Nieuw project 2de keer uitgesteld door tekort aan ... karton
Nieuws

Nieuw project 2de keer uitgesteld door tekort aan … karton

Zoals jullie weten pak ik ik binnenkort uit met een nieuw groot project. Eentje waar ik nu al een klein jaar volop mee bezig ben, naast de radio, het DJ’n en deze food blog Would Be Chef. Het is iets waar ik met ontzettend veel passie mee bezig ben, en waar ik mij al zo goed mee geamuseerd heb, omdat het over één van mijn allergrootste hobby’s gaat. En ik weet ook zeker dat velen onder jullie het fantastisch gaan vinden en er ook veel plezier aan zullen beleven.

De lancering zou in eerste instantie ergens begin oktober plaatsgevonden hebben. Dat was onze streefdatum. Maar al snel merkte ik dat dat een tikje te ambitieus was, we kregen niet alles rond. We hebben dan begin september reeds beslist om uit te stellen naar dinsdag 9 november. Die datum stond met stip in de agenda. En de bedoeling was om dan de pers, vrienden, familie, en volgers van  Would Be Chef uit te nodigen op de lancering. Maar ook nu moet ik jammer genoeg aankondigen: we moeten weer een beetje uitstellen.

De reden: het internationale tekort aan papier en karton. Na de covid-crisis is de economie weer losgebarsten en is er in de papierbusiness een enorme schaarste. De boekenwereld kreunt daar onder. Veel boeken raken niet gedrukt. Maar ook voor de drukkers van kranten, tijdschriften en folders is het nu zoeken naar papier. En de reden ligt voor een stuk bij de verpakkingsindustrie. We kopen meer en meer online, dat deden we massaal tijdens de lockdown, en er kan niet op tijd papier en karton bijgemaakt worden. En ja, China is ook massaal aan het inkopen, zoals ze dat met zoveel grondstoffen aan het doen zijn vandaag.

Gelukkig zijn we al lang met dit prachtige verhaal bezig, en zijn mijn leveranciers ook al een hele tijd bezig met hun zoektocht naar papier en karton, maar we hebben van in het begin duidelijk gezegd: we lanceren pas als we echt honderd procent klaar zijn, en dat lukt dus niet tegen 9 november. Jammer maar helaas, het feestje gaat nu nog niet door. Inmiddels heb ik wel staalharde garanties dat we binnen een dikke twee weken echt operationeel klaar zijn om stevig uit te pakken, enfin, stevig in te pakken… En dat is maar goed ook, want dan zijn we nog net op tijd voor de feestdagen.

Ik weet dat ik een beetje mysterieus schrijf, excuses daarvoor, maar ik wil straks meteen in één keer met het volledige nieuws uitpakken, en dat zal dus voor binnen een goede twee weken zijn. Als je trouwens benieuwd bent en zin hebt om bij de lancering van mijn nieuwe grote project aanwezig te zijn, cirkel dan maar al even 23 november aan. Het is een dinsdag. Ik ga dan volgers van Would Be Chef uitnodigen. En die avond gaan we misschien wel samen het glas heffen op mijn nieuwe verhaal. Spannend….

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer