Amai, die vraag heb ik de voorbije dagen veel gekregen. Ga je nog wel radio maken, want je gaat nu toch de horeca in? Het antwoord is duizend procent duidelijk: uiteraard blijf ik radio maken. Het is de liefde van mijn leven. Ik zou niet zonder mijn dagelijkse ochtendshow met Anke kunnen. En het horeca-project dat ik heb uitgedokterd is uniek, maar wel zeer haalbaar om te combineren met al mijn andere jobs.
Het wordt trouwens, zoals ik al heb aangekondigd, een tijdelijk project, en ik ga het uiteraard ook niet alleen doen. Er zal een heel straf en tof team achter zitten die er voor zullen zorgen dat de lekkerste Would Be Chef gerechten tevoorschijn worden getoverd. Voor alle lieve volgers die het nu al te spannend vinden: over twee dagen zal alles duidelijk zijn.
De puzzelstukjes zullen deze week al snel in elkaar vallen, en veel mensen gaan dan kunnen genieten van mijn typische, en hopelijk ook smaakvolle gerechten. Daar gaan we in elk geval voor! Nog een heel klein beetje geduld dus. En zeker ook blijven luisteren naar Joe. Radio luisterend Vlaanderen is nog niet van mij af …
Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer
Zout, wanneer je het met mate gebruikt, is een heerlijke smaakmaker voor je gerechten. Niks zo lekker als wat zout op je aardappelen, wat peper en zout met wat olijfolie of boter op je broodje en in vele gerechten, zelfs in zoete desserts, is een snuf zout echt de ultieme punch … Lees meer
Op een vrijdag de 13de durven mensen wel eens extra last te hebben van bijgeloof. Zo’n dag zou mensen immers ongeluk brengen. Ze lopen daarom niet onder ladders door, en zijn bang voor zwarte katten en zo … Lees meer
Ik ben weer vertrokken uit Barcelona om in België na een deugddoende vakantie weer aan het werk te gaan, lekker radio maken met Anke, elke dag tussen zes en tien op Joe … Lees meer
15 augustus is moederdag in Antwerpen, en wij vieren dat ook, ondanks het feit dat mama in Knesselare en wij in Lochristi wonen. Maar ik ben daar principieel in: je kunt je moeder niet genoeg vieren … Lees meer
Het is vrijdag. En dat is voor veel mensen frietjes-dag. Maar misschien heb je zin om morgen of overmorgen eens iets echt lekkers te koken, en weet je nog niet zo goed welk recept je deze keer zou maken … Lees meer
Neen! Witte chocolade wordt net als fondant en melkchocolade ook “chocolade” genoemd, maar eigenlijk klopt dat technisch gezien niet, want witte chocolade heeft een compleet andere samenstelling … Lees meer
Het is niet fijn wanneer je groenten en fruit onrijp zijn, dan zijn ze niet lekker en kun je ze beter niet gebruiken in je gerechten. Maar verspilling is al helemaal erg … Lees meer