Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd. de ideale snack on the go. En het is altijd fijn om als ambassadeur innovaties aan te mogen kondigen. En dat is nu weer het geval.
Deze maand heeft Lotus Bakeries nākd. in België immers uitgebreid met een nieuwe product range als aanvulling op het populaire assortiment ‘raw bars’ van 100% natuurlijke en vegan ingrediënten, zonder toegevoegde suikers. De nieuwe nākd. Protein Bars zijn een primeur in ons land en zijn te koop bij Delhaize en Albert Heijn. Zo wordt er ingespeeld op de vraag naar functionele en gezonde ‘on the go’-producten.
nākd. Protein Bars bevatten uitsluitend onbewerkte proteïnen en 100% natuurlijke ingrediënten, en het zijn bovendien de enige ‘raw’ proteïnerepen in dit snelgroeiende segment. De proteïnerepen hebben de geweldige smaak die we kennen van de gewone raw bars van nākd. met het extra voordeel van proteïnen. Dankzij de pinda’s en noten kunnen de repen beschouwd worden als een bron van plantaardige proteïnen. Er is keuze uit drie verleidelijke smaken: Cocoa Hazelnut, Peanut Butter en Caramel.
Cindy Goeteyn, Marketing Director bij Lotus Bakeries, licht toe: “De markt voor functionele gezondheidsproducten viert hoogtij. Het is een sector die steeds belangrijker wordt, 40% van de consumenten is vandaag immers op zoek naar voeding waardoor ze zich beter voelen, en het eiwitgehalte scoort hoog als reden om een welbepaald product te kopen. Het hele nākd. assortiment is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, bevat geen toegevoegde suikers en is ‘raw’ (koudgeperst) om ook gezondheidsbewuste consumenten aan te spreken.”
Op Would Be Chef houden we graag vast aan heerlijke tradities. Elke week selecteer ik vijf recepten die perfect zijn om samen met het gezin van te genieten … Lees meer
Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vind het altijd een beetje raar dat Gazpacho Day blijkbaar op 25 november valt. Midden in de winter stilstaan bij een koude zomerse soep voelt voor mij toch een beetje vreemd, bijna als een culinair grapje … Lees meer
Je ziet het vaak op de kaart staan, zeker in Frankrijk: vichyssoise. Klinkt chic, niet? En als je het ooit geproefd hebt, weet je meteen waarom het zo’n klassieker is … Lees meer
Picklesaus, die heerlijke gele saus vol stukjes groenten, lekker zuur en pittig, kun je overal in de winkel kopen, maar die kun je uiteraard ook zelf maken, en het is nog plezant ook … Lees meer
Deze week is een beetje speciaal. Op 11 november vieren we Wapenstilstand, een vrije dag in België, en veel mensen maken de brug. Ook Anke en ik doen dat, en ik geef het eerlijk toe: ik geniet er met volle teugen van, want ik zit een paar dagen in het heerlijke Barcelona … Lees meer
Ik gebruik graag azijn in mijn keuken. Niet alleen in gerechten die per se een zure toets vragen, maar ook in hartige bereidingen durf ik er af en toe een flinke scheut bij te doen … Lees meer
Ik ben een grote liefhebber van paté, zeker van die boerse exemplaren waarin de stukjes vlees nog mooi hapbaar zijn. Het herfstseizoen, met al dat heerlijke wild, is daarvoor echt top … Lees meer
Onze lieve kater Hockney is echt een schatje. Hij krijgt graag en veel aaikes, knuffels, hij racet door de gang en wij gaan er dan achteraan, vindt hij heerlijk, en af en toe mag hij zelfs mee in bed … Lees meer