Of ik stop met radio maken nu ik "een restaurant" open?
Nieuws

Of ik stop met radio maken nu ik “een restaurant” open?

Amai, die vraag heb ik de voorbije dagen veel gekregen. Ga je nog wel radio maken, want je gaat nu toch de horeca in? Het antwoord is duizend procent duidelijk: uiteraard blijf ik radio maken. Het is de liefde van mijn leven. Ik zou niet zonder mijn dagelijkse ochtendshow met Anke kunnen. En het horeca-project dat ik heb uitgedokterd is uniek, maar wel zeer haalbaar om te combineren met al mijn andere jobs.

Het wordt trouwens, zoals ik al heb aangekondigd, een tijdelijk project, en ik ga het uiteraard ook niet alleen doen. Er zal een heel straf en tof team achter zitten die er voor zullen zorgen dat de lekkerste Would Be Chef gerechten tevoorschijn worden getoverd. Voor alle lieve volgers die het nu al te spannend vinden: over twee dagen zal alles duidelijk zijn.

De puzzelstukjes zullen deze week al snel in elkaar vallen, en veel mensen gaan dan kunnen genieten van mijn typische, en hopelijk ook smaakvolle gerechten. Daar gaan we in elk geval voor! Nog een heel klein beetje geduld dus. En zeker ook blijven luisteren naar Joe. Radio luisterend Vlaanderen is nog niet van mij af …

Gerelateerde nieuwsberichten

3-palacio-arrriluce-hotel-lujo-bilbao-getxo-fachada.jpg

Weg uit Barcelona. We gaan een droomreisje maken! #advertentie

De zomer is voor ons nu al meer dan tien jaar: genieten in Barcelona. Het is heerlijk om een eigen flat te hebben in deze prachtige stad. Als je eigen kleren in de kast hangen, je glazen staan te blinken om gevuld te worden, en je kunt slapen in je eigen bed, dan voel je je de koning te rijk … Lees meer

Word je van tequila sneller dronken? En waarom?

Ik heb van een van mijn beste vrienden in Barcelona een mooie fles top-tequila gekregen in de vorm van een cactus. Een fles in terracotta die er prachtig uitziet … Lees meer

10 ingrediënten die je nooit in de diepvriezer mag bewaren!

Het is uiteraard een goed idee om veel lekkers in de diepvriezer te bewaren. Ik heb voor noodgevallen altijd allerlei fijne producten klaarzitten waarmee je mooie gerechten maken kunt wanneer er onverwacht vrienden komen binnenvallen … Lees meer

Weet jij wat kardemom is en waar je het voor gebruikt?

Soms zie je in een recept kruiden of specerijen staat die je helemaal niet kent. Kardemom is er misschien eentje van. Het wordt bij ons niet zo vaak gebruikt maar in veel keukens is het een essentieel ingrediënt … Lees meer

De 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Dit zijn de 10 fruitsoorten met het minste calorieën

Fruit eten is erg gezond, dus je moet minstens twee stukken fruit eten per dag, hoor je experts al heel je leven zeggen. Dat klopt, want fruit zit vol vezels en vitaminen … Lees meer

Zo gaan slimme obers om met lastige klanten

Ik ken nogal wat mensen die in de horeca erken, en ik hoor van hen wel eens verhalen van lastige klanten. Mensen zijn vandaag veel mondiger dan ooit en kunnen soms echt vervelend doen … Lees meer

Kun je dik worden van tandpasta? En kun je een overdosis nemen?

Ik vond het hilarisch: iemand zei me een tijdje geleden dat je echt wel moet uitkijken met teveel tandenpoetsen als je niet dik wil worden, omdat er in tandpasta best veel calorieën kunnen zitten … Lees meer

Waterkan

Pure verwennerij in de zomer: maak zelf fruitwater

In België was het weer nog niet zo goed de voorbije week. Maar in Barcelona was het heerlijk: lekker veel zon en al bij al aangename temperaturen, heel zomers, maar in tegenstelling tot de voorbije twee jaar voorlopig nog niet bloedheet … Lees meer