Pascale Naessens heeft iets speciaals te vieren!
Nieuws

Pascale Naessens heeft iets speciaals te vieren!

Ik weet zeker dat er vandaag goed geklonken wordt bij Pascale Naessens en Paul Jambers thuis. Nu, ik denk wel niet dat er straks veel taart gegeten wordt, want ooit probeerden wij Pascale in onze ochtendshow te trakteren op een grote slagroomtaart, maar dat zag ze niet meteen zitten. Pascale staat namelijk al jaren voor gezonde gebalanceerde voeding en is misschien wel de best verkopende kookboekenauteur van de voorbije decennia.

Maar ook al zal het zonder geraffineerde suikers zijn, volgens mij gaat er wel een flesje open. Af en toen zondigen mag, en zeker op een belangrijke dag als vandaag. Want Pascale mag vandaag 50 kaarsjes uitblazen. Een prachtige leeftijd voor een mooie dame die van gezond en licht eten haar levenswerk heeft gemaakt. En die op de koop toe al jaren een prachtige keramieklijn op de markt heeft. Ik serveer mijn gerechten graag op haar mooie bordjes.

Ik wens Pascale dan ook een heerlijke verjaardag toe. Met of zonder bubbels, met of zonder kerstomaatjes (ja, die gebruikt ze graag in haar recepten, maar ik ook hoor) met een mooi en gezond gerechtje uit haar eigen kookboeken of een lekker etentje op restaurant? Maar zeker met haar man Paul. Dikke proficiat Pascale, 50 is het nieuwe 30!

Gerelateerde nieuwsberichten

Welkom in Barcelona!

Dit wordt mijn nieuwe boek dat binnenkort verschijnt

Sinds het begin van de kerstvakantie ben ik begonnen aan het boek dat ik al lang heb aangekondigd, en waar blijkbaar veel mensen zitten op te wachten. Eindelijk is het zover: Mijn “Barcelona boek” komt er aan … Lees meer

Kun je zachte aardappelen met scheuten nog eten?

Herken je deze situatie? Je hebt een zak aardappelen gekocht, krieltjes bijvoorbeeld, en gebruikt net genoeg aardappelen voor een paar maaltijden, en dan verlies je de zak even uit het oog … Lees meer

www.truffel.be

De beste truffels koop ik hier online #advertentie

Met de feestdagen en op speciale momenten mag er al eens wat exclusiever gekookt worden. En dan vind ik het altijd fijn om eens met verse truffel te werken … Lees meer

Heerlijk diner voor Hoogstraten met Roger van Damme #advertentie

De lekkerste recepten met de producten van Coöperatie Hoogstraten #advertentie

Begin dit jaar mocht ik een fijne aankondiging doen. Ik werd de nieuwe groentenambassadeur van Coöperatie Hoogstraten. Ik kende Coöperatie Hoogstraten al lang dankzij mijn goede vriend Roger van Damme, die sinds jaar en dag al de ambassadeur is van de lekkerste aardbeien van bij ons, van Hoogstraten … Lees meer

Zalige semifreddo

De beste desserts voor de feestdagen

Op kerst mag het allemaal net iets feestelijker toch? Maar misschien zoek je nog wat last minute inspiratie voor een heerlijk dessert. Ik zet speciaal voor jullie een aantal feestelijke toppers op een rij … Lees meer

Blini met gerookte zalm en Royal Belgian Caviar #advertentie

Proef het zwarte goud: Royal Belgian Caviar #advertentie

Kaviaar staat synoniem voor grote luxe en absolute verfijning. Door de eeuwen heen heeft kaviaar de smaakpapillen van de meest kritische fijnproevers veroverd … Lees meer

Gegrilde zalm met Hollandaise saus en gestoomde groentjes

De lekkerste visgerechten voor de feestdagen

Ik eet graag een stukje vlees, maar vindt het helemaal geen straf om te koken voor mensen die geen vlees eten maar bijvoorbeeld wel vis. Het is gezond, en je kunt er echt feestelijke gerechten mee maken … Lees meer

AI0A6065

Deze gasten kwamen naar mijn Comté kerst-diner #advertentie

Jullie weten het wellicht al lang, sinds jaar en dag ben ik een groot liefhebber en fier ambassadeur van Comté. En daarom was ik zo blij dat ik enkele weken geleden een hele avond mocht koken voor een tafel heerlijke gasten met dit zalige ingrediënt … Lees meer