Toch wel bijzonder. Op de vooravond van de dertigste verjaardag van VTM, had de absolute kampioen van de kookprogramma’s, Piet Huysentruyt, gisterenavond blijkbaar heel bijzonder bezoek. Kampioenen onder elkaar zeg maar: want de Borlées kwamen dineren bij onze Piet, die op dit moment in Zuid-Afrika verblijft, tijdens de jaarlijkse sluiting van zijn sterrenrestaurant Likoké in Frankrijk.
Huysentruyt plaatste gisteren, behoorlijk laat, een mooie foto op zijn Instagram. En Piet blonk echt wel van trots, want hij schreef: “When the Borlee Family comes to visit you, what do you do? You cook high level for you heroes!!!!” Thx Jacques, Kevin, Jonathan, Dylan and Olivia”.
Eén ding weet ik wel zeker: de toppers van de Belgische atletiek mochten dineren bij één van de absolute hoogspringers van de Belgische gastronomie. Ik weet wel zeker dat Piet een sprintje heeft ingezet gisterenavond…
Een goede twee weken geleden, op zondag 29 september, een prachtige zondagvoormiddag, maakte ik een heerlijke boswandeling met meer dan 100 winnaars van een wedstrijd die ik als fiere ambassadeur georganiseerd had samen met nākd … Lees meer
Wat ben ik gelukkig! Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”. Ik ben er super trots op. Het is een boek dat ik met heel veel liefde geschreven heb … Lees meer
De elBulli Foundation is een non-profitorganisatie opgericht door de wereldberoemde chef-kok Ferran Adrià na de sluiting van zijn legendarische restaurant elBulli in 2011 … Lees meer
Misschien heb je het al gezien op mijn sociale media. Ik ben lichter aan het koken, met veel gezonde ingrediënten, en met veel groenten. Slaatjes, maar ook heerlijke gewokte of gestoomde groenten, of ik rooster ze in mijn oven … Lees meer
Lekker eten willen we toch allemaal? Nu de dagen toch weer flink aan het korten zijn, en we zelfs bijna aan oktober zitten, wil ik jullie op deze maandag weer inspireren met een aantal lekkere gerechten … Lees meer
Een quesadilla is een heerlijk traditioneel Mexicaans gerecht dat bestaat uit een tortilla (meestal gemaakt van maïs of tarwe) die dan wordt gevuld met kaas en soms andere ingrediënten zoals vlees, groenten of bonen … Lees meer
Ik ben veel aan het sporten, probeer gezond te eten, en niet teveel alcohol te drinken. Omdat ik echt wat gezonder wou worden en wat kilo’s verliezen. Ik verkoop zelf wijn, en ik geniet van een lekker glas, maar toch denk ik toch ook goed na tegenwoordig wat ik drink en hoeveel … Lees meer
Vandaag is de dag van de chocolademelk! Ik ken een kleine maar geniale truc om je warme choco nog lekkerder te maken. Een beetje grof zeezout toevoegen is altijd lekker bij chocolade, dat weet iedereen, en zeker als het donkere chocolade is … Lees meer