Toch wel bijzonder. Op de vooravond van de dertigste verjaardag van VTM, had de absolute kampioen van de kookprogramma’s, Piet Huysentruyt, gisterenavond blijkbaar heel bijzonder bezoek. Kampioenen onder elkaar zeg maar: want de Borlées kwamen dineren bij onze Piet, die op dit moment in Zuid-Afrika verblijft, tijdens de jaarlijkse sluiting van zijn sterrenrestaurant Likoké in Frankrijk.
Huysentruyt plaatste gisteren, behoorlijk laat, een mooie foto op zijn Instagram. En Piet blonk echt wel van trots, want hij schreef: “When the Borlee Family comes to visit you, what do you do? You cook high level for you heroes!!!!” Thx Jacques, Kevin, Jonathan, Dylan and Olivia”.
Eén ding weet ik wel zeker: de toppers van de Belgische atletiek mochten dineren bij één van de absolute hoogspringers van de Belgische gastronomie. Ik weet wel zeker dat Piet een sprintje heeft ingezet gisterenavond…
De paasvakantie is voorbij. Sven en Anke zijn weer elke ochtend op de radio. En we hopen dat de lente nu echt snel doorbreekt. Ik was een weekje of twee in Barcelona waar het prachtig weer was, en ook hier in België waren er wel een paar mooie dagen … Lees meer
Tortilla de patatas. Ik had het al vaak gegeten. Kan ook niet anders. In Spanje staat het op de menu van bijna elk tapas restaurant. Het ziet er ook simpel uit om te maken … Lees meer
Look is niet enkel lekker, maar ook erg gezond. Het is goed voor je bloeddruk en je cholesterol en het boost je immuunsysteem. Maar OK, je kunt er dus wel een flinke look-adem van hebben … Lees meer
Na meer dan tien jaar van zomers, schoolvakanties en weekendjes doorbrengen in ons flatje in het centrum van Barcelona, besloot ik vorig jaar om mijn liefde voor de stad te vereeuwigen in boekvorm: “Mijn Barcelona” … Lees meer
Het is gebeurd: druk twee van “Waarom Wandelen” is volledig uitverkocht. Precies een jaar geleden is uitgeverij “Silenro Publishers” opgericht en werd de voorverkoop van mijn ultieme wandelgids aangekondigd … Lees meer
Het mooie weer is op komst, dat kan niet anders. Ook al moeten we nog even door de maartse buien heen kijken, na regen komt zonneschijn, dat staat vast … Lees meer
Er wordt wel eens beweerd dat het opnieuw opwarmen van spinazie gevaarlijk is, omdat die dan giftig zou worden. Maar dat is niet echt zo. Het opwarmen van spinazie op zichzelf is niet gevaarlijk, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om de voedselveiligheid te waarborgen … Lees meer
Mag ik u allen een zalig paasweekend toewensen. Dit weekend komen de klokken samen met de paashaas voor chocolade vreugde zorgen. En in veel families zal er dit weekend niet alleen naar eitjes gezocht worden, maar ook lekkere gegeten worden … Lees meer