Ongeziene stunt: kelderopruiming tot -40% op Wijn Ornelis

Opgelet, het zijn de allerlaatste dag van deze grote stunt!  Het is nog tot maandagavond dikke solden bij Wijn Ornelis!

Iets meer dan een jaar geleden begon ik met een assortiment van 7 mooie wijnen en daar zijn in de loop van het jaar nog eens 8 nieuwe wijnen bijgekomen! Ook dit jaar wil ik jullie verrassen met nieuwe betaalbare, straffe wijnen. Er staan je nog mooie verrassingen te wachten in 2023.

Om plaats te maken voor mijn nieuwe wijnen, en de recente jaargangen die er straks zullen aankomen, start ik dit nieuwe jaar met een grote kelderopruiming! Verschillende van mijn heerlijke wijnen zijn nu te bestellen met korting tot maar liefst 40%! De korting wordt automatisch toegevoegd aan je winkelmandje.

Mis deze kans niet om mijn toppers aan een waanzinnig scherp tarief nu binnen te halen. Want zo diep is onze korting nog nooit gegaan. Ga meteen naar www.wijnornelis.be en bestel je voorraad voor de komende maanden, want laat het duidelijk zijn, op=op!

Dit zijn de zotte prijzen die je nu betaalt, tot de kelder leeg is. Opgelet: bij sommige wijnen is de voorraad niet zo groot meer. Klik op de wijn en bestel meteen voor het te laat is.

Chardonnay 2020 van 9,50 voor 5,70

Rosé 2020 van 8,95 voor 5,75

Merlot van 8,50 voor 5,75

Pouilly-Fumé van 14,25 voor 10,50

Verdejo van 8,50 voor 5,95

Sauvignon Blanc van 8,95 voor 6,00