Piet Huysentruyt bij je thuis!
Nieuws

Piet Huysentruyt bij je thuis!

Neen, er komt geen nieuw seizoen van SOS Piet op VTM, het legendarische programma waarin de populaire TV-chef het land rondtrok om kijkers met culinaire problemen te helpen. Maar Piet heeft zich nu ook op de Take Away gegooid. Wij mochten het feestmenu al eens uitproberen. En op de vraag “wat hebben we vandaag geleerd?” is ons antwoord duidelijk. Ten eerste: Piet kan nog altijd koken. Ten tweede: de klassiekers uit het repertoire van Piet, maar dan op een heel feestelijke manier gebracht, zijn nog altijd fantastisch lekker. Ten derde: het is natuurlijk heel fijn dat Piet in zijn gekende stijl je in beeld helpt bij het afwerken van de geleverde gerechten.

Veel werk is het allemaal niet. Want samen met de professionele chefs van cateraar RestoChezMoi met wie Piet in zee is gegaan voor deze samenwerking levert alles keurig voorbereid bij je thuis. De handelingen die je nog moet doen worden door Piet dus super uitgelegd in een boeiende video. En de feestmaaltijd is op een hoog culinair niveau met topingrediënten. Er bestaat trouwens voor elk gerecht ook een vegetarisch alternatief, en met allergieën wordt ook netjes rekening gehouden.

Als je echt spectaculaire feesten wil beleven, in je bubbel, dan kun je maar beter deze mooie foodbox bestellen, voor 68 euro ga je genieten alsof je de benen onder tafel schuift in één van de restaurants van Piet! Topper! Hijzelf viert de feestdagen trouwens in zijn huis in Zuid-Afrika.

Piet Huysentruyt bij je thuis!

Feestmenu – Piet Huysentruyt special

Piet Huysentruyt bij je thuis!
Piet Huysentruyt bij je thuis!
Piet Huysentruyt bij je thuis!
Piet Huysentruyt bij je thuis!

AMUSES
Hay Cube – Lam / Makreel / zeewier / Hooi
Golden Jonagold – Jonagold / geitenkaas / honing / pijnboompit *
Aardappelrisotto met zwarte truffel – risotto charlotte / wintertruffel *

Piet Huysentruyt bij je thuis!

VOORGERECHT
Kreeft – oester / rode kool / sjalot / mosterdzaad

Piet Huysentruyt bij je thuis!

HOOFDGERECHT
Hertenkalf – bloemkool / ravioli boschampignons en foie / pancetta / boerenkool / wildjus

Piet Huysentruyt bij je thuis!

DESSERT
Chocolade / peperkoek / yoghurt / mango / rode biet *

Gerelateerde nieuwsberichten

Oktober starten we met een heerlijk weekmenu

Nieuw weekmenu na de paasvakantie

De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer

Chema

Ik bezorg 3 kopers van “Mijn Barcelona” zelfgemaakte tortilla #advertentie

Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Weg met die look-adem, dankzij deze simpele tips!

Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer

IMG_1374

MIJN BARCELONA is vanaf NU te koop!!!

Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer

IMG_1029 4

Slecht en goed nieuws over “Waarom Wandelen”

Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer

Goed nieuws voor wie het boek wil: bestel Waarom Wandelen in tweede druk!

Allerlaatste Waarom Wandelen nu te koop

Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer

Is spinazie opnieuw opwarmen gevaarlijk?

Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer

Istock photo

Mijn lekkere paasmenu

Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer