Jullie weten dat ik mijn mama een enorm warm hart toedraag. Ze is al meer dan een halve eeuw de belangrijkste vrouw in mijn leven … Lees meer

“Eat What You Want Day” Wat is dat eigenlijk?

“Eat What You Want Day”… Je ziet zo’n bijzondere dag staan in de kalender en je vraagt je af: wat is dat nu eigenlijk voor een rare feestdag? Ik heb het even opgezocht: het is een informeel ‘feest’ dat onder andere in Amerika elk jaar op 11 mei wordt gevierd … Lees meer

Rood fruit met porto, munt en honing en roomijs

Volledig menu voor deze halve werkweek

Daar gaan we weer voor een nieuwe werkweek. Maar net als vorige week, met die eerste mei die als plezante rustpauze midden in de week tevoorschijn kwam, is dit ook maar een halve week … Lees meer

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer