Nieuwe gerechten in Would Be Chef Restaurant met Deliveroo ! #collab

Jullie weten het: sinds enkele maanden heb ik een uniek pop-up restaurant in Gent, waar je enkel via Deliveroo mijn persoonlijke favoriete gerechten kunt laten leveren. De recepten die al jaren scoren op Would Be Chef kunnen nu al sinds mei in gans “9000” aan de deur bezorgd kunnen worden. 

Ik heb hiervoor enkele van mijn favoriete voorgerechten, hoofdgerechten, en desserts van de blog geperfectioneerd. We zijn op zoek gegaan naar mooie verse ingrediënten en lekkere kruiding. We hebben een ambitieus keukenteam gevonden dat net als ik van eerlijke, frisse gerechten met een twist houdt. En we maken in het menu een kleine reis, met zowel een Belgische, een Thaise, een Italiaanse en zelfs een Indische toets. De dingen die ik lekker vind kun je via Deliveroo nog steeds thuis laten leveren. Een culinaire manier om toch even te reizen in je eigen tuin of op je eigen terras.

Nu heb ik fijn nieuws: we gaan nog even door. En daarom staan er intussen enkele nieuwe gerechten op de kaart. Stuk voor stuk authentieke Would Be Chef gerechten met een lekkere twist.

Nieuw zijn de gebakken scampi met zongedroogde tomaat, room en witte wijn.

En ook nieuw is dat je de Indische Curry nu op twee verschillende manieren kunt bestellen. Er is de complete veggetarische versie waarin bloemkool de hoofdrol speelt en er is er ook eentje met vleesballetjes. Twee heerlijke pittige curry’s om jezelf heel even in een exotische sfeer te wanen. Laat me gerust weten hoe lekker jullie deze nieuwe gerechten vonden.

Uiteraard zijn ook de heerlijke burrata met kerstomaatjes en framboos nog te bestellen. Ook de Thaise vol-au-vent- en de linguini met kip zijn nog steeds van de partij. En als je een lekker dessert wil proeven kun je gaan voor mijn Ananas Dark ’n Stormy met limoen mascarpone of voor de vanillepudding met heerlijke aardbeien en bruine suiker.

Bestellen kun je doen in Gent op www.deliveroo.be