Unieke beelden die bewijzen dat ik oud word

Vele mensen volgen vol enthousiasme mijn reisverhalen uit Barcelona. Maar vandaag wil ik jullie eens laten mee genieten van een stukje bijzondere reisgeschiedenis van mij, van 10 jaar geleden. We hadden toen nog geen flat gekocht in Barcelona, maar hadden wel twee weken lang een charmant huis gehuurd in de Provence. En we hadden wat familie en vrienden uitgenodigd om te komen logeren. 

Ik had toen ook nog geen foodblog, en zelfs geen kookboeken uitgebracht. Maar, en dat was wel geestig, ik maakte in die tijd “Lekkere Tweets”. Dat waren korte vooral culinaire filmpjes die ik via Twitter verspreidde. De technische kwaliteit stelt niet zoveel voor, maar de filmpjes zijn wel bijzonder charmant om terug te zien. Ik zet ze hier nog allemaal linken eens op een rij.

Het doet me trouwens beseffen hoe snel de tijd gaat. Tien jaar geleden was ik nog maar 38, maar ook mijn ouders waren een stuk jonger, en m’n nichtjes een stuk kleiner. Julie die nu 16 is geworden vierde een verjaardag met haar lievelingsrecept. Roger Van Damme was net 40 geworden, en Wout Bru had nog een restaurant in Frankrijk. Ik was nog maar net met wandelen gestart, en ik maakte nog radio bij Q-music. Ja, er kan veel veranderen in 10 jaar.

Enfin, geniet van de “retrofilmpjes“. Misschien kun je nog wat ideetjes opdoen voor het koken in het Zuiden, of in België. En vooral: vergeet niet te genieten van de vakantie. En van het leven. Want dat vliegt.