Pascale Naessens heeft iets speciaals te vieren!

Ik weet zeker dat er vandaag goed geklonken wordt bij Pascale Naessens en Paul Jambers thuis. Nu, ik denk wel niet dat er straks veel taart gegeten wordt, want ooit probeerden wij Pascale in onze ochtendshow te trakteren op een grote slagroomtaart, maar dat zag ze niet meteen zitten. Pascale staat namelijk al jaren voor gezonde gebalanceerde voeding en is misschien wel de best verkopende kookboekenauteur van de voorbije decennia.

Maar ook al zal het zonder geraffineerde suikers zijn, volgens mij gaat er wel een flesje open. Af en toen zondigen mag, en zeker op een belangrijke dag als vandaag. Want Pascale mag vandaag 50 kaarsjes uitblazen. Een prachtige leeftijd voor een mooie dame die van gezond en licht eten haar levenswerk heeft gemaakt. En die op de koop toe al jaren een prachtige keramieklijn op de markt heeft. Ik serveer mijn gerechten graag op haar mooie bordjes.

Ik wens Pascale dan ook een heerlijke verjaardag toe. Met of zonder bubbels, met of zonder kerstomaatjes (ja, die gebruikt ze graag in haar recepten, maar ik ook hoor) met een mooi en gezond gerechtje uit haar eigen kookboeken of een lekker etentje op restaurant? Maar zeker met haar man Paul. Dikke proficiat Pascale, 50 is het nieuwe 30!