Ik ben sinds jaar en dag fiere ambassadeur van nākd. Voor iemand als ik, die vaak onderweg is, wisselende uren heeft met vroege ochtendshows en late DJ-sets en veel gewandel tussendoor zijn de raw bars van nākd. de ideale snack on the go. En het is altijd fijn om als ambassadeur innovaties aan te mogen kondigen. En dat is nu weer het geval.
Deze maand heeft Lotus Bakeries nākd. in België immers uitgebreid met een nieuwe product range als aanvulling op het populaire assortiment ‘raw bars’ van 100% natuurlijke en vegan ingrediënten, zonder toegevoegde suikers. De nieuwe nākd. Protein Bars zijn een primeur in ons land en zijn te koop bij Delhaize en Albert Heijn. Zo wordt er ingespeeld op de vraag naar functionele en gezonde ‘on the go’-producten.
nākd. Protein Bars bevatten uitsluitend onbewerkte proteïnen en 100% natuurlijke ingrediënten, en het zijn bovendien de enige ‘raw’ proteïnerepen in dit snelgroeiende segment. De proteïnerepen hebben de geweldige smaak die we kennen van de gewone raw bars van nākd. met het extra voordeel van proteïnen. Dankzij de pinda’s en noten kunnen de repen beschouwd worden als een bron van plantaardige proteïnen. Er is keuze uit drie verleidelijke smaken: Cocoa Hazelnut, Peanut Butter en Caramel.
Cindy Goeteyn, Marketing Director bij Lotus Bakeries, licht toe: “De markt voor functionele gezondheidsproducten viert hoogtij. Het is een sector die steeds belangrijker wordt, 40% van de consumenten is vandaag immers op zoek naar voeding waardoor ze zich beter voelen, en het eiwitgehalte scoort hoog als reden om een welbepaald product te kopen. Het hele nākd. assortiment is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, bevat geen toegevoegde suikers en is ‘raw’ (koudgeperst) om ook gezondheidsbewuste consumenten aan te spreken.”
Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer
Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer
De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer
Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer
Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer