Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie

Misschien heb je ze ook al zien liggen in de supermarkt (in de Carrefour Hyper liggen ze al sinds vorige week in de rekken) de nākd. Chocolish. Ik ben zelf zoals jullie wellicht al weten al enkele jaren fiere ambassadeur van nākd. de lekkere raw bars die enkel bestaan uit fruit en noten en waar geen extra suiker aan toegevoegd wordt. Ik ben dan ook blij om hier aan te mogen kondigen dat er nu met de nākd. Chocolish een nieuw assortiment aan nākd. wordt toegevoegd.

Ik kan je al zeggen: de nākd. Chocolish. bars zijn super lekker. Maar ik snap uiteraard dat je je misschien wel wat vragen stelt. Zijn die gezonde raw bars nu plotseling in een bad met chocolade gevallen? Want ja, dat is wel lekker, maar hoe gezond is dat? Ik kan je gerust stellen. Chocolish is vegan chocolade die enkel door echt fruit wordt gezoet, en waar dus geen geraffineerde suikers aan toegevoegd worden. Chocolish bevat dus enkel natuurlijke ingrediënten en bevat ook meer vezels dan chocolade in andere koekjes, snoep of snacks.

Zo weet je dat de raw bar nog steeds gezond blijft maar nu wel ook verkrijgbaar is in een Chocolish jasje met de heerlijke smaak van chocolade. Even romig als chocolade, maar dan zuivelvrij! Even zoet dankzij het fruit, maar dan zonder toegevoegde suikers. Helemaal vegan dus. En ongelofelijk lekker.