Nakd POS material Protein Magazine Key Visual (2)-1 YES
Nieuws

Nieuw! nākd. Protein Bars #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd. de ideale snack on the go. En het is altijd fijn om als ambassadeur innovaties aan te mogen kondigen. En dat is nu weer het geval.

Deze maand heeft Lotus Bakeries nākd. in België immers uitgebreid met een nieuwe product range als aanvulling op het populaire assortiment ‘raw bars’ van 100% natuurlijke en vegan ingrediënten, zonder toegevoegde suikers. De nieuwe nākd. Protein Bars zijn een primeur in ons land en zijn te koop bij Delhaize en Albert Heijn. Zo wordt er ingespeeld op de vraag naar functionele en gezonde ‘on the go’-producten.

nākd. Protein Bars bevatten uitsluitend onbewerkte proteïnen en 100% natuurlijke ingrediënten, en het zijn bovendien de enige ‘raw’ proteïnerepen in dit snelgroeiende segment. De proteïnerepen hebben de geweldige smaak die we kennen van de gewone raw bars van nākd. met het extra voordeel van proteïnen. Dankzij de pinda’s en noten kunnen de repen beschouwd worden als een bron van plantaardige proteïnen. Er is keuze uit drie verleidelijke smaken: Cocoa Hazelnut, Peanut Butter en Caramel.

Cindy Goeteyn, Marketing Director bij Lotus Bakeries, licht toe: “De markt voor functionele gezondheidsproducten viert hoogtij. Het is een sector die steeds belangrijker wordt, 40% van de consumenten is vandaag immers op zoek naar voeding waardoor ze zich beter voelen, en het eiwitgehalte scoort hoog als reden om een welbepaald product te kopen. Het hele nākd. assortiment is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, bevat geen toegevoegde suikers en is ‘raw’ (koudgeperst) om ook gezondheidsbewuste consumenten aan te spreken.”

Gerelateerde nieuwsberichten

De lekkerste gerechten met asperges

Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer