Ongeziene stunt: kelderopruiming tot -40% op Wijn Ornelis
Nieuws

Ongeziene stunt: kelderopruiming tot -40% op Wijn Ornelis

Opgelet, het zijn de allerlaatste dag van deze grote stunt!  Het is nog tot maandagavond dikke solden bij Wijn Ornelis!

Iets meer dan een jaar geleden begon ik met een assortiment van 7 mooie wijnen en daar zijn in de loop van het jaar nog eens 8 nieuwe wijnen bijgekomen! Ook dit jaar wil ik jullie verrassen met nieuwe betaalbare, straffe wijnen. Er staan je nog mooie verrassingen te wachten in 2023.

Om plaats te maken voor mijn nieuwe wijnen, en de recente jaargangen die er straks zullen aankomen, start ik dit nieuwe jaar met een grote kelderopruiming! Verschillende van mijn heerlijke wijnen zijn nu te bestellen met korting tot maar liefst 40%! De korting wordt automatisch toegevoegd aan je winkelmandje.

Mis deze kans niet om mijn toppers aan een waanzinnig scherp tarief nu binnen te halen. Want zo diep is onze korting nog nooit gegaan. Ga meteen naar www.wijnornelis.be en bestel je voorraad voor de komende maanden, want laat het duidelijk zijn, op=op!

Dit zijn de zotte prijzen die je nu betaalt, tot de kelder leeg is. Opgelet: bij sommige wijnen is de voorraad niet zo groot meer. Klik op de wijn en bestel meteen voor het te laat is.

Chardonnay 2020 van 9,50 voor 5,70

Rosé 2020 van 8,95 voor 5,75

Merlot van 8,50 voor 5,75

Pouilly-Fumé van 14,25 voor 10,50

Verdejo van 8,50 voor 5,95

Sauvignon Blanc van 8,95 voor 6,00

Ongeziene stunt: kelderopruiming tot -40% op Wijn Ornelis

Gerelateerde nieuwsberichten

Een kleine tip om het nu al wat zomers te maken

Er zijn weinig dingen waar je werkelijk niks aan kunt veranderen. Je kunt je geluk een beetje maken, en je succes ook, maar het weer, daar kan geen mens iets aan doen … Lees meer

Sven India Udaipur

Deze reacties kreeg ik op mijn India-reis op Instagram …

Onze reis naar India zit er op. Ik wil meteen met de deur in huis vallen: ik ben erg dankbaar. Dankbaar voor zoveel indrukwekkende impressies, voor zoveel schitterende ervaringen, voor zoveel dingen die ik weer heb bijgeleerd … Lees meer

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Wat is “Oyster Rockefeller” en is het lekker?

Ik vind oesters best lekker, maar in tegenstelling tot de echt fanatieke liefhebbers ga ik er geen dozijn binnenspelen. Geef me er zes rauw op ijs en ik ben al meer dan gelukkig … Lees meer

Wat is glutenvrij eten en is het een aanrader voor iedereen?

8 januari gluten free day. Gluten zijn de paria’s van het hedendaagse dieet. Een tijdje geleden lazen we in de pers zelfs dat onze Belgische koning Filip zoveel mogelijk glutenvrij eet … Lees meer

Wat is tempura, en hoe maak je het?

Tempura is een Japanse kooktechniek waarbij lekkere ingrediënten, meestal zeevruchten of groenten, in een licht beslag worden gedoopt en vervolgens gefrituurd … Lees meer

Belachelijke fout als je zelf slagroom maakt levert wel een topidee op!

Zelf slagroom maken is het makkelijkste wat er is. Ik doe het zelf vaak, omdat ik ook heel graag roomijs maak, en dat natuurlijk heerlijk is wanneer je dat serveert met een warme chocoladesaus en zelf geklopte slagroom … Lees meer

iStock

Een slim trucje om je lief vandaag te verrassen

Over exact twee maand is het… 14 februari. Dan is het Valentijn. Het feest van de liefde. Maar zoveel mensen vinden dat een commercieel gedoe en zien het niet zitten om dan het verplichte romantische nummertje op te voeren … Lees meer