Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd. de ideale snack on the go. En het is altijd fijn om als ambassadeur innovaties aan te mogen kondigen. En dat is nu weer het geval.
Deze maand heeft Lotus Bakeries nākd. in België immers uitgebreid met een nieuwe product range als aanvulling op het populaire assortiment ‘raw bars’ van 100% natuurlijke en vegan ingrediënten, zonder toegevoegde suikers. De nieuwe nākd. Protein Bars zijn een primeur in ons land en zijn te koop bij Delhaize en Albert Heijn. Zo wordt er ingespeeld op de vraag naar functionele en gezonde ‘on the go’-producten.
nākd. Protein Bars bevatten uitsluitend onbewerkte proteïnen en 100% natuurlijke ingrediënten, en het zijn bovendien de enige ‘raw’ proteïnerepen in dit snelgroeiende segment. De proteïnerepen hebben de geweldige smaak die we kennen van de gewone raw bars van nākd. met het extra voordeel van proteïnen. Dankzij de pinda’s en noten kunnen de repen beschouwd worden als een bron van plantaardige proteïnen. Er is keuze uit drie verleidelijke smaken: Cocoa Hazelnut, Peanut Butter en Caramel.
Cindy Goeteyn, Marketing Director bij Lotus Bakeries, licht toe: “De markt voor functionele gezondheidsproducten viert hoogtij. Het is een sector die steeds belangrijker wordt, 40% van de consumenten is vandaag immers op zoek naar voeding waardoor ze zich beter voelen, en het eiwitgehalte scoort hoog als reden om een welbepaald product te kopen. Het hele nākd. assortiment is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, bevat geen toegevoegde suikers en is ‘raw’ (koudgeperst) om ook gezondheidsbewuste consumenten aan te spreken.”
Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer
December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer
Je kunt er niet naast kijken: Black Friday is overal. En ook bij Silenro Publishers willen we iedereen de kans geven om deze week de boeken van Sven Ornelis aan een lager tarief te kopen … Lees meer
An apple a day keeps the doctor away hoor je wel eens zeggen, en ik kan je verzekeren: ik hou van appels. Ze zijn gezond, dat staat buiten kijf. Toch hoorde ik iemand onlangs zeggen dat groene appels gezonder zijn dan rode … Lees meer
Op donderdag 28 november 2024 wordt Thanksgiving opnieuw gevierd. Voor Amerikanen is deze feestdag misschien nog een tikje belangrijker dan kerstdag. Er wordt echt uitgebreid gevierd … Lees meer
Halloween heeft zijn wortels niet in Amerika zoals wel meestal denken, maar wel in het oude Keltische festival Samhain, dat meer dan 2000 jaar geleden werd gevierd in Ierland en Schotland … Lees meer
Veel mensen kunnen het niet laten: ook op kantoor hebben ze voortdurend honger en zijn ze aan het snoepen. We denken misschien dat mentaal werken minder belastend is voor het lichaam dan fysiek werken … Lees meer