Nog twee heerlijke tussenstops voor we naar België terugkeren

Na een maandje Barcelona, met twee plezante onderbrekingen voor DJ-sets in België en Tenerife, is de tijd aangebroken om terug naar huis te rijden. Het waren vier prachtige weken en we hebben enorm genoten van het mooie weer. En ondanks het lekkere eten en genoeg Wijn Ornelis ben ik er in geslaagd om dankzij het wandelen en het fitnessen een paar kilo’s te verliezen. Dat maakt me wel gelukkig, want meestal heb ik een kleine discussie met de weegschaal na de zomervakantie. Nu niet dus. Ik kan met een blij gevoel terugkijken op de vakantie, ook omdat ik mijn nieuwe boek bijna volledig af heb. Meer nieuws daarover binnenkort.

Morgen rijden we dus terug naar (het minder mooie weer in) België. Maar wel op een plezante manier. We gaan nog twee culinaire tussenstops maken. Eentje in de Provence in Restaurant L’Oustau de Baumanière in Les Baux-de-Provence. Een schitterend restaurant van topchef Glenn Viel. We waren er ooit al een keer, voor covid, en het was echt een topervaring. Benieuwd hoe de chef geëvolueerd is in de voorbije jaren. En maandag rijden we dan door naar Megève in de buurt van de Mont Blanc, waar we gaan dineren in Flocons De Sel van misschien wel Frankrijks beste chef Emmanuel Renaut. Op beide plekken gaan we dus nog eens goed culinair genieten en de verslagen komen dan ook op Would Be Chef. Leve het leven!