Oscar Alert! Dit zijn de favoriete gerechten van de Hollywood sterren...
Nieuws

Oscar Alert! Dit zijn de favoriete gerechten van de Hollywood sterren…

Dit weekend worden de Oscars weer uitgereikt. Alle sterren, en zeker de vrouwen, zo willen de roddels, hebben de afgelopen weken wellicht weer overleefd op slaatjes, slaatjes, slaatjes, en af en toe eens een slaatje. En kip. Ze willen natuurlijk extra strak verschijnen op de rode loper.

En toch durven sterren in interviews ook wel eens eerlijk verklappen wat ze echt het allerlekkerste gerecht vinden. Ik zet de al dan niet guilty pleasures van de grootste sterren even voor je op een rij.

  1. Als je Tom Cruise wil imponeren, hij is gek op roomijs.
  2. Scarlett Johansson kun je verleiden met Buffalo Wings.
  3. Harry Potter-liefhebbers, als je ooit gaat daten met Daniel Radcliffe, dan moet je sushi bestellen. Emma Watson heeft een crush op Nutella.
  4. Als Brad Pitt weer aan wil pappen met Jennifer Aniston, dan moet hij haar ontvoeren naar een Mexicaans restaurant, want zij is gek op alles wat Mexicaans eten is.
  5. Zelf eet Brad Pitt het liefst steak en pizza.
  6. Mijn schoonvader maakt zelf heerlijke Pickles, die kan mijn schoonmoeder bedriegen met Selena Gomez, want zij eet niks lievers dan pickles.
  7. Emma Stone eet graag geroosterde spruitjes met amandelen.
  8. Leonardo Di Caprio is zot op pasta.
  9. En Cameron Diaz houdt gewoon van lekkere frietjes.
  10. Katy Perry heeft dure smaak, ze is verlekkerd op truffels.
  11. Beyoncé let enorm op haar lijn, maar op zondag zondigt ze graag eens stevig, en dan staat er bijna altijd pizza op het menu.
  12. Justin Timberlake mag je altijd trakteren op linguini met kreeft.
  13. Rihanna houdt dan weer van een pittige curry met kip en bloemkool.
  14. Justin Bieber is een gewone jongen gebleven, want spaghetti bolognese is zijn favoriete gerecht.
  15. Gwyneth Paltrow houdt van slaatjes met kip.

Gerelateerde nieuwsberichten

Alle Boeken

Solden op al mijn boeken! Nu tijdelijk 20% korting.

Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer

Gemarineerde gamba's met frisse salade van quinoa

Vier Quinoa Day met een van mijn recepten

16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer

Is vers geperst fruitsap echt zo ongezond?

Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer

Voor de late twijfelaars: dit zijn mijn toprecepten voor kerstavond

De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer

Sven vliegtuig

Mijn spannende plannen voor deze kerstvakantie

Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer

Wat is maple syrup en waar gebruik je het voor?

Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer

Gratin van kippenballetjes met broccoli en krieltjes

Mijn heerlijke weekmenu voor deze winterweek

December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer

Waarom mosselen zo goed en gezond zijn #advertentie

Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer