Op 24 oktober vertelde Sergio Herman in onze ochtendshow op Joe dat hij binnenkort een nieuw TV-programma krijgt op VTM. “Een Food-Travel-programma,” aldus Sergio, “iets wat ik al erg lang wou doen. Het gaat een fantastisch programma worden, in de stijl van Anthony Bourdain.”
Wanneer het programma precies op VTM te zien zal zijn kon Sergio Herman toen nog niet kwijt. Maar ik kijk er alvast ontzettend naar uit. Programma’s waarin reizen gekoppeld worden aan eten zijn mijn favoriete TV-programma’s.
Vandaag staat het ook echt officieel in de krant. Het wordt een programma samen met Axel Daseleire. De werktitel is “Smaakt Naar Meer.” Op het einde van het programma kookt Sergio altijd een driegangenmenu, puur op basis van de geuren en smaken die hij in het land opdeed. Binnenkort op VTM
Koop deze maand het boek ‘Mijn Barcelona’ en maak kans op een trip naar mijn lievelingsstad De donkere en korte winterdagen zijn nu wel definitief achter de rug, de lente is in het land, en iedereen begint te dromen van vakantie … Lees meer
Bangkok is een schitterende stad met vele prachtige restaurants en hotels. Dat hadden we al door toen we bijna 15 jaar geleden hier voor het eerst waren … Lees meer
De wetenschappelijke naam van popcorn is zea mays everta, en dat is de enige soort maïs die ook “popt”. Popcorn is eigenlijk familie van de grassen … Lees meer
Ik gebruik graag koriander in mijn recepten. Vooral wanneer ik Aziatische gerechten maak geeft dit frisse kruid (vaak in combinatie met munt) een lekkere extra toets … Lees meer
Altijd al gedacht dat je eens een van mijn boeken wilde kopen voor jezelf, of om cadeau te doen? Dan is deze week een goed moment. Tot eind januari kun je al mijn boeken kopen aan twintig procent korting … Lees meer
Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer … Lees meer
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer