Of ik stop met radio maken nu ik "een restaurant" open?
Nieuws

Of ik stop met radio maken nu ik “een restaurant” open?

Amai, die vraag heb ik de voorbije dagen veel gekregen. Ga je nog wel radio maken, want je gaat nu toch de horeca in? Het antwoord is duizend procent duidelijk: uiteraard blijf ik radio maken. Het is de liefde van mijn leven. Ik zou niet zonder mijn dagelijkse ochtendshow met Anke kunnen. En het horeca-project dat ik heb uitgedokterd is uniek, maar wel zeer haalbaar om te combineren met al mijn andere jobs.

Het wordt trouwens, zoals ik al heb aangekondigd, een tijdelijk project, en ik ga het uiteraard ook niet alleen doen. Er zal een heel straf en tof team achter zitten die er voor zullen zorgen dat de lekkerste Would Be Chef gerechten tevoorschijn worden getoverd. Voor alle lieve volgers die het nu al te spannend vinden: over twee dagen zal alles duidelijk zijn.

De puzzelstukjes zullen deze week al snel in elkaar vallen, en veel mensen gaan dan kunnen genieten van mijn typische, en hopelijk ook smaakvolle gerechten. Daar gaan we in elk geval voor! Nog een heel klein beetje geduld dus. En zeker ook blijven luisteren naar Joe. Radio luisterend Vlaanderen is nog niet van mij af …

Gerelateerde nieuwsberichten

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer

Alle Boeken

Black Friday korting op al mijn boeken, van woensdag tot zondag!

Je kunt er niet naast kijken: Black Friday is overal. En ook bij Silenro Publishers willen we iedereen de kans geven om deze week de boeken van Sven Ornelis aan een lager tarief te kopen … Lees meer

Welke appels zijn het gezondste: rode of groene?

An apple a day keeps the doctor away hoor je wel eens zeggen, en ik kan je verzekeren: ik hou van appels. Ze zijn gezond, dat staat buiten kijf. Toch hoorde ik iemand onlangs zeggen dat groene appels gezonder zijn dan rode … Lees meer

Dit zijn de grootste misverstanden over Thanksgiving

Dit zijn de vijf grootste misverstanden over Thanksgiving

Op donderdag 28 november 2024 wordt Thanksgiving opnieuw gevierd. Voor Amerikanen is deze feestdag misschien nog een tikje belangrijker dan kerstdag. Er wordt echt uitgebreid gevierd … Lees meer

10 dingen die je nog niet wist over Halloween

Halloween heeft zijn wortels niet in Amerika zoals wel meestal denken, maar wel in het oude Keltische festival Samhain, dat meer dan 2000 jaar geleden werd gevierd in Ierland en Schotland … Lees meer

Niks aan te doen: daarom snoepen mensen zoveel op kantoor

Veel mensen kunnen het niet laten: ook op kantoor hebben ze voortdurend honger en zijn ze aan het snoepen. We denken misschien dat mentaal werken minder belastend is voor het lichaam dan fysiek werken … Lees meer