Passen nākd. repen in een evenwichtig dieet? #advertentie

Zoals jullie wel al gemerkt hebben probeer ik weer zo gezond mogelijk te leven. Dat was even nodig, want ik was weer veel te zwaar geworden en ik kreeg weer gezondheidskwaaltjes, een veel te hoge bloeddruk om maar iets te zeggen. Daar moest en zou ik iets aan doen, en eerlijk gezegd: het is aan het lukken. Ik ben intussen alweer 11 kilo kwijt en ik voel mij een pak gezonder ook.

Ik wandel veel. Gemiddeld wandelende ik de voorbije maanden toch meer dan 13 km per dag. Verder drink ik veel water, en eet ik lichter en gezonder. Wat tussendoortjes betreft weet ik als trouwe ambassadeur natuurlijk al lang dat nākd. repen ideaal zijn. Ik vind ze gewoon erg lekker. Ik kan geen uren wandelen zonder een tussendoortje, en doordat er enkel fruit en noten in deze raw bars zitten, grijp ik alvast niet naar toegevoegde suikers.

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of de nākd. repen wel passen in een gezond dieet, maar ik kan je geruststellen, dat doen ze! Ik heb special voor jullie een aantal antwoorden op logische vragen over mijn favoriete raw bars op een rijtje gezet. Zo ben jij ook gerustgesteld.

ZITTEN ER BEWAARMIDDELEN IN DE NĀKD. RAW BARS?

De nākd. repen 100% natuurlijk. Ze bevatten geen  toegevoegde bewaarmiddelen. Dat hoeft niet omdat de suikers die van nature aanwezig zijn in het gedroogd fruit als natuurlijk bewaarmiddel werken.

HOEVEEL SUIKER ZIT ER EIGENLIJK IN?

De nākd. repen zijn 100% natuurlijk. De suikers in de repen zijn allemaal van nature aanwezig in het fruit. Er worden geen toegevoegde suikers gebruikt. Het suikergehalte en de voedingswaarde wordt voor elk product duidelijk weergegeven op de verpakking. Hier even een korte samenvatting: 35 gr raw bar = 12 – 18.2 gr suiker/raw bar.

ZIJN DE RAW BARS ECHT GEZOND?

Alle repen zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Fruit & noten, dat is alles. Er is een brede waaier aan smaken beschikbaar in het assortiment doordat allerlei soorten fruit & noten gecombineerd worden. Er hoeven geen zoete siropen of mysterieuze ingrediënten toegevoegd worden om ze lekker te laten smaken, de combinatie van lekker fruit & heerlijke noten maken dat elke nākd. raw bar uniek smaakt. nākd. raw bars zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien bevatten ze geen gluten, tarwe en melk.

KAN EEN RAW BAR EEN MAALTIJD VERVANGEN?

Het is belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. De raw bars worden dus niet aanbevolen als maaltijdvervanger maar ze zijn wel perfect als gezond tussendoortje. nākd. raw bars bevatten 100% natuurlijke ingrediënten: lekker fruit en heerlijke noten, dat is alles. nākd. repen hebben geen toegevoegde suikers en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

BEVAT EEN NĀKD. RAW BAR GLUTEN?

Alle nākd. raw bars zijn glutenvrij. nākd. repen bevatten 100% natuurlijke ingrediënten: lekker fruit en heerlijke noten, dat is alles.

WELKE NĀKD. RAW BAR HEEFT HET LAAGSTE AANTAL CALORIEËN?

De nākd. raw bars zijn 100% natuurlijk. Fruit & noten, dat is alles. Het aantal calorieën en de voedingswaarde wordt voor elk van de producten duidelijk weergegeven op de verpakking. Maar alle repen zitten tussen 124 kcal – 156 kcal per raw bar. De Salted Caramel repen bevatten 124 kcal per reep.

WELKE VIND JIJ DE LEKKERSTE VAN ALLEMAAL?

Ikzelf hou van variëren, omdat ik alle smaken lekker vind, maar mijn favoriet is toch wel de Blueberry Muffin. Die ligt ook altijd in mijn auto voor als ik onderweg naar de studio, of naar een DJ-set een hongertje heb.

MOET JE ZE NAAKT OPETEN?

Ik bemoei me absoluut niet met jouw vestimentaire keuzes wat het eten van nākd. betreft, maar ik heb wel goed gelachen met je vraag. Mijn antwoord is: het mag. Maar het is zeker niet verplicht. Het zal ook geen bijwerkingen hebben als je ze eet in een kantooroutfit, in je sportplunje, of net voor je de douche inspringt of als ontbijtje. Dus ga je gang en doe vooral wat je lekker vindt.

WAAR KAN IK DE NĀKD.RAW BARS KOPEN?

Je kan de nākd. raw bars in de meeste retailers terugvinden. De ene retailer heeft een groter assortiment dan het andere.

IS DIT NU ECHT GEEN CALORIEBOM, NOTEN HEBBEN DIE REPUTATIE …

Een tussendoortje moet eerst en vooral lekker zijn. nākd. raw bars bevatten tussen de 124 tot 156 kcal wat het een verantwoord tussendoortje maakt. De nākd. raw bars zijn 100% natuurlijk. Fruit & noten samengeperst in een raw bar. Er is een brede waaier aan smaken beschikbaar in het nākd. assortiment doordat er allerlei soorten fruit & noten gecombineerd worden. Er worden nooit suikers toegevoegd. nākd. raw bars zijn daarom geschikt als onderdeel van een gezond en gevarieerd voedingspatroon.

VOLDOENDE VOEDZAAM ALS ONTBIJT OF EERDER ALS TUSSENDOOR?

Het is belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Ik zou de nākd. raw fruit en nut bars niet aanbevelen als maaltijdvervanger maar ze kunnen perfect geconsumeerd worden als gezond tussendoortje. nākd. repen bevatten 100% natuurlijke ingrediënten: lekker fruit en heerlijke noten, samengeperst in een raw bar. Dat is alles. Je kan dus af en toe 1 van je tussendoortjes vervangen door een handige nākd. raw bar. Ze bevatten nooit toegevoegde suikers. Door het fruit en de noten bevatten de nākd. bars een hoog vezelgehalte, alsook vitaminen, mineralen en antioxidanten.

HOE BLIJVEN DEZE RAW BARS ZO LANG VERS?

Om te beginnen helpt de natuur ons hier een handje; de suikers in het gedroogde fruit werken als een natuurlijk conserveermiddel. Daarom is gedroogd fruit of natuurlijke jam ook zo lang houdbaar. Daarnaast helpen wij de natuur een handje door hoogwaardige, luchtdichte verpakkingen te gebruiken. Hierdoor blijven de repen lekker vers.