Jullie weten het: sinds enkele maanden heb ik een uniek pop-up restaurant in Gent, waar je enkel via Deliveroo mijn persoonlijke favoriete gerechten kunt laten leveren. De recepten die al jaren scoren op Would Be Chef kunnen nu al sinds mei in gans “9000” aan de deur bezorgd kunnen worden.
Ik heb hiervoor enkele van mijn favoriete voorgerechten, hoofdgerechten, en desserts van de blog geperfectioneerd. We zijn op zoek gegaan naar mooie verse ingrediënten en lekkere kruiding. We hebben een ambitieus keukenteam gevonden dat net als ik van eerlijke, frisse gerechten met een twist houdt. En we maken in het menu een kleine reis, met zowel een Belgische, een Thaise, een Italiaanse en zelfs een Indische toets. De dingen die ik lekker vind kun je via Deliveroo nog steeds thuis laten leveren. Een culinaire manier om toch even te reizen in je eigen tuin of op je eigen terras.
Nu heb ik fijn nieuws: we gaan nog even door. En daarom staan er intussen enkele nieuwe gerechten op de kaart. Stuk voor stuk authentieke Would Be Chef gerechten met een lekkere twist.
Nieuw zijn de gebakken scampi met zongedroogde tomaat, room en witte wijn.
En ook nieuw is dat je de Indische Curry nu op twee verschillende manieren kunt bestellen. Er is de complete veggetarische versie waarin bloemkool de hoofdrol speelt en er is er ook eentje met vleesballetjes. Twee heerlijke pittige curry’s om jezelf heel even in een exotische sfeer te wanen. Laat me gerust weten hoe lekker jullie deze nieuwe gerechten vonden.
Uiteraard zijn ook de heerlijke burrata met kerstomaatjes en framboos nog te bestellen. Ook de Thaise vol-au-vent- en de linguini met kip zijn nog steeds van de partij. En als je een lekker dessert wil proeven kun je gaan voor mijn Ananas Dark ‘n Stormy met limoen mascarpone of voor de vanillepudding met heerlijke aardbeien en bruine suiker.
Bestellen kun je doen in Gent op www.deliveroo.be
Het zijn de mooiste maanden van het jaar: er liggen volle bak asperges bij de groenteboer. Ik ben echt zot van asperges. Ik kan ze wel drie keer per week eten, zo lekker vind ik ze … Lees meer
De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer
Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer
Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer
Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer
Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer
Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer
Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer