Of ik stop met radio maken nu ik “een restaurant” open?

Amai, die vraag heb ik de voorbije dagen veel gekregen. Ga je nog wel radio maken, want je gaat nu toch de horeca in? Het antwoord is duizend procent duidelijk: uiteraard blijf ik radio maken. Het is de liefde van mijn leven. Ik zou niet zonder mijn dagelijkse ochtendshow met Anke kunnen. En het horeca-project dat ik heb uitgedokterd is uniek, maar wel zeer haalbaar om te combineren met al mijn andere jobs.

Het wordt trouwens, zoals ik al heb aangekondigd, een tijdelijk project, en ik ga het uiteraard ook niet alleen doen. Er zal een heel straf en tof team achter zitten die er voor zullen zorgen dat de lekkerste Would Be Chef gerechten tevoorschijn worden getoverd. Voor alle lieve volgers die het nu al te spannend vinden: over twee dagen zal alles duidelijk zijn.

De puzzelstukjes zullen deze week al snel in elkaar vallen, en veel mensen gaan dan kunnen genieten van mijn typische, en hopelijk ook smaakvolle gerechten. Daar gaan we in elk geval voor! Nog een heel klein beetje geduld dus. En zeker ook blijven luisteren naar Joe. Radio luisterend Vlaanderen is nog niet van mij af …