Reizen in eigen land: we gaan eens richting de Ardennen

Nu we toch niet naar Barcelona kunnen proberen we af en toe eens een reisje in eigen land te maken. Een paar weken geleden waren we in ons geliefde Heuvelland, waar we een zalig weekendje doorbrachten in Hotel Recour in Poperinge, en gingen eten in Pegasus en Hostellerie Saint Nicolas.

Vandaag rijden we voor een kort weekendje naar de Ardennen. Meer bepaald richting Rochefort. Ik moet eerlijk zijn dat ik die streek niet zo goed ken, maar heel veel vrienden lieten me weten dat het er prachtig wandelen is, en dat zijn we dan ook van plan. De wandelschoenen staan in de koffer, de dikke regenjas gaat mee, en we hebben er ontzettend veel zin in.

En op aanraden van enkele vrienden die er de voorbije maanden een stukje staycation hebben doorgebracht gaan we logeren in Chateau de Vignée. Dit relatief nieuwe hotel van de Relais & Chateaux groep ziet er fantastisch mooi ingericht uit. Je kunt er ook naar een prachtige wellness en het restaurant zou heel lekker zijn met een mooie wijnkelder. We kijken er naar uit om even heerlijk te genieten.