Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie
Nieuws

Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie

Misschien heb je ze ook al zien liggen in de supermarkt (in de Carrefour Hyper liggen ze al sinds vorige week in de rekken) de nākd. Chocolish. Ik ben zelf zoals jullie wellicht al weten al enkele jaren fiere ambassadeur van nākd. de lekkere raw bars die enkel bestaan uit fruit en noten en waar geen extra suiker aan toegevoegd wordt. Ik ben dan ook blij om hier aan te mogen kondigen dat er nu met de nākd. Chocolish een nieuw assortiment aan nākd. wordt toegevoegd.

Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie
Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie

Ik kan je al zeggen: de nākd. Chocolish. bars zijn super lekker. Maar ik snap uiteraard dat je je misschien wel wat vragen stelt. Zijn die gezonde raw bars nu plotseling in een bad met chocolade gevallen? Want ja, dat is wel lekker, maar hoe gezond is dat? Ik kan je gerust stellen. Chocolish is vegan chocolade die enkel door echt fruit wordt gezoet, en waar dus geen geraffineerde suikers aan toegevoegd worden. Chocolish bevat dus enkel natuurlijke ingrediënten en bevat ook meer vezels dan chocolade in andere koekjes, snoep of snacks.

Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie
Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie
Nieuw en super lekker: de nākd. Chocolish. #advertentie

Zo weet je dat de raw bar nog steeds gezond blijft maar nu wel ook verkrijgbaar is in een Chocolish jasje met de heerlijke smaak van chocolade. Even romig als chocolade, maar dan zuivelvrij! Even zoet dankzij het fruit, maar dan zonder toegevoegde suikers. Helemaal vegan dus. En ongelofelijk lekker.

Gerelateerde nieuwsberichten

Vier jij wereld hoagie day?

Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer

Klopt de slechte reputatie van zout wel?

Zout, wanneer je het met mate gebruikt, is een heerlijke smaakmaker voor je gerechten. Niks zo lekker als wat zout op je aardappelen, wat peper en zout met wat olijfolie of boter op je broodje en in vele gerechten, zelfs in zoete desserts, is een snuf zout echt de ultieme punch … Lees meer

Opgelet! Dit zou ongeluk brengen in de keuken…

Op een vrijdag de 13de durven mensen wel eens extra last te hebben van bijgeloof. Zo’n dag zou mensen immers ongeluk brengen. Ze lopen daarom niet onder ladders door, en zijn bang voor zwarte katten en zo … Lees meer

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Augustus, en iedereen vlucht weg uit Barcelona

Ik ben weer vertrokken uit Barcelona om in België na een deugddoende vakantie weer aan het werk te gaan, lekker radio maken met Anke, elke dag tussen zes en tien op Joe … Lees meer

Bram Laebens

Leve moederdag!

15 augustus is moederdag in Antwerpen, en wij vieren dat ook, ondanks het feit dat mama in Knesselare en wij in Lochristi wonen. Maar ik ben daar principieel in: je kunt je moeder niet genoeg vieren … Lees meer

5 heerlijke pasta’s voor het weekend!

Het is vrijdag. En dat is voor veel mensen frietjes-dag. Maar misschien heb je zin om morgen of overmorgen eens iets echt lekkers te koken, en weet je nog niet zo goed welk recept je deze keer zou maken … Lees meer

Is witte chocolade chocolade? Probeer mijn recepten!

Neen! Witte chocolade wordt net als fondant en melkchocolade ook “chocolade” genoemd, maar eigenlijk klopt dat technisch gezien niet, want witte chocolade heeft een compleet andere samenstelling … Lees meer

12 Slimme tips om groenten en fruit langer te bewaren

Het is niet fijn wanneer je groenten en fruit onrijp zijn, dan zijn ze niet lekker en kun je ze beter niet gebruiken in je gerechten. Maar verspilling is al helemaal erg … Lees meer